KICHOL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dzisiaj był krótki spocik z uwagi na mecz.....ale kręci się spocik w piątek w Józefowie a dokładnie gdzieś w cukierni po konkreciki do T-żółwia i Ono. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No prosze jakie ladne zdjecia najlepsze jest to z adamooo w krzakach hehe a ta srebrna to czyja :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 srebrna KICHOLA adamooo z niemca w krzaczory poleciał :mrgreen: tak jest Panowie, w piatek spot w Józefowie na lodach :mrgreen: godzina do ustalenia....będziemy sie zdzwaniać :!: KICHOL I KUNIO wysyłam wam nr tel na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 nie zartujcie to teraz juz nie ma krowek tylko lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 spokojnie Łukasz, krówki są dalej :mrgreen: pojawia się nowa świecka tradycja...lody na wsi :razz: ma być lekko rodzinnie chłopaki co nie mają czasu we wtorki na 19 na spoty, moze na piatek południe, wczesne popołudnie sie skuszą :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 acha to lody to nie jest jakis nowy termin poetycki :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Panowie no gratki. Ekstra, że spotkania sie odbywają i że trzon przyjmuje wszystkich nowych Super zdjęcia Kunio ten twój kolor jest nie będe owijał w bawełne: za***isty Lukasz jak wrócisz wcześniej to opiszesz jak tam lody chłopakom smakują :mrgreen: i jeszcze cosik na przystawke moich modów na zewnątrz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ff9470ad60d61c0.html piękne LEDy dojdzie tylko jeszcze lip spojler i tyle z tyłu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 No moje wakacje juz prawie dobiegaja konca ale dzialo sie :roll: No fakt chlopaki sie staraja i spoty sie udaja nawet ale to nie to samo bez NAS :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Lukas wracaj trzeba zlot organizować bo sie ściemnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 No wlasnie widze ze ze zlotem to temat prawie umarl no ale juz tylko kilka dni a mysle ze warszawiacy i tak pojada na spotkanie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Chłopaki !! ważna sprawa brać czy nie brać?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b354b40f5264a5f8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ff9470ad60d61c0.html mam 2 dni na decyzje cena..... 300$ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 poziek, wg mnie ładne ale czy warte $300 :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ładne lampy..: 1.troche drogie 2.Takie lampy lepiej się prezentują na ciemniejszym kolorze auta (np.czarny) 3.Wydaje mi się ze Ty masz git :-) i bym został przy starych.. 4.zrobisz jak uważasz myśle ze gdybyś poszukał u naszych sąsiadów byłoby taniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dziadki a co z jutrzejszymi lodami w Józefowie?????? bo nie wiem jak mam planować jutrzejszy dzień :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nooo jedziemy tylko Żółw niech napisze o której .Tylko nie rano bo dzisiaj może krowe będe doił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 he..chętnie bym pojechał ale w robocie jestem Ono pytałeś sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Myślałem o godzinach około południowych tj 12-15. A ty z krowami uwazaj bo podobno znowu chorują :mrgreen: Zółwiu!!!! czekamy na konkreciki!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Żółw poszedł naprawiać dentke w rowerze Pewnie mu sie zejdzie bo to skomplikowana operacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No tak a parę dni temu chwalił się że swoją motorynkę tak wyrezał i zaczipował ze mu 63 km/h poleciała i to nie z góry. Żółwiu!!!!!! Ruchy zagęszczaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 dajcie jakies konkrety ... na lody do Józefowa to ja jeżdże w trakcie reklam podczas filmu ...... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi