lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Prosze mamy pierwsza sprzeczke małzenska Zaraz pójdą noże w ruch Dobrze że ta sprzeczka tutaj..., bo normalnie to pewnie bylo by :bicz3: Normalnie to już byś dostał pewnie z półobrotu i byłoby po zawodach.
Lukas Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slaweq bardzo mi przykro ale Ange juz taka jest na poczatku spokojna a teraz na spotach wszystkich po katach rozstawia takze powodzenia w zyciu i pamietaj ze pantoflarz to tez jakis tam chlop
Norbi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Quattro i 1 KM , a jak zapala!!!! Poź demontuj graty, nie warto było!!!!! http://fishki.net/comment.php?id=29057Ad
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slaweq bardzo mi przykro ale Ange juz taka jest na poczatku spokojna a teraz na spotach wszystkich po katach rozstawia takze powodzenia w zyciu i pamietaj ze pantoflarz to tez jakis tam chlop Taaaa, niektórzy to nawet się boją na spoty przyjeżdżać. Lukas ostatnio nie był, bo się biedaczek przestraszył
T-żółw Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Quattro i 1 KM , a jak zapala!!!! Poź demontuj graty, nie warto było!!!!! http://fishki.net/comment.php?id=29057Ad oooo kurva ale luzie maja pomysly
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja to zawsze taka grzeczna jestem....a wy mi tu, ze wszystkich po katach rozstawiam..... ....... :bicz3: :bicz3: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2007, 19:48 _________________________________________________heheh.....i takim oto sposobem zostalo tylko 75 stron.......
slaweq Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slaweq bardzo mi przykro ale Ange juz taka jest na poczatku spokojna a teraz na spotach wszystkich po katach rozstawia takze powodzenia w zyciu i pamietaj ze pantoflarz to tez jakis tam chlop Taaaa, niektórzy to nawet się boją na spoty przyjeżdżać. Lukas ostatnio nie był, bo się biedaczek przestraszył Angel no z takiej strony to ja Cie nie znałem :shocked: Strach sie bać Koledzy dzieki za uswiadomienie jakie zagrozenia na mnie czekają
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Angela jest grozna....... bojcie sie.........
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Koledzy dzieki za uswiadomienie jakie zagrozenia na mnie czekają Wierz mi, że Ty jeszcze do końca nie zostałeś uświadomiony. Wszystko jeszcze przed Tobą
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Poź demontuj graty, nie warto było!!!!! http://fishki.net/comment.php?id=29057Ad :polew: :polew:
angela Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Koledzy dzieki za uswiadomienie jakie zagrozenia na mnie czekają Wierz mi, że Ty jeszcze do końca nie zostałeś uświadomiony. Wszystko jeszcze przed Tobą No dzieki koledzy......Slaweq teraz mysli ,ze wy to serio piszecie........
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 No dzieki koledzy......Slaweq teraz mysli ,ze wy to serio piszecie........ Ale my jesteśmy jak najbardziej poważni
SebMis Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Quattro i 1 KM , a jak zapala!!!! Poź demontuj graty, nie warto było!!!!! http://fishki.net/comment.php?id=29057Ad mistrz driftu a teraz zagram może co poniektórym na nerwach, do końca roku nic nie robie mam URLOP :dance: :drunk:
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slawq nie słuchaj gawędziarzy z Warszawy , Angela jest grzeczna , Tu bym polemizował Prawie tak ja ja Aniuśka, proszę Ciebie. Już co jak co, ale Ty i grzeczność ?????
Lukas Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Prawie tak ja ja Brynia mialas nie wchodzic na forum jak
Norbi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przesadzacie Łukaszeczki, przesadzacie. Poza tym miałam bardzo pracowity i ciężki tydzień więc mogę pobredzić w piątek wieczorem PS jeszcze nic nie piłam, ale zaraz chyba zacznę :gwizdanie: Co z tą eSą koleżanko??
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przesadzacie Łukaszeczki, przesadzacie. Poza tym miałam bardzo pracowity i ciężki tydzień więc mogę pobredzić w piątek wieczorem PS jeszcze nic nie piłam, ale zaraz chyba zacznę :gwizdanie: Aneczko, my nie przesadzamy : http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=7b4879e942b31af762f575b2c8a39fea
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 LukaszkuR - Ty to się dopiero z powołaniem rozjechałeś. Trzeba było iść na ,, Filmówkę" - kierunek reżyseria Aneczko, ja już dzisiaj Tobie powiedziałem, że z pewnej rzeczy można by zrobić tak ze 100 odcinków. Scenariusz godny Oskara, nie uważasz ???
SebMis Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przesadzacie Łukaszeczki, przesadzacie. Poza tym miałam bardzo pracowity i ciężki tydzień więc mogę pobredzić w piątek wieczorem PS jeszcze nic nie piłam, ale zaraz chyba zacznę :gwizdanie: i to jest słuszn koncepcja :drunk: za czerwone :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi