Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Grupa Trzymająca Władzę :polew: Już teraz wiemy kto był numerem jeden.
wit.s Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ksywa Pleban. Odpowiedzialny w Grupie za kręgosłup moralny i ideowy. Cichy, ale zabójczy. Ma też inne talenty. Lubi koty :polew:
Gość MorgothV8 Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ty chyba jesteś w jakimś układzie (słonecznym)
maciejak Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Tak, a propos miejsca. Na wczorajszym spociku podały różne propozycje, alternatywne dla FW, do którego jednak niektórym ciężko dojechać. M. in. Angela zaproponowała Sadybę :oklaski:. Tam też jest kryty, podziemny parking, a całkiem niedaleko od Promenady. Co Wy na to ?? Mogę się rozejrzeć wieczorem, jak dużo jest tam miejsca.
Flyer Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ja mysle, ze FW powinno zostac. Przez caly cieply okres niektorzy mieli daleko, teraz beda mieli blizej, ta miejscowka jest sprawdzona, nikt nas nie wyrzuca...
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ja mysle, ze FW powinno zostac. Przez caly cieply okres niektorzy mieli daleko, teraz beda mieli blizej, ta miejscowka jest sprawdzona, nikt nas nie wyrzuca... Patrząc po wczorajszym dniu, w tamtym miejscu gdzie stajemy jest jednak dosyć mało miejsca, więc może warto by było o tym pomyśleć, że pare autek więcej i się wszyscy nie pomieścimy. A zauważmy, że wczoraj nie było wielu z tzw. "stałych bywalców".
Flyer Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ale z tego co widzialem, to dalej (przy wyjezdzie) jest wiecej miejsca... Jak tam chceta.
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ale z tego co widzialem, to dalej (przy wyjezdzie) jest wiecej miejsca... Jak tam chceta. Flyer ja nie mówię o zmianie FW na cos innego (chociaż sadyba by mi odpowiadała) tylko o zmianie miejscówki, nie wiem przeniesieniu się na inny poziom czy kolor o to mi chodzi.
letallec Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Miejscowke blizej wyjazdu obstawia "mazda klub pl"
angela Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 No tylko czekac na interwencje Lukasa Mi tak naprawde miejsce jest obojetne....gdzie jest tam przyjezdzam..... A jesli chodzi o tych co maja blizej do FW.....to zauwazcie.....do Promki nie przyjezdzali....tym bardziej w FW ich nie widac..... Jak dla mnie Sadyba tez byla by lepsza.....nie moge wczesniej przyjezdzac....a tak jak wczoraj.....ja na spota.....a czesc ludkow juz do domu pouciekala.....
Italiano Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Widzieliście wczoraj te nissanki przy wyjeżdzie??[br]Dopisany: 24 Październik 2007, 11:04 _________________________________________________i tak a propo dzięki Motorkowi za dumanie nad sondami, sprawa chyba załatwiona, wystarczyło wsadzić bezpiecznik.
wit.s Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Nissany były przednie. Wyglądały jak drifterskie bryki
Flyer Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Nissany były przednie. Wyglądały jak drifterskie bryki yea, tydzien temu tez staly
lukaszr Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Cichy, ale zabójczy. Ma też inne talenty. Lubi koty To tak jak obecnie nam panujący jeszcze Premier Jarosław :th:
wit.s Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 To tak jak obecnie nam panujący jeszcze Premier Jarosław :th: No, już, już. To był tylko zły sen i już się skończył. Jaro już właściwie nie jest premierem Brynia. Zawsze wiedziałem, że iskrzy (Lukasz czsem forum nie przegląda? :gwizdanie: )
poziek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Brynia jest jeszcze jedno forum na którym Lukas sie udziela ale nic tobie o tym nie mowi Podpowiem ci, że niewątpliwie ma to zwiazek z posiadaniem auta marki szkoda
Gość Murzyn Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Mam, ale z Krakowa - nada sie??
Kaśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Brynia jest jeszcze jedno forum na którym Lukas sie udziela ale nic tobie o tym nie mowi Podpowiem ci, że niewątpliwie ma to zwiazek z posiadaniem auta marki szkoda :polew: może o czymś nie wiem POMOCY!!!! Poszukuje 2 hostess na targi w Pałacu Kultury w dniach 7,8,9 listopada, może macie jakieś osoby znajome godne polecenia, chciałabym uniknąć sytuacji szukania przez agencje, tylko zatrudnić je na umowę o dzieło pomiędzy naszą firmą, żeby zaoszczędzić na prowizji. Dalsze info na PW lub przez kom. Popytajcie, bardzo Was proszę Sprawa mocno pilna. Prześlij mi na PRIV konkretne stawki, termini i czy sa jakieś dodatkowe wymagania, a ja sie rozejrzę czy to sie komus bedzie opłacać albo czy mają ewentualnie wtedy wolny termin. Pasuje?
Motor Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Te fioletowe to na zime jak znalazl dla Motora Już mam obejdźie się.
Rekomendowane odpowiedzi