Hugo Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jak nie bolid jak wsiadlem pozniej do swojej to myslalem ze ktores koło mi trzyma i nie moga jechac :mrgreen: Znam to uczucie.Jak pierwszy raz prowadziłem RS4 i później wsiadłem do 1.8T to byłem pewien , że coś się popsuło albo mi dywanik wszedł pod pedał gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Panowie to kiedy nastepny spot jacys chetni :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Tak jak ostatnio pierwszy sie zgłaszam, kiedykolwiek byle po 18 , może tak by tym razem troszkę więcej osób było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Wiedzialem ze na Ciebie to Bartek można liczyc. Co do godziny to na bank 19:00 Wiesz jak powiesz ze przewieziesz kazdego kto sie pojawi na spocie to ludziow sie pojawi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Nie ma sprawy jeśli to ma pomóc . Ale sądzę, że jest już u nas dużo ciekawszych a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Moze i jest troche ciekawych A4 w Stolicy tylko nie chca sie pokazać zobaczymy ilu bedzie chetnych to zapodam jakis scisly termin. Tylko tym razem sprawdze miejscowe czy nie bedzie zapelniona po brzegi jak ostatnio :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladyrs Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ja w czwartek jade do wawki, wiec jakby co to sie pisze na Wasz spocik , tak samo bede w przyszlym tyg. ale nie wiem dokladnie w ktory dzien, jakby co to tez sie pisze jak wymierze akurat dobry dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Echh całe tłumy chętnych narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Spokojnie nie ma co sie denerwować w wawie jest duzo A4 i mysle ze beda chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ja wczoraj miałem 39C więc na spotkania na razie nie pisze się przynajmniej w tym tygodniu, po weekendzie zobaczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 No Krzysztof spokojnie kuruj sie tam a my na Ciebie poczekamy Zycze powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Dzięi Łukasz, robie co mogę, żeby sie wykurować....w zasadzie powinienm w łożku leżeć teraz Powtórze pytanie do Bartte z inego tematu: zabrałeś już te EVO z Blue City? dzisiaj ich już nie było trzeba było rzucić cynk, pracuję obok, wyskoczył bym wyprowadzić jedną sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Hej Tak zabralismy je juz w piatek zdaje sie , po 23 wiec raczej by cie nie bylo . masakra z wyjazdem byla po 1cm od lusterka na strone mommentami, nawet kumpel przytarl lekko drzwi w jednej :| Kuruj sie jak najszybciej i do zobaczenia!!! [ Dodano: 2006-03-11, 14:42 ] No ludzie co jest z wami? , temat następnego spotu w Wawce umarł :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość młody rysiek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja bym proponowal jakis supermarket wieczorem, parking pietrowy, albo podziemny (zima). Najlepiej cos niedlaeko centrum wola park, blue city, reduta... W koncu spotkam moze kogos z takim samym silniczkiem jak moj [ Dodano: 2006-03-11, 22:38 ] A ilu nas jest?? będzie wielu:) :mrgreen: [ Dodano: 2006-03-12, 09:37 ] z warszawy nie jestem, a;e chętnie poznam miłośników A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No kurde przegapiłem pierwszego spota , zrobie wszystko zeby byc na drugim:)Piszcie tylko kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 To ustalmy juz jakiś termin , i miejsce najlepiej właśnie na jakimś parkingu podziemnym gdzie nie ma dużosamochodów, może np w forcie wola na dole. Jest dość ciepło i pusto po 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja raczej zawsze jestem wieczorkiem wiec sie dostosuje do was. Ps. bartte ale żeś sobie intercooler zaj***ł :shock: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ps. bartte ale żeś sobie intercooler zaj***ł jakbyś wpadł na pierwszy spot to być na żywo zobaczył i przejażdżkę nawet zaliczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Panowie ja tam jestem otwarty na propozycje i czekam na termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Taki malenki Łukaszu pierwszy termin Ty zaproponowałeś więc kontynułuj tradycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi