Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Byli : adamooo ono T-zółw lukas23 sierota janek Oizdog
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Chlopaki, mieliscie zdradzic, o co chodzi z tym RYSKIEM, bo mowiliscie ze byl na spocie , ale chyba nie RS4 ?? Czekamy na wyjasnienia !! :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Chlopaki, mieliscie zdradzic, o co chodzi z tym RYSKIEM, bo mowiliscie ze byl na spocie , ale chyba nie RS4 ?? Czekamy na wyjasnienia !! :twisted: :twisted: dokladnie :twisted: cos czuje ze tajemnica dopiero po mazurski zlocie bedzie jasna :roll:
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 cos czuje ze tajemnica dopiero po mazurski zlocie bedzie jasna Lepiej nie, bo na zlot mazurski nie uda mi sie wybrac, w przyszlym roku chcialbym na 100 % wpasc na jakis zlot wspolny, ale teraz nie da rady, wiec piszcie tu co i jak !! :twisted:
Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 oj panowie nie bylo mnie jak rysiek przyjechal wiem ze nie rsem i ten kolega to juz kiedys zdaje mi sie ze byl na forum pod innym nikiem ale szybko wylecial
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 T-żółw wie napewno wie :mrgreen: I proponuje skasowac go z listy klubowiczow - usunac, bo po co nam jakis kretacz ?? :twisted:
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 T-żółw wie wszytko...jest jak Oracle :mrgreen: :razz: :mrgreen: wojtas-audi, mnie chcesz skasować :?: :shock: :mrgreen: cużem ja bedny zawinił :?: :?:
Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Panowie zdjecia wrzuce jutro dzisiaj juz nie mam sily mam nadzieje ze sie nie pogniewacie
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 dobra Lukas23 niech będzie..przeżyjemy...a gdzie ono :?: moze laptok znowu mu padł :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 ono NIE rozbieraj znowu kompa podepnij ladoware
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 Panowie zdjecia wrzuce jutro dzisiaj juz nie mam sily mam nadzieje ze sie nie pogniewacie no i slicznie
Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 No i wodza nie ma to nie zrobi mi dzisiaj nowej zakladki to nie mam gdzie tego zaladowac :razz:
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 wojtas-audi, mnie chcesz skasować cużem ja bedny zawinił Hehe, tak zabrzmialo, oczywiscie ze nie Ciebie, tylko Lukas pisze o RYSKU ze sie 2 konta mial itd, o niego mi chodzi, to napisz prawde , niech sie wyda i wywalamy ... go :mrgreen:
Lukas Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 E tam wojtas spokojnie chlopak nie unosi sie to nie ma go za co wywalac a kazdy by chcial miec RSa pod nikiem on ma :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Opublikowano 11 Lipca 2006 E tam wojtas spokojnie chlopak nie unosi sie to nie ma go za co wywalac a kazdy by chcial miec RSa pod nikiem on ma :mrgreen: Psss, kazdy moze sobie zrobic drugie konto i posciemniac, ale po co ?? :roll: I tak trzeba to jakos udowodnic, a po co samemu sie podniecac ?? ehhh co za ludzie, dobra, koniec OT . :twisted:
oizdog Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Byli :adamooo ono T-zółw lukas23 sierota janek i jeszcze jeden Kolega ale nika nie znam :roll: Mój nick klubowy to Oizdog, pzdr
sierota Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam Wszystkich! Sorki, że wczoraj tak szybko się urwałem, ale dom mnie wzywał . Fajnie, że udało mi się Was poznań i czekam na kolejne spotkanko. Szkoda tylko, że nie dam rady pojechac z wami na mazury . Jeśli mogę mieć proźbę to podajcie mi proszę jeszcze raz nick goscia, który zakladał duża navi. dzieki i pzdr////>>>
Lukas Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 No milo ze sie pojawiles nawet na chwile a ten kolega od navi to mike68 on rezal do swojego autka
T-żółw Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Łukasz kiedy zapodasz cos do albumu :?: tomboy dzwonił, będzie we wtorek na spocie Chłopaki przypominam, ze jakby co to "lody u T-żółwia" w sobotę aktualne
Rekomendowane odpowiedzi