Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Spanky nam jeszcze nie dano jej ogladac a juz tyle spotow bylo :razz:
T-żółw Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Spanky nam jeszcze nie dano jej ogladac a juz tyle spotow bylo jak to nie :?: :?: na lodach ..przelotem :mrgreen: :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 mnie tam wtedy tez nie bylo załuj bracie, załuj...działo sie wtedy, działo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kto pamieta gości koncertujacego na Torwarze :?:
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Spanky nam jeszcze nie dano jej ogladac a juz tyle spotow bylo :razz: wiem wiem ..... zbieram sie juz od kilku tygodni .... ale mam nadzieje ze sie pojawie jakos niedługo .... :roll:
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zółw to dla ciebie Dziku- Jamie Cullum [ Komentarz dodany przez: T-żółw: 2006-08-01, 23:52 ] sęks mistrzu
MDM Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 kolorek rzuca na kolana w realu wyglada superrrrrrrrrrrrr
ono Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 za***isty kolorek i jasne flaki , super bryczka
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Co do bryki adamooo to miodzik jakby byla z rocznika 2000 to moze i mnie by bylo stać :mrgreen:
poziek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a to Adamoo chce kupić kombi????? a co to sie małe Adamki szukują ?? Poziek będzie wujkiem??
T-żółw Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a co to sie małe Adamki szukują ?? to chyba dopiero jak "siostra" wróci z nad morza :razz: :mrgreen: kąbi jest fajne :mrgreen: poziek, kiedy sie widzimy na spocie :?:
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wlasnie ogladam film ze zlotu o kurna
poziek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wracam okolo 28-29.08 wiec jeszcze miesiąc szykować się na kotlety u Adamoo we wrześniu
T-żółw Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Lukas 23 płytkę jak juz film będzie poprosze też dla hhacek :!: pamiętasz jak jest dokładna nazwa knajpy adamooo :?:
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zółw z tego co ja tu widze na tej kasecie to wy sami lepiej zebyscie nie ogladali a co mowiac juz o tych ktorzy nie byli
Lukas Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 i tu sie mylicie 40 min filmu z tego 30 eh szkoda ze to tylko bylo 2 dni
KICHOL Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Hamuj bajere, ten film opowiada o sprawach życiowych zwłykłych ludzi wplątany jest też wątek miłosny z odrobiną dekadencji, znakomite efekty specjalne oraz doskonała gra kaskaderów podczas próby odzyskania bursztynowej komnaty z dna posepnego jeziora, sprawia że film ogląda się z zapartym tchem. Niech żałuje ten kto tego nie widział na planie filmowym. Wszyscy dali z siebie wszystko a co niektórzy znacznie więcej :mrgreen:
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kichol teraz to pojechales jak Zółw po bandzie na pomoscie ps. trzeba bedzie dokonac wyboru najlepszego skoku do wody ja stawiam na Komboya ale ty to Kichol tez jestes akrobata :mrgreen:
adamooo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hehe wydaje mi się ze text KICHOLA trza wkleić do filmu na samym początku :mrgreen: tylko zapomniał napisać coś o przybyszach z innej planety ====>> MATRIX19
Rekomendowane odpowiedzi