Kosmita Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzięki za wczoraj. Frekwencja dopisała. 8 osób pojechało później do knajpki także też nie było lipy Fotorelacja tutaj (na samym dole):
black4 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzięki również za wczoraj. Spot bardzo udany no i kolacyjka prima sort Pozdrawiam
Krz.1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Troszkę z innej beczki, za co przepraszam i się kajam from the mountain, ale: Czy ktoś z Was dysponuje może łańcuchami na koła i byłby skłonny je pożyczyć w marcu 2018 na kilka dni?
Kosmita Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Krzysiu, na Bukowinę będziesz zakładał ? Moja matula miała zapytam się czy będą jej w marcu potrzebne. Czy naprawdę nikt nie chce jeszcze w piątek w przyszłym tygodniu wziąć udział w paintball'u laserowym? Mamy jeszcze dwa miejsca. Będzie fajna zabawa i będzie można się zintegrować. Gorąco zachęcam. Info na priv.
Krz.1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Na Szwajcarię (06.12.03.18) . Podczas jazdy w zimie na niektórych odcinkach są obowiązkowe i za ich niemanie można dostać kosztowną pamiątkę z wyjazdu, czego wolałbym uniknąć.
zapamietajnick Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Jesli mam troszke niekompletny tyl to nie wygonicie ? [emoji54][emoji23] Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Teraz, zapamietajnick napisał: Jesli mam troszke niekompletny tyl to nie wygonicie ? Zapraszamy wszystkich, ponieważ liczą się ludzie, których połączyła pasja do Audi. Każdy jest mile widziany.
mariusz-jagi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Przyjedź śmiało, może w trakcie spota zmienimy Ci koncepcje odbudowy lub przerobienia tylnej sekcji Twojego bolidu [emoji41]Wysłane z Notka 8
black4 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Witajcie, Mateusz tu nikt nikogo nie wygania a wręcz odwrotnie: serdecznie zaprasza Wpadaj, poznasz fajne osoby a tył wozu się z czasem skompletuje Pozdrawiam
zapamietajnick Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Koncepcji raczej nikt mi nie zmieni. Wszystkie graty juz mam wystarczy poskladac. Klapa US, podwojny wydech i dokladka z b7. Nic wiecej nie bedzie [emoji16]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Kolkov Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Przyjedź, poskładamy, nie takie rzeczy się rezało Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
black_edition Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Czolem wszystkim Wlasnie osiedlilem sie w Wawie. Mam nadzieje, że wpadne na spot jak bedzue czas
Kosmita Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 2 godziny temu, black_edition napisał: Czolem wszystkim Wlasnie osiedlilem sie w Wawie. Mam nadzieje, że wpadne na spot jak bedzue czas Zapraszamy dodałem na grupę fb. Pzdr.
black_edition Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Od siebie dodam, że wykonuje maty grzewcze foteli i kanap do naszych a4 co pewnie nie raz widzieliście na forum.
Rafa(ł) Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 11 godzin temu, black_edition napisał: Od siebie dodam, że wykonuje maty grzewcze foteli i kanap do naszych a4 co pewnie nie raz widzieliście na forum. Kolego, piszesz,że wykonujesz maty grzewcze do foteli a czy sam czujnik temperatury, który jest w grzanym fotelu przednim w siedzisku jesteś w stanie ogarnąć?
black_edition Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Mam czujniki takze na stanie ale rzadko padaja. Na 10 mat, ktore naprawialem to nie było przypadku, ale nigdy nie mow nigdy
Rafa(ł) Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 To ja należę do tej rzadkości bo nie wiedząc czemu nie grzeje mi fotel kierowcy, połączyłem pod kompa i co... czujnik zapodał temp.113st.C :/ Wstępnie ile liczysz sobie za taki czujnik?
Kosmita Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Już jutro (tj. wtorek 28 listopada) zapraszam wszystkich na cotygodniowego spota. Zapraszamy standardowo od godziny 19:00 w Arkadii (sektor H, poziom -2). Żeby nie marznąć za długo ok. 21 pojedziemy w jakieś cieplejsze miejsce, zapewne coś zjeść. Dlatego zachęcam do zarezerwowania sobie większej ilości czasu ;). A już w ten piątek odbędzie się Klubowy laserowy Paintball. Przypominam, że zostało jeszcze jedno wolne miejsce (parę osób się jeszcze zastanawia). Dlatego jak ktoś zdecydowany to pisać na priv Widzimy się we wtorek. Pozdrawiam. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Kosmita
black_edition Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Jutro bede na jakąś godzinke, dwie to mozemy pogadać
Rekomendowane odpowiedzi