Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SebMis kiedy ja was odwiedzic chciałem :tongue4: Hihi :) Tak tez zrobie... Tylko upoluje laptopa :disgust: A do was na spocik siakis pewnie kiedys tez wpadne (moze jakis felgi np w warszawie upoluje? :) )

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SebMis kiedy ja was odwiedzic chciałem :tongue4: Hihi :) Tak tez zrobie... Tylko upoluje laptopa :disgust: A do was na spocik siakis pewnie kiedys tez wpadne (moze jakis felgi np w warszawie upoluje? :) )

Pozdrawiam

Trzeba bylo mowic w niedziele mialam lapka przy sobie :tongue4:

Opublikowano
moze jakis felgi np w warszawie upoluje

nie no felgi to tylko u Angeli :D

kurde znowu 5 zakładek musiałem czytać

Poziek ty jeszcze zyjesz myslalem ze juz na jakims odwyku lezysz :D

Opublikowano

Angela to trzeba sie było pucowac ze masz ;) A serio to ja mam jakiegos :) Ale robi za stacjonarke bo nie mam baterii do niego :D Pozatym na takie akcje to trzeba miec troszke czasu i pustego prostego asfaltu a wtedy raczej nie mielismy go ani ty ani ja :(

Na dnich sobie podepnę ta łajze i porobie logi :)

I pomysle jeszcze o twoich felgach :) Moze zakupie ;)

Lukas wiem wiem ... Tylko ze ja mam Q i musze miec taką samą opone na osiach ... I nie wiem czy jak dam na tył 225/40 to czy nie rozleje sie za bardzo i bedzie nizsza niz przednia...

Pozatym na razie czekam na kase za moje :) A z Angelą to ja w kontakcie jestem :D Jak przyjdzie kasa a nie znajde nic ciekawego to ja juz bde wiedział do kogo uderzyc :)

Opublikowano

paragontn5.th.jpg

Dziś przyszły do mnie mieszki przekładni zmiany biegów.. Mistrzowsko opisany towar na paragonie :polew:

Opublikowano

a angela nie ma tych felg na tyle szerszych niz z przodu? czy tylko kapcie sa szersze?

Opublikowano

Angela ma z tyłu 9 cali felge a z przodu 8 . Tył ma opone 255/35 przód 225/40 <-- te opony są na wysokosc identyczne... Ale tył jej trze wiec wezsza opona musi byc... I jak dam tez 225/40 to moze sie zbyt rozlac na feldze i byc nizsza w porównaniu do przedniej 225/40 :( Bo ogólnie felgi mi sie podobały :)

Opublikowano
moze jakis felgi np w warszawie upoluje

nie no felgi to tylko u Angeli :D

kurde znowu 5 zakładek musiałem czytać

Poziek ty jeszcze zyjesz myslalem ze juz na jakims odwyku lezysz :D

Lukas ma racje :D.....ja zawsze jakies do sprzedania mam :polew:

Jak nie te to inne..... cos sie znajdzie :polew:

Opublikowano

Nie no dzisiaj widzę że mimo iż jest gorąco to smarujecie te posty jak prawdziwe dziki .... :decayed:

Opublikowano

Hej . Sorka ze tak sie wbijam na nie swoje rejony :P

Mam zapytanko z prosbą : czy ze spotowiczów warszawskich ma ktos pojecie o autach po tuningu (dosc kompleksowym) i czy np na jakims spocie gdybym podjechał dałby rade wpiac vaga do mnie i popatrzec o co mojemu malenstwu chodzi ? ;(

Autko miałem grzebane w niemczech i teraz to wszystko przestaje ze sobą grac a ja mam za mało pojecia na te klocki i stanowczo nie mam kasy na wizyte u jakis "speców" :(

Uderz do Poźka (obecnie w US i A) lub Kunia, obaj mocno walczą i to od wieków ze swoimi mocno tuningowanymi 1.8T
Opublikowano

Angela ma z tyłu 9 cali felge a z przodu 8 . Tył ma opone 255/35 przód 225/40 <-- te opony są na wysokosc identyczne... Ale tył jej trze wiec wezsza opona musi byc... I jak dam tez 225/40 to moze sie zbyt rozlac na feldze i byc nizsza w porównaniu do przedniej 225/40 :( Bo ogólnie felgi mi sie podobały :)

A przypadkiem przy Q felgi+opony nie musza byc identyczne, hm?

Opublikowano

Norbi dobrze powiedziane ...walczą i walczą ..... bo cóz mieliby robić jeżeli już skończyli by tę walkę ;) a tak poważnie to coś tam chłopaki dziergają sobie i szydełkują przy samochodach :gwizdanie:

Opublikowano
obaj mocno walczą i to od wieków ze swoimi mocno tuningowanymi 1.8T

To teraz bedzie nas trzech :) Kunio juz sie odzywał u mnie w temacie cos :) Ale to tylko wstepnie :) Na razie powalcze sam (logi itp , posprawdzam troche) ... A potem zobacze :)

Flyer własnie nie wiem na 100% wiem ze na pewno wysokosc musi byc ta sama... A szerokosc to chyba juz niekoniecznie ??

Opublikowano

A przypadkiem przy Q felgi+opony nie musza byc identyczne, hm?

Muszą być, jednakże znam przypadki kiedy gościu w przypadku Q jeździł jakiś czas na różnych oponach na osiach. Nie był zadowolony !!

Więc wszystkie kapcie jednakowe na 4 łapach

Opublikowano

Moje pytanie bylo retoryczne :) Najlepsze dla napedu beda 4 identyczne fele i opony.

Opublikowano

HAmownia 4x4 to kosztuje sporo :/ A ja mam to autko troszke ponad miesiac i musiałem dodatkowo na nie pozyczyc bo mi brakowało wiec z kasa liipa :(

Opublikowano

Jedz na hamownie obok rogala, jest sporo tansza niz np. u mastersa.

Opublikowano

Czy Rogal hamuje 4x4 - bo mi nic o tym nie wiadomo....

Jeżeli tak to juz tam pędzę......

Opublikowano

Czy Rogal hamuje 4x4 - bo mi nic o tym nie wiadomo....

Jeżeli tak to juz tam pędzę......

Hamuje, też się wybieram tylko czekam na niższe temp. żeby się za bardzo nie zdołować :decayed:
Opublikowano

Norbi dobrze powiedziane ...walczą i walczą ..... bo cóz mieliby robić jeżeli już skończyli by tę walkę ;) a tak poważnie to coś tam chłopaki dziergają sobie i szydełkują przy samochodach :gwizdanie:

ja to powoli bede konczyl swoja przygode z 1.8T bo mam juz dosc wiecznie zalanej olejem turbiny :confused4: nigdy wiecej turbo :rant:

no chyba ze mi cos odjebie i kupie nową :dance: