Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to w takim razie musze zmienic myjke bo jezdze na taka ze slonikem :decayed: i tam ciezko mi obejsc za raz auto widocznie maja mniej sekund

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co się orientuje to masz sedana ... a Malik avanta :mysli: :mysli: to jak On się wyrabia a Ty nie :shocked:

Chyba że zamulasz na tej myjce :polew: :polew:

Opublikowano

Hornet czytaj JA Lukas nie JA Zólw to jak moge zamulac :>

Opublikowano

Hornet czytaj JA Lukas nie JA Zólw to jak moge zamulac :>

Właśnie się dziwię że Malik się wyrabia Ty nie :gwizdanie:

Miałeś mi coś podesłać na PW :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

Co do Kubicy, to jesli ktos chce obejrzec 1000000 (slownie: milion) osob na Bemowie, to wlasnie wtedy tyle tam bedzie :polew: Na powaznie to chcialbym sie wybrac, ale na jakis GP F1 w przyszlym roku. Pewnie Niemcy lub Wegry.

Opublikowano

Ja myslalem o hungaroringu w tym roku, ale juz po fakcie. W sumie dobry dojazd jest tez na GP Belgii (3ci tydzien wrzesnia), ale pewnie czasu zbraknie. Musimy za rok wystartowac jakas wieksza ekipa :thumbup:

Opublikowano

węgry mam lekko obcykane (byłem tam z 10lat temu) i polecam bardzo, a w przyszłym roku to mam nadzieje będę się mógł już wybrać ;)

Opublikowano

Kiedy GP Belgii?? Ja jestem chetny na ten wyjazd. Zbierzmy sie i moze cos z tego wyjdzie, pls

Opublikowano

W moim rodzinnym Plonsku jest taka myjka, najpierw woda pod cisnieniem, pozniej leca szczotka z jakims plynem/szamponem, pozniej oplukuja i bryka wjezdza na suszenie+wosk. Calosc trwa moze 10-15 min, chyba, ze ktos robil offroad to i 20-30 min.

Panowie. Mi chodzi o samoobslugowa myjkę cisnieniową - na monety. Znajdzcie jakas myjke na drodze z/do pracy i wystarczy korzystac dwa razy na tydzien zeby miec zawsze czyste i lsniace autko. Ja polecam myjke pod Fortem Wola bo ma duzo stanowisk i zawsze dobre cisnienie wody. Jak zlapiecie wprawe to umycie autka zajmuje doslownie 5 minut. A kosztuje 5-7PLN (w zaleznosci od przybrudzenia).

- Najpierw program 1 (mycie woda pod cisnieniem z proszkiem)

- Nastepnie od razu program 3 (konserwacja polimerami) bo cisnienie i tak jest wystarczajaco duze i nie trzeba brac osobnego splukiwania wczesniej,

- Na koniec program 4 (nablyszczanie zdemineralizowana woda).

- Nastepnie nalezy rozpedzic autko do okolo 80-100km/h zeby woda splynela w kilka sekund. Trzeba uwazac na policje :) Pozniej pod domem/praca wystarczy wytrzec pozostale kilka kropelek szmatka z mikrofibry.

Dodatkowo raz na 2 miesiace konserwacja auta dobrymi kosmetykami np. Meguiars. Szczegolnie polecam 3 fazowy system Deep Crystal. Wiecej informacji tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1514.0.html

Dzieki ochronie dobrym woskiem, brud nie wzera sie w lakier i mycie bezdotykowe samą woda pod cisnieniem jest w stanie poradzic sobie z kazdymi zabrudzeniami.

No ja sie zgadzam z Malikiem.....obok mnie na przeciwko Wola Park tez jest cisnieniowka......czasami z niej korzystam....

