lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dobrze gadasz Łukaszku, poucz się benzynek please!!! Weź się tu poucz, jak jeden pojechał za ocean i nie zostawił mi auta. Tak już bym coś wiedział pewnie.
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Skarbie, masz na myśli Bryniowóz czy Pożkowóz- tylko nie udzielaj nieprzemyslanej odpowiedzi Skarbie, ....................... (tu jest ta nieprzemyślana odpowiedź). Chodzi mi o Poźkowóz ... niestety.
Norbi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 e tam jezdzi lata jak dal rade wskoczyc na latarnie Nie no, bo nie wiem czy pożyczać ją od niego czy nie. Chciałbym sobie potrenować i pouczyć się VAGowania benzyniaków (zebrałem trochę materiałów na ich temat), a jego było by dobrym okazem, bo jest przy okazji sporo błędów Skarbie, masz na myśli Bryniowóz czy Pożkowóz- tylko nie udzielaj nieprzemyslanej odpowiedzi Gratuluje trzech ósemeczek!!! Kto by pomyślał... z Warszawiakami straciła dziewictwo
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gratuluje trzech ósemeczek!!! Całkiem ciekawie wyglądają, nieprawdaż ???
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 :polew: tak bywa Jak to: tak bywa ??????????????????????????? Takie coś przeżywa się tylko raz - a Ty miałaś okazję przeżyć to w tak ekscytujący sposób
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witek przyznaj sie czy J. za mna teskni ??
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witek przyznaj sie czy J. za mna teskni ?? No nie kur..... mać. Teraz to mnie rozwaliłeś Poziek na łopatki. Buahahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahah aahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahah ahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahah ahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahah ahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahah ahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhah ahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaahahh ahahahahahahaahahhahahahahahahaahahhahahahahahahaaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
T-żółw Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witek przyznaj sie czy J. za mna teskni ?? No nie kur..... mać. Teraz to mnie rozwaliłeś Poziek na łopatki.: chyba sie biedny wielebny z wrażenia ..wylogował
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 J. zawsze jest obecna w moich myslach :naughty:
Lukas Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 czy J. za mna teskni Poziowy co ty jej dałes czego by nie mogl dac Witek (ktory ponoc jako stary kot ogon ma twardy)
wit.s Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witek przyznaj sie czy J. za mna teskni ?? A chcesz wersję hard czy soft?
Lukas Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 A chcesz wersję hard czy soft teraz to pewnie soft jak wroci to bedzie hard
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 A chcesz wersję hard czy soft? Dawaj i tą i tą.
wit.s Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 czy J. za mna teskni (ktory ponoc jako stary kot ogon ma twardy) W przypadku niektorych kotow twardosc ogona nie jest zwiazane z wiekiem Vista to gowno
T-żółw Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 hmmm..a ja myślałem, że jak jest fajnie....to nie mięknie ...tylko wprost przeciwnie sie dzieje
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witek ale mi J. nie potwierdzila twojej teorii o kotach Jedynue powiedziala, ze fakt spac lubisz
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 No nie, Łukaszkur a z Tobą co :shocked: Jak to co ??? Chciałem usłyszeć obydwie wersje
wit.s Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 hmmm..a ja myślałem, że jak jest fajnie....to nie mięknie ...tylko wprost przeciwnie sie dzieje Dokladnie to chcialem powiedziec
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dokladnie to chcialem powiedziec Dobra Wiciu do rzeczy - co powiedziała J. ??? - sam jestem ciekawy !
Rekomendowane odpowiedzi