lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Hehe, cwicz cwicz Dobrze, ze na razie rozbijasz maszyny tylko wirtualnie. Znam takich ktorzy musieli przejsc przez ten proces na prawdziwym sprzecie. Bardzo to bylo bolesne finansowo Na pewno. Ja już w ciągu 1h rozbiłem chyba całą produkcję śmigłowców na świecie. Aha, no i FMS slabiutko symuluje wiatr. W prawdziwych warunkach wszsytko sie jeszcze bardziej komplikuje przez boczne podmuchy. Jak to są słabe, to wolę nie myśleć co jest przy większych. Dałem sobie dzisiaj spokój, mam dość rzucania pod nosem kur...ami Jutro będę kontynuował. Jak byś Malik był tak miły to z chęcią bym u Ciebie zapożyczył się na te urządzonko do sterowania. Ciekawy jestem czy na nim łatwiej, bo może tak. Na klawiaturze jest koszmar. Ja więcej patrzę na klawisze i zastanawiam się niż to potrzeba i przy lądowaniu walę w glebę :> :> Już teraz się nie dziwię, że Oniak kilka kwiatków skosił
malik Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Już teraz się nie dziwię, że Oniak kilka kwiatków skosił Pffffff.... elektryczne są dla mięczaków. Moim to łeb up***dala :gwizdanie:
hornet Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Już smigam ale nudzi mnie ... wole pełne na PC ... a nie na lapku muszę się męczyć
wit.s Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 O, właśnie zauważyłem, że został mi przyznany status Klubowicza I gratulejszyn Moim to łeb up***dala Malik przerażasz mnie
angela Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 O, właśnie zauważyłem, że został mi przyznany status Klubowicza gratuluje :oklaski:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Pffffff.... elektryczne są dla mięczaków. Moim to łeb up***dala :gwizdanie: Ale brutal z Ciebie
ono Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 No ale ja fru i latam a nie tam kurvva symulatorki .... cieniasy
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 No ale ja fru i latam a nie tam kurvva symulatorki .... cieniasy Nie no miszczuniu, nie wątpimy w Ciebie i Twoje umiejętności panowania nad maszyną, ale po prostu szkoda nam kwiatków, bo to one szczególnie odczuły te "fru i latam" :polew:
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Kwiatki jak kwiatki ale ja cos czuje ze ono helikopterem gania po domu "A"
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Albo na odwrót Ja obstawiam wersję Horneta :polew:
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Albo na odwrót ale ono nie ma łancucha na nodze takze watpie U ciebie Hornet to pewnie by tak bylo
malik Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 O, właśnie zauważyłem, że został mi przyznany status Klubowicza gratuluje :oklaski: Dzięki Aż chciałoby się napisać "trzeba to opić" no ale niestety wyjeżdżam na weekend i nie mogę wpaść na imprę ;( Wybaczycie?
angela Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Sluchajcie mam pytanie.... Czy ktos sie moze orientuje( chodzi o moje a4 b5), bo ja to wogole nie wiem o co kaman Czy moja kierownica jest na maly wieloklin(17mm) czy na duzy (26mm)? Z gory dzieki
Norbi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Sluchajcie mam pytanie.... Czy ktos sie moze orientuje( chodzi o moje a4 b5), bo ja to wogole nie wiem o co kaman Czy moja kierownica jest na maly wieloklin(17mm) czy na duzy (26mm)? Z gory dzieki Ale kochanie żeś klina zabiła
angela Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 a czemu? nie wiem wiec pytam.... czas wymienic moja pazdziochowata kierownice
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Czy moja kierownica jest na maly wieloklin(17mm) czy na duzy (26mm)? Jakoś dziwnie to zrozumiałem - trochę w innym znaczeniu :polew:
Norbi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 a czemu? nie wiem wiec pytam.... czas wymienic moja pazdziochowata kierownice no zabiłaś bo nikt nie wie :> a kiere wymienić trza to fakt
angela Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 chcialabym zalozyc S-line ale nie wiem czy bedzie pasowac,bo ona jest na duzy wieloklin.. ciekawe jak to sprawdzic
Norbi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 chcialabym zalozyc S-line ale nie wiem czy bedzie pasowac,bo ona jest na duzy wieloklin.. ciekawe jak to sprawdzic Miałem kiere S-line w B5 po lifcie, a teraz mam kiere S4 przed liftem w/g mnie podejdzie
Rekomendowane odpowiedzi