Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z miejsca nie miałem startu, ale już 2, 3 i 4 jako tako :) Co do obciążenia to ja miałem kocyk, zeszyt i długopis więc mniej więcej sumuje się na wagę Lukasa :polew:

Z miejsca ja natomiast mam straty na napedzie... nastepnym razem mozemy zrobic powtorke :D

Z AKE cięzko mi się łapać, ale ze stockowym AWX`em mogę wyskoczyć na krechę.. co będzie to będzie :D
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lukaszr ... gratulacje zakupu .. furak wypas .... :thumbup:

Opublikowano

Nie dziękuję :). Cieszę się, że w końcu udało mi się znaleźć coś sensownego.

Będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć przy okazji.

Ale to zgadamy się w następnym tygodniu lub przy okazji ;)

Opublikowano

Nie dziękuję :). Cieszę się, że w końcu udało mi się znaleźć coś sensownego.

Będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć przy okazji.

Ale to zgadamy się w następnym tygodniu lub przy okazji ;)

spoko .... ;)

a na Zlocik rozumiem ze jedziesz nowym nabytkiem .... ? :drunk::dance:

Opublikowano

Z miejsca nie miałem startu, ale już 2, 3 i 4 jako tako :) Co do obciążenia to ja miałem kocyk, zeszyt i długopis więc mniej więcej sumuje się na wagę Lukasa :polew:

Z miejsca ja natomiast mam straty na napedzie... nastepnym razem mozemy zrobic powtorke :D

Z AKE cięzko mi się łapać, ale ze stockowym AWX`em mogę wyskoczyć na krechę.. co będzie to będzie :D

he ja mogę stanąć na kreskeczke :P mam stockowy AWX :decayed:

Opublikowano

Bardzo dobrze :tongue4:

Kolor piękniutki - taki właśnie chciałem - czarniutki jak węgiel, a dokładnie kolor: EBONY BLACK PEARLESCENT.

Czarna kolor ładna kolor... stary po roku Ci cały lakier zejdzie jak będziesz chciał ją mieć czystą :polew: Zobaczysz co znaczy ciemny lakier dla całego syfu z ulicy :disgust:

Zgadza się, bardzo ciężko utrzymać ten kolor w czystości. Moja poprzedia 4-czka była czarna i chcąc mięc ją czystą nonstop jeździłem na myjkę raz .dwa razy w tyg.i po roku lakier był matowy :confused4: NIGDY WIęCEJ MYJNI AUTOMATYCZNEJ!!!
Opublikowano

Lukasz. No gratki chłopie. Niestety nie będę na najbliższym spocie/zlocie, więc ... prawdopodobnie dzisiaj-jutro odwiedzę Cię w domciu coby furaka przetestować :decayed:

Opublikowano

Jaki tam stockowy... zepsuta turbina, popaprany program :tongue4::polew:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 09:14 _________________________________________________

Lukasz. No gratki chłopie. Niestety nie będę na najbliższym spocie/zlocie, więc ... prawdopodobnie dzisiaj-jutro odwiedzę Cię w domciu coby furaka przetestować :decayed:

Jak to na zlocie nie bedziesz :shocked:??
Opublikowano

Zgadza się, bardzo ciężko utrzymać ten kolor w czystości. Moja poprzedia 4-czka była czarna i chcąc mięc ją czystą nonstop jeździłem na myjkę raz .dwa razy w tyg.i po roku lakier był matowy :confused4: NIGDY WIęCEJ MYJNI AUTOMATYCZNEJ!!!

Jasne. Jeśli ktoś myje na automacie to takie są tego rezultaty. Wystarczy jednak wyczaic dobrą ciśnieniówkę i bedzie OK.

Opublikowano

Idealna opcja to cisnieniowka z recznym myciem i suszenie na automacie+wosk (reasumujac automat bez szczotkowania)... Jest w wawie taka myjka?

Opublikowano

Jasne. Jeśli ktoś myje na automacie to takie są tego rezultaty. Wystarczy jednak wyczaic dobrą ciśnieniówkę i bedzie OK.

Wszystko się zgadza, teraz tylko ciśnieniowa i jest ok :th:
Opublikowano

Ja jezdze na Wilanowska, kolo Galerii Mokotow. Automatyczna do bani (sprawdzilem na primerze, a na :a4fan: nie probowalem nawet :> ). Natomiast reczna jest OK. Mycie + wosk okolo 35PLN, i wyjezdza sie po godzinie calkiem ladnym i suchym autkiem.

Opublikowano

Godzina? :blink: To podziekuje.

Opublikowano

Wiem, wiem ze dlugo, ale naprawde sie staraja...

Opublikowano

W moim rodzinnym Plonsku jest taka myjka, najpierw woda pod cisnieniem, pozniej leca szczotka z jakims plynem/szamponem, pozniej oplukuja i bryka wjezdza na suszenie+wosk. Calosc trwa moze 10-15 min, chyba, ze ktos robil offroad to i 20-30 min.

Opublikowano

Moge to ogladac z okna (14 pietro) :)

Opublikowano

W moim rodzinnym Plonsku jest taka myjka, najpierw woda pod cisnieniem, pozniej leca szczotka z jakims plynem/szamponem, pozniej oplukuja i bryka wjezdza na suszenie+wosk. Calosc trwa moze 10-15 min, chyba, ze ktos robil offroad to i 20-30 min.

Panowie. Mi chodzi o samoobslugowa myjkę cisnieniową - na monety. Znajdzcie jakas myjke na drodze z/do pracy i wystarczy korzystac dwa razy na tydzien zeby miec zawsze czyste i lsniace autko. Ja polecam myjke pod Fortem Wola bo ma duzo stanowisk i zawsze dobre cisnienie wody. Jak zlapiecie wprawe to umycie autka zajmuje doslownie 5 minut. A kosztuje 5-7PLN (w zaleznosci od przybrudzenia).

- Najpierw program 1 (mycie woda pod cisnieniem z proszkiem)

- Nastepnie od razu program 3 (konserwacja polimerami) bo cisnienie i tak jest wystarczajaco duze i nie trzeba brac osobnego splukiwania wczesniej,

- Na koniec program 4 (nablyszczanie zdemineralizowana woda).

- Nastepnie nalezy rozpedzic autko do okolo 80-100km/h zeby woda splynela w kilka sekund. Trzeba uwazac na policje :) Pozniej pod domem/praca wystarczy wytrzec pozostale kilka kropelek szmatka z mikrofibry.

Dodatkowo raz na 2 miesiace konserwacja auta dobrymi kosmetykami np. Meguiars. Szczegolnie polecam 3 fazowy system Deep Crystal. Wiecej informacji tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1514.0.html

Dzieki ochronie dobrym woskiem, brud nie wzera sie w lakier i mycie bezdotykowe samą woda pod cisnieniem jest w stanie poradzic sobie z kazdymi zabrudzeniami.

Opublikowano
A kosztuje 5-7PLN

no nie wiem czy dasz rade bo ciezko obiec cale auto za 2zł :tongue4:

Co do Kubicy to czuje ze bedzie masa ludzi i nic sie nie zobaczy :thumbdown:

Opublikowano

Jak zrobisz nowy program... :polew: jak masz wgraną serię nie mam szans :no:
Opublikowano
A kosztuje 5-7PLN

no nie wiem czy dasz rade bo ciezko obiec cale auto za 2zł :tongue4:

Założymy się? :) Pod Promenada jest 4ro stanowiskowa myjka BP.