Lukas Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zebyscie wiedzieli ze lazilem po sklepach a dokladnie po arkadi no i filma ogladalem "dublerów" takie sobie polska komedia
T-żółw Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 no no szukuje sie COŚ większego jutro jak Arkadia była grana :razz: Luas piątkowy lansik znaczy się był grany :mrgreen: :mrgreen: hmm...miałem sie wybrać w niedzielę do fryzjera ale chyba jutro muszę pójść
Lukas Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Oj bedzie sie dzialo szykowac sie :twisted: Krzysztof czekaj jutro na moj telefon to bedziesz tlumaczyl co gdzie i jak bo juz wiem ze o 15 :razz:
adamooo Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Luk jak coś to ja bede jechał z centrum..po co dzwonić jak możesz jechać za mną :-) JAk coś to jutro się ustawimy i zajedziemy razem
Lukas Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 no spox adamooo moze byc nawet torwar a dalej to juz polecim razem jutro przedzwonie kolo poludnia
adamooo Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 NO chłopaki dzisiaj zrobiłem gafe z tym szybkim wyjściem ale wiecie nowo poznana Girl i trza się starać a miała pociąg przed 17 więc musieliśmy się szybko zmyć..jutro sie poprawie :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 adamoooo....he he a ja myśłałem, że to siostra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fajnie było, wpadł jeszcze Norbi, szkoda, że tak późno, ja musiałem sie zmyć o 17:15 na kolejna imprę :razz: jkaby co to do jutra chopaki
spanky Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 a jutro sa grane lody w Jozefowie ... :?: napiszcie co i jak ....
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 no pokazna ekipa byla: adamooo z siostra,T-zółw z kobieta, ono, norbi, kichol z rodzina, no i ja z kobieta zdjecia wrzuce postaram sie dzisiaj
spanky Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 no pokazna ekipa byla: adamooo z siostra,T-zółw z kobieta, ono, norbi, kichol z rodzina, no i ja z kobieta zdjecia wrzuce postaram sie dzisiaj a jutro tez cos robicie :?:
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 Spanky checi sa i mysle ze cos wyjdzie takze czekaj na info jakby co to mysle ze kolo 15 tak jak dzisiaj
spanky Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 Spanky checi sa i mysle ze cos wyjdzie takze czekaj na info jakby co to mysle ze kolo 15 tak jak dzisiaj spoko ... bede czekal ...... :twisted: [ Dodano: 2006-07-15, 19:44 ] Spanky checi sa i mysle ze cos wyjdzie takze czekaj na info jakby co to mysle ze kolo 15 tak jak dzisiaj spoko ... bede czekal ...... :twisted: P.S jutro mam niedzielke dla siebie takze moglbym wkoncu podjechac i sie pokazac ... ;-)
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 wiesz Ciebie to ja juz widzialem autko tez :razz: oczywiscie Spanky zartuje i zapraszamy do warszawiakow głownego wyznawce TDI zaraz po baskecie
spanky Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 TDi TDI .... :twisted: ..... ;-) duze "I" .... ;-) moze mnie przyjmiecie do swojej "paczki" ... ;-)
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 Przeprawszam za ten blad ortograficzny tak pamietam duze I :!:
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 cierpliwosci zakladka juz jest zaraz bede wrzucal
platiniumm Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 witam a gdzie dokladnie jest ten spocik na torwarze
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 jak zjezdza sie z czerniakowskiej w lazienkowska to na prawo jest taki duzy parking i tam zawsze stoimy nie da sie nie zauwazyc Zdjecia z lodów juz wrzucone
T-żółw Opublikowano 16 Lipca 2006 Opublikowano 16 Lipca 2006 he he foty lux malinka :razz: :mrgreen: nawet ładnie wyszedłem :mrgreen: :mrgreen: dzisiaj Audi odpoczywa :!: Na lody podjeżdżam....rowerem...dajci znac na fona kiedy spotkanko, bo mogę poźniej nie być przy kompie
Rekomendowane odpowiedzi