Lukas no nie mozliwe ze nie dajesz rady......kurcze ja nie raz oblece auto dwa razy :D.....i musze czekac bo jeszcze troche tych sekund zostaje :tongue4:

Opublikowano

Hej . Sorka ze tak sie wbijam na nie swoje rejony :P

Mam zapytanko z prosbą : czy ze spotowiczów warszawskich ma ktos pojecie o autach po tuningu (dosc kompleksowym) i czy np na jakims spocie gdybym podjechał dałby rade wpiac vaga do mnie i popatrzec o co mojemu malenstwu chodzi ? ;(

Autko miałem grzebane w niemczech i teraz to wszystko przestaje ze sobą grac a ja mam za mało pojecia na te klocki i stanowczo nie mam kasy na wizyte u jakis "speców" :(

Opublikowano

najlepsza myjnia ciśnieniowa jest pod promenadą na Fieldorfa BP bo mają tam lepsze środki a ta pod fort wola jest też ok bo tam tez myje swoją Czwórke :audi: ale trzeba dłużej myc żeby silny brut zeszedł.[br]Dopisany: 16 Sierpień 2007, 13:37 _________________________________________________we wtorek do promenady i jak sie uśmiechniesz do Motora albo SebMis-a to Ci Vagiem moga sprawdzić! Ale zgadaj z nimi to Ci powiedzą! Ja w ten wtorek skorzystałem z uprzejmości SebMis i komputerek pokazał co jest nie tak i juz zrobione :dance:

Opublikowano

Tosik ja jakby cos to dopiero za jakies 2 tyg bym was nawiedził z wizytą. Chociaz w sumie podpiecie pod vaga sam zrobie i logi raczej tez dam rade odczytac to jednak myslałem ze moze u was jest ktos kumaty w te klocki :) Ja mam jakies 170 km do was a na miejscu nikogo kumatego :(

BTW : Angela co z czarnuchem sie stało ze awaria była ? :)

Opublikowano

Tosik ja jakby cos to dopiero za jakies 2 tyg bym was nawiedził z wizytą. Chociaz w sumie podpiecie pod vaga sam zrobie i logi raczej tez dam rade odczytac to jednak myslałem ze moze u was jest ktos kumaty w te klocki :) Ja mam jakies 170 km do was a na miejscu nikogo kumatego :(

BTW : Angela co z czarnuchem sie stało ze awaria była ? :)

Z moim czarnuchem :D a nic sie nie stalo....poprostu wymienialam sprzeglo,dwumas i takie tam pierdoly :)

No ale teraz to normalnie inne auto.....jakbym nowka jezdzila :D

Opublikowano

Czy ktos ma kontakt do oniaka? Wiem ze jest w US & A i mam do niego sprawe w zwiazku z tym faktem.

Moze byc nawet numer budki PHONE na Bronxie, gdzie sprzedaje te swoje pamiatki :> Zadzwonie...

Opublikowano

Czy ktos ma kontakt do oniaka? Wiem ze jest w US & A i mam do niego sprawe w zwiazku z tym faktem.

Moze byc nawet numer budki PHONE na Bronxie, gdzie sprzedaje te swoje pamiatki :> Zadzwonie...

z tego co we wtorek Lukas mowil na spocie....to ono dzis laduje.....w PL

spozniles sie........ :D

Opublikowano

angela czyli to co miałas w planach :) A juz myslałem ze cos sie zepsuło ;)

Opublikowano

letallec a co potrzebujesz??

kurde znowu 5 zakładek musiałem czytać... :tongue4:

Opublikowano

angela czyli to co miałas w planach :) A juz myslałem ze cos sie zepsuło ;)

no dokladnie......zostala jeszcze stacyjka.....ale braklo czasu.....i musi poczekac do przyszlego tygodnia...

Opublikowano

rób logi wrzucaj na forum do odpowiedniego działu a kilka osób na pewno się wypowie na temat Twojej maskotki ;)

Opublikowano

Poziek, czesc. Nic do :a4fan::) Poszukuje laptopa w dobrej cenie.