ono Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Wpadaj Margoth na spota sprawdzimy 4.2 Pb vs 3.0 TDI
lukaszr Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 To ja mogę powiedzieć że ciołem się z dostawcą pizzy na skuterze :polew: :polew: :polew: (żart) Przykro nam, że nie udało się Tobie go dogonić :polew:
spanky Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Wpadaj Margoth na spota sprawdzimy 4.2 Pb vs 3.0 TDI moze byc ciekawie ....
lukaszr Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 moze byc ciekawie .... Wynik raczej przewidywalny :>
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Możemy sie kiedyś spróbować..... Ale mój to ciężki dupowóz z automatem, mimo wszystko chętnie się sprawdzę Tylko tak naprawdę nie ma gdzie za bardzo (w wawce tłok, a ja generalnie nie cierpię warszawy, bardzo chętnie bym się gdzieś umówil na jakiegoś mini spota poza miastem, gdzieś gdzie jest długa prosta, mało uczęszczana) Za długo siędzę w stolycy i już szczerze nienawidzę tego miasta, już mi się niedobrze rpobi jak jestem 20 km od warszawy.... Wolę jeździć po pustych drogach w lubelskim, ach te boczne trasy, jednopasmowe, zakręty, lasy.... nocne sprinty w okolicach Firleja
Hugo Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Możemy sie kiedyś spróbować..... Ale mój to ciężki dupowóz z automatem, mimo wszystko chętnie się sprawdzę Nie oszukuj.Cały z folli aluminiowej i mało waży :>
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 1750 kg podobno, mam dostęp do wagi tirów z dokładnością do 10 kg to się sprawdzi....
ono Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Mój dokładnie tyle samo bo byłem na wadze Będziemy mieli super porównanie ON vs PB Miejsc na kreche w okolicach promenady jest milion.
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 No to jesteśmy umówieni, tylko ja rzadko na spotach bywam, ale jak już przyjadę.... dam znać wcześniej A ile masz dokładnie Nm i KM? U mnie nie wiadomo bo Quattro + Tip są nie mierzalne.....
spanky Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Mój dokładnie tyle samo bo byłem na wadze Będziemy mieli super porównanie ON vs PB Miejsc na kreche w okolicach promenady jest milion. zrobcie próbe na parkingu w Promenadzie .. zobaczymy które Quattro trzyma lepiej w zakretach ...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Pewnie dostane bo masz sporo nowszy rocznikowo (u mnie pewnie wiele koni w lesie), moc pewnie niedużo mniejsza, moment dużo większy Poza tym zważę mojego w weekend, bo mam wrażenie że on ma 1750 kg tylko w papierach Poza tym automat ma opóźnienie na starcie....
Hugo Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Pewnie dostane bo masz sporo nowszy rocznikowo (u mnie pewnie wiele koni w lesie), moc pewnie niedużo mniejsza, moment dużo większy Poza tym zważę mojego w weekend, bo mam wrażenie że on ma 1750 kg tylko w papierach Poza tym automat ma opóźnienie na starcie.... Oniak sporo waży to będziesz miał fory
ono Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Poza tym automat ma opóźnienie na starcie.... Z tym akurat można sobie poradzić No nic zobaczymy
Gość Keżor Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Pewnie dostane bo masz sporo nowszy rocznikowo (u mnie pewnie wiele koni w lesie), moc pewnie niedużo mniejsza, moment dużo większy Poza tym zważę mojego w weekend, bo mam wrażenie że on ma 1750 kg tylko w papierach Poza tym automat ma opóźnienie na starcie.... już sie tak nie tłumacz , żeś sobie taką krowe kupił to cierp moje a4 z 98roku miało 115koni po 9 latach czyli 5więcej audice mocno trzymają sie za konie :th:jak już sie ścigniecie to chciałbym filmik zobaczyć
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Wiem nawet jak sobie z tym poradzić, ale nie będę tej metody stosował Po prostu wrzucę "3" i ogień (po załączeniu biegu) - szkoda mi skrzyni, ona i tak biedna pierwszą wymianę oleju miała po 323000 km Ja się nie tłumaczę Po prostu PD-ki maja gifty, a wolnossące Vki tracą konie (taka prawda), spoko nie widze problemu, mogę na krechę stanąć , automatu też nie będę zarzynał, a jak przegram to spoko, nie chodzi o wygrana tylko o fun...
Flyer Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Podlozysz oniakowi cegle przed startem i zostawisz go o pare dlugosci
Gość Keżor Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Ja się nie tłumaczę Po prostu PD-ki maja gifty ale ja chyba nie mam PDka nie chodzi o wygrana tylko o fun... a d*pa zbita, pewnie że o wygraną
hornet Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Przykro nam, że nie udało się Tobie go dogonić :polew: Oj mistrzuniu .......widzę że zaczynasz sobie pogrywać i to już nie w pierwszej Twojej wypowiedzi......będę miał oko na Ciebie......
lukaszr Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Oj mistrzuniu .......widzę że zaczynasz sobie pogrywać i to już nie w pierwszej Twojej wypowiedzi......będę miał oko na Ciebie...... Wiesz, że ja to tak z miłości :polew: :polew:
hornet Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Wiesz, że ja to tak z miłości :polew: :polew: Ja jestem normalny :D
Rekomendowane odpowiedzi