Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobry Wieczór Wróciłam z zakupów, nie było mnie ze 3 godziny a tu tyle narypane, o matko !!!! Mam jurto wigilię w pracy- i mam dylemat w co się ubrać To jest nas dwie z tym samym dylematem
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobry Wieczór Wróciłam z zakupów, nie było mnie ze 3 godziny a tu tyle narypane, o matko !!!! Mam jurto wigilię w pracy- i mam dylemat w co się ubrać może tylko w sam zapach - będziesz jak Christina Aguilera 977
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobry Wieczór Wróciłam z zakupów, nie było mnie ze 3 godziny a tu tyle narypane, o matko !!!! Mam jurto wigilię w pracy- i mam dylemