Lukas Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Blue City tam to jakos jest za ciasno Arkadia strasznie wieje Fort Wola
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 O to chodzi ze nie zawsze wszystkim sie dogodzi. Najlepsze jest centrum ale tam nie ma nic co by nam odpowiadalo powierzchniowo i cieplnie. Dokładnie. A słuchajcie co z tymi centrami: Carrefour Bemowo Arkadia (parkingów sporo na tych najniższych i najwyższych poziomach - tam się spotykają ludzie A3) Klif na okopowej (tam jest też fajnie na ostatnim piętrze) Galeria Mokotów (też jest sporo miejsca i tam będzie na pewno cieplej, bo jest on dobrze osłonięty)
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 O to chodzi ze nie zawsze wszystkim sie dogodzi. OK, ale może w ramach równowagi przeniesiemy się teraz na "tą" stronę Wisły skoro tyle czasu spotykaliśmy się po "tamtej" stronie Blue City, Arkadia, Wola Park, Fort Wola czekają Akurat jak się wyniosłam z Twojej "tej" strony Wisły na moją "tę" stronę Wisły to będziemy jeździć tam gdzie wcześniej mieszkałam jakaś ironia losu. Nie zmienia faktu, że z przyjemnością będę dojeżdzać nawet jak będę mieć tak daleko.
Flyer Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Nie ma co marudzic, ze daleko. Ja mam do promenady jakies 75km z obecnego miejsca zamieszkania, wczesniej dojezdzalem z okolic Carrefoura Bemowo . Niedlugo bede dojezdzal spod lasku kabackiego. Carrfour Bemowo - jestem na tak, parking zawsze prawie pusty, blisko do fastfoodow , jest tor gokartowy - jakby nam sie kiedys zachcialo. Galeria Mokotow - ile razy w niej bylem, zawsze jest gesto i parking jakis taki malo przyjazny Zasadnicze pytanie - co jest w FW? Jakis zamkniety parking, gdzie jest cieplo i dlatego tam mamy sie przeniesc na zime?
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Carrefour Bemowo Arkadia (parkingów sporo na tych najniższych i najwyższych poziomach - tam się spotykają ludzie A3) Klif na okopowej (tam jest też fajnie na ostatnim piętrze) Galeria Mokotów (też jest sporo miejsca i tam będzie na pewno cieplej, bo jest on dobrze osłonięty) O właśnie, zapomniałem o tych miejscach. Chyba najbardziej "Promenadopodobny" jeśli chodzi o warunki byłby parking Carefour. BTW: Lukas, wyrezałeś już ten grill? Pochwal sie fotkami!
Tosik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Zasadnicze pytanie - co jest w FW? Jakis zamkniety parking, gdzie jest cieplo i dlatego tam mamy sie przeniesc na zime? Fort Wola z tego co mi wiadomo
ono Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Fort wola był spoko , w miare ciepło i klimat oki.
Flyer Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Zasadnicze pytanie - co jest w FW? Jakis zamkniety parking, gdzie jest cieplo i dlatego tam mamy sie przeniesc na zime? Fort Wola z tego co mi wiadomo Co to jest FW, to wiem, pytalem o parking
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 A mogę dostać adres Carrefoura na Bemowie, bo pojęcia nie mam gdzie jest.
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Co to jest FW, to wiem, pytalem o parking Parking? No nie mów, że nie wiesz co to jest parking
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 A mogę dostać adres Carrefoura na Bemowie, bo pojęcia nie mam gdzie jest. Dokładnie na przeciwko lotniska Bemowo
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 A mogę dostać adres Carrefoura na Bemowie, bo pojęcia nie mam gdzie jest. Dokładnie na przeciwko lotniska Bemowo :bicz3: :bicz3: bardzo śmieszne, jak bym wiedziała gdzie jest lotnisko Adres poproszę
Gregu Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 no to FW pewnie zostanie.... ciekawe ile czasu zajmie przejazd z "pragi" do FW o 19 a może jescze wybudują jakis fajny parking gdzieś po trasie.. [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 10:50 _________________________________________________ A mogę dostać adres Carrefoura na Bemowie, bo pojęcia nie mam gdzie jest. Dokładnie na przeciwko lotniska Bemowo :bicz3: :bicz3: bardzo śmieszne, jak bym wiedziała gdzie jest lotnisko Adres poproszę to jest ul. Powstańców Śląskich róg Piastów Śląskich :th:
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Ja będę zasuwać z Nowego Rembertowa to w ogóle koniec świata. Przy samym wylocie z Warszawy.
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 :bicz3: :bicz3: bardzo śmieszne, jak bym wiedziała gdzie jest lotnisko Adres poproszę Carrefour Bemowo Al. Powstańców Śląskich 126, 01-466 Warszawa tel. 022 56 97 600 Współrzędne: N 52,26393 ° (52 ° 15 ' 50,2 '') E 20,93086 ° (20 ° 55 ' 51,1 '') Czy to wystarczy ??
malik Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 to jest ul. Powstańców Śląskich róg Piastów Śląskich :th: Dokładnie tutaj http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=warszawa%2C+carefour&Submit.x=0&Submit.y=0&long=20.9312096&lat=52.2635656&type=2&scale=3
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 :bicz3: :bicz3: bardzo śmieszne, jak bym wiedziała gdzie jest lotnisko Adres poproszę Carrefour Bemowo Al. Powstańców Śląskich 126, 01-466 Warszawa tel. 022 56 97 600 Współrzędne: N 52,26393 ° (52 ° 15 ' 50,2 '') E 20,93086 ° (20 ° 55 ' 51,1 '') Czy to wystarczy ?? Tak Łukaszu, teraz wystarczy. Dziękuję.
lukaszr Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Tak Łukaszu, teraz wystarczy. Dziękuję. Ależ bardzo proszę :th:
Kaśka Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 to jest ul. Powstańców Śląskich róg Piastów Śląskich :th: Dokładnie tutaj http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=warszawa%2C+carefour&Submit.x=0&Submit.y=0&long=20.9312096&lat=52.2635656&type=2&scale=3 Teraz to juz trafie na pewno. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi