Norbi Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 spoko spoko ..thalia będzie stałym bywalcem ....a Norbi dlaczego dzisiaj nie suszył na spocie :bicz3: Złamała mnie jakaś choroba weneryczna i mocze odwłok w roztworze kwasu solnego
lukaszr Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 jeszcze kilka takich spotow i bedziemy bili rekordy potrzebujemy 58 aut i po co nam zloty jak na spotach jest wiecej aut najlepsza byla ostatnia rozmowa o alarmach Dobra dobra, ale przyznasz, że pomysły ciekawe :>
angela Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 spoko spoko ..thalia będzie stałym bywalcem ....a Norbi dlaczego dzisiaj nie suszył na spocie :bicz3: Złamała mnie jakaś choroba weneryczna i mocze odwłok w roztworze kwasu solnego o biedactwo tak to jest, jak sie gdzies szlajasz, a nie przyjezdzasz na spoty
marinero Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 ja juz popijam piwko u znajomych - milo bylo was poznac - do nastepnego razu!!
angela Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 ja juz popijam piwko u znajomych - milo bylo was poznac - do nastepnego razu!! no nam rowniez bylo milo was poznac zapraszamy czesciej A tak wogole to fajnie, ze nowi sie w koncu pojawili..... I jak zawsze spocik kox :th: ps. dzieki za zmiane zaroweczek
krzyniek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 dotarłem do domu... bilans powrotu: 80km w niecałą godzinkę, spalanie hmm ... wrażenia ze spotu: bezcenne i tak jak Angela napisała "spocik kox"
angela Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 a gdzie reszta? pewnie jeszcze sie spotuje LukaszkuR tak jechalam dzis za Toba......i czemu Ty chlopcze drogi nie masz rameczek?
lukaszr Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 LukaszkuR tak jechalam dzis za Toba......i czemu Ty chlopcze drogi nie masz rameczek? Niestety nie posiadam. Zawsze jeździłem z tymi ramkami z takimi napisami i tak już się przyzwyczaiłem, że tak już mam
angela Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Bo on ma jakies marki moge mu dac w prezencie klubowe :> tylko czy bedzie chcial ......bo moze woli te jakies marki......
lexpar Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Byłem po raz drugi i było świetnie. Szkoda, że wszystkich ników nie zapamiętałem, ale poprawie się za tydzień :>.
krzyniek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Byłem po raz drugi i było świetnie. Szkoda, że wszystkich ników nie zapamiętałem, ale poprawie się za tydzień :>. nie wiem czy to sie da tak zapamiętać ja też jeszcze nie wszystkie pamiętam
Flyer Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 krzyniek: moj pewnie pamietasz po tym jak sie logowalem do Waszego domku w kaletce
krzyniek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 krzyniek: moj pewnie pamietasz po tym jak sie logowalem do Waszego domku w kaletce nom tego nie da sie zapomnieć (a i dzięks za kieliszek, wtedy był bardzo przydatny )
lukaszr Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 moge mu dac w prezencie klubowe :> tylko czy bedzie chcial ......bo moze woli te jakies marki...... Dziękuję za propozycje, ale na razie nie skorzystam Ale zapamiętam co i jak
angela Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 nie wiem czy to sie da tak zapamiętać wink ja też jeszcze nie wszystkie pamiętam da sie da......ja wszystkie pamietam no oprocz dwoch kolegow nowych dzisiaj.....tych co byli pierwszy raz.... [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2007, 23:31 _________________________________________________ Dziękuję za propozycje, ale na razie nie skorzystam grin o Ty.....gardzisz klubowymi
krzyniek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 nie wiem czy to sie da tak zapamiętać wink ja też jeszcze nie wszystkie pamiętam da sie da......ja wszystkie pamietam no oprocz dwoch kolegow nowych dzisiaj.....tych co byli pierwszy raz.... no i pewnie oprócz "tych" z Piotrkowa
lexpar Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 No tak, ale byłaś już parę razy. Ale spoko, nadrobię zaległości.
krzyniek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 może lukaszr woli ramki w stylu (widziałem na żywca na rondzie) "Toruń przeprasza za radio Maryja"
ShamaN Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 sympatyczne spotkanie miło było Was poznać, postaram się częściej wpadać pzdrw ShamaN
Rekomendowane odpowiedzi