krzyniek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 litery są małe ale za to czerwone to sie chlopak ucieszy........ [br]Dopisany: 14 Listopad 2007, 00:21 _________________________________________________Łoo w morde.... faktycznie ostrzezony........ już się kurczak ucieszył ale masakra jechałem za tirem ok 30-40km/h na tych letnich oponach a ok 30km od chaty to już 5 cm śniegu leży... a zapiekanki .... następnym razem. Adrian nie wyrzucaj więcej radia na światłach ps. jakby ktos znalazł prawy kierunek w okolicach FW od lamp z przed liftu to jest on Adriana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A to ostrzezenie to mu sie nalezalo..... Hę?? Ktoś wygasił furę po killu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A to ostrzezenie to mu sie nalezalo..... Hę?? Ktoś wygasił furę po killu?? za takie coś to bym dostał chyba bana ja poprostu za dużo gadam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 mistrz ciętej riposty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no i jeden klubowicz zarobił ostrzeżenie nawet wiem kto ale nie powiem bo to nic nie wnosi do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 a ja jestem wkur^%$%#$# na maxa bo dostałem kolejnym kamorem w szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 a ja jestem wkur^%$%#$# na maxa bo dostałem kolejnym kamorem w szybę jak nic nie pękło to looz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 a ja jestem wkur^%$%#$# na maxa bo dostałem kolejnym kamorem w szybę Sebek to gdzie Ty jeździsz i którędy, że ciągle w Ciebie kamieniami rzucają - komu się naraziłeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak nic nie pękło to looz ... jakby nic nie pękło to nie robiłbym afery[br]Dopisany: 14-11-2007, 08:16:34_________________________________________________ Sebek to gdzie Ty jeździsz i którędy, że ciągle w Ciebie kamieniami rzucają - komu się naraziłeś ??? na toruńskiej dwa razy, grrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 SebMis niczego i nikogo nie widzi jak jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 i pewnie dlatego też wjeżdżam w kamienie, tyle lat jeżdżę tą trasą że nie muszę już oczu otwierać jak jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 i pewnie dlatego też wjeżdżam w kamienie, tyle lat jeżdżę tą trasą że nie muszę już oczu otwierać jak jadę No to masz już po problemie, nie będzie następnego razu http://moto.allegro.pl/item267323722_winter_maxi_oslona_na_szybe_koniec_niszczenia_szyb.html nie musisz zdejmować jak jedziesz do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 i pewnie dlatego też wjeżdżam w kamienie, tyle lat jeżdżę tą trasą że nie muszę już oczu otwierać jak jadę No to masz już po problemie, nie będzie następnego razu http://moto.allegro.pl/item267323722_winter_maxi_oslona_na_szybe_koniec_niszczenia_szyb.html nie musisz zdejmować jak jedziesz do roboty :polew: Ale tak powążnie przykra sprawa ;( Zapiekaniki wczoraj pycha :drool: W życiu takich nie jadłem :polew: Adrian nie wiedziałem że ty taki nerwowy jesteś (jak Ci coś nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Chlopak tak sie wczoraj zdenerwoawal tym radiem...... Ze z tego wszystkiego to nawet kierunek zgubil...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 I co do sprawdzania świateł też się chłopaki dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 i pewnie dlatego też wjeżdżam w kamienie, tyle lat jeżdżę tą trasą że nie muszę już oczu otwierać jak jadę No to masz już po problemie, nie będzie następnego razu http://moto.allegro.pl/item267323722_winter_maxi_oslona_na_szybe_koniec_niszczenia_szyb.html nie musisz zdejmować jak jedziesz do roboty to mi było potrzebne , a dodatkowa zaleta że jak mi fotkę cykną to nie będzie widać kto prowadzi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 I co do sprawdzania świateł też się chłopaki dogadali ano się dogadali, z tym że jeden mówił że w ogóle nie ma kierunku a drugi że żarówka się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Angi moja Q siedzi teraz w Danii na stypendium...wiec wpadła w odwiedziny na tydzień Gdzie dają te zapiekanki z koxem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Angi moja Q siedzi teraz w Danii na stypendium...wiec wpadła w odwiedziny na tydzień Gdzie dają te zapiekanki z koxem?? No pamietam...pamietam......a fajnie,ze i do nas wpadla w odwiedziny...... A zapiekanki...... To na placu Zawiszy........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 SebMis nie łudź się, że bidziesz icognito. Zapewniam, że trafią do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi