lukaszr Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Czekamy.... Jakoś nie mogę się połączyć - nie wyłączyłeś go ??
lukaszr Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 No ja też nie . Czemu wyszedłeś ??
Norbi Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 KURVA O CZYM WY MOWICIE , TO JAKIEŚ CZARY DOCH...
lukaszr Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Bo pije Jak kur... pijesz ?? I nic nie mówisz, piszesz. Wiem, że masz 10 punktowy powód, ale powiedziałbyś kolegom - podtrzymalibyśmy Ciebie na duchu
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Moze jutro jakies zbiorowe picie. Mam pierwszy wolny weekend od paru lat He?
SebMis Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 A ja dostałem zdjęcie z foto radaru Szukam chętnego na 10 pkt . Ktoś chętny ? Bo mi nie mogą naliczyć Seb na ulicy chełmżyńskiej http://www.szybysamochodowe.waw.pl/ (przed VW po lewej)robiłem takie coś nawet spoko mają sprzęt do tego podjedź i sie spytaj , teraz zaklej taśmą ryse żeby sie syf nie dostał zrobione :th:
hornet Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Serwer q2 juz stoi. Na 89.77.155.54 gra do pobrania z fp: user: a4klub pass:a4klub.pl ftp://89.77.155.54/ Nie można się połączyć [br]Dopisany: 09 Listopad 2007, 22:00 _________________________________________________ A ja dostałem zdjęcie z foto radaru Szukam chętnego na 10 pkt . Ktoś chętny ? Bo mi nie mogą naliczyć Seb na ulicy chełmżyńskiej http://www.szybysamochodowe.waw.pl/ (przed VW po lewej)robiłem takie coś nawet spoko mają sprzęt do tego podjedź i sie spytaj , teraz zaklej taśmą ryse żeby sie syf nie dostał Gdzie Cię cyknęli ?
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Serwer q2 juz stoi. Na 89.77.155.54 gra do pobrania z fp: user: a4klub pass:a4klub.pl ftp://89.77.155.54/ Nie mogę sie połączyć
m@riucha Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja się połączyłem ale nikogo nie było:( po wpisaniu IP należy przejść wyżej do "start network serwer" i "begin"
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja się połączyłem ale nikogo nie było:( po wpisaniu IP należy przejść wyżej do "start network serwer" i "begin" Ale ja mam komunikat, że za długo się łączy i nic się z tym nie daje zrobić Swoją drogą wiem, że juz nie grają więc nieważne.
m@riucha Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja się połączyłem ale nikogo nie było:( po wpisaniu IP należy przejść wyżej do "start network serwer" i "begin" Ale ja mam komunikat, że za długo się łączy i nic się z tym nie daje zrobić to lipa ;( ja pobiegałem, postrzelałem i dokonałem samobójstwa od strzału BFG10K
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 M@riucha - w ten sposob postawiles serwer. Mogles biegac tak do rana i nikogo bys nie zobaczyl :polew:
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 No bo jak nikt nie gra to z kim innym miał strzelać
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Postawil serwer u siebie, wiec skad mielibysmy wiedziec ze tam jest?
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Postawil serwer u siebie, wiec skad mielibysmy wiedziec ze tam jest? Komputery to dla mnie czrna magia więc i tak nic z tego nie rozumiem.
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Serwer stoi u mnie. Wybiez multiplayer i wybiez "join network server", nastepnie "server list" i wpisz 89.77.155.54 Wyjdz i odzwiez liste serwerow. Zobaczysz a4 klub pl. That's all.
Rekomendowane odpowiedzi