Lukas Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a jak on wlazl na tak maly motorek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Hehe cos sobie nie moge wyobrazic jak żółw ciśnie na zrezanej motorynie 63 km/h hehhe Myśle że na lody to o 14 będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 i jeszcze w takim malym orzeszku na glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 hehe..a Żółw siedzi i zawija w te sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 dobra chłopaki, lody w Józefowie na 14:00 :!: :!: :!: :razz: Przybywajcie, adamooo przywieź pierogi :mrgreen: z dętką większa schiza niż myślałem no z kompem też mam problemy poza tym OK :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 T-żółw, z okazji 400setego posta stawiasz flaszke Chlopaki lepiej przycisnijcie adamooo co z ta miejscowka na zlota bo nie bedziem mieli gdzie krowek doic :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 dzięki Łukasz, ja czekam na posta 666 :twisted: Ty za 1000 stwiasz mega krowę :mrgreen: raczej do kolegi piurko2, wartałoby sie zgłisic w sprawie miejscówki, co nie ono :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 a czemu ty jeszcze nie spisz :?: u mnie dopiero 18 a co to kolega piurko2 ma jakals dobra miejscowke jak tak to trzeba rezerwacje zrobic bo sie malo czasu robi :???: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 dobra chłopaki, lody w Józefowie na 14:00 :!: :!: :!: :razz: o 14:00 to ja jestem w pracy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Widze ze niektorzy nie maja dlugiego weekendu uff dobrze ze mi sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Niestety nie przyjeżdżam na lody teściowa nawiedza nasz dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No to kichol masz ciepło Moze ci sie jednak uda wygoń ją :mrgreen: . W sprawie zlotu już z piurko pisałem jak bedziesz lukas to na spocie wszyscy pogadamy jak to szybko załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 o 14:00 to ja jestem w pracy ..... nie wszyscy mają przyjemność dzisiaj pracować albo mieć nalot teściowej, prawda KICHOL :mrgreen: :mrgreen: podjechć zawsze można, szczególnie jak ma się po drodze do domu :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 o 14:00 to ja jestem w pracy ..... nie wszyscy mają przyjemność dzisiaj pracować albo mieć nalot teściowej, prawda KICHOL :mrgreen: :mrgreen: podjechć zawsze można, szczególnie jak ma się po drodze do domu :smile: niestety ... o 14:00 pracy nie koncze ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 kurcze ja jeszcze nie wiem czy sie pojawie we wtorek na spocie bo po pierwsze to nie mam czym a po drugie to zobacze jak bede stal z czasem no ale postaram sie pozdrawiam zza wielkiej wody z drugiego konca swiata i ide sie pakowac pora wracac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dzisiaj lody u żółwia o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dzisiaj lody u żółwia o 13 tzn ze stawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 hehe no co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dzisiaj lody u żółwia o 13 kurcze co wy takie jakies dziwne godziny ustalacie ..... nie lepiej tak pod wieczor ,kiedy chlodniej ..... jak dam rade to moze wpadne na sekunde .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kowicz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Faktycznie dziwne te godziny ustalacie :roll: Na następnym spocie postaram się pojawić jedną z moich rodzinnych quatterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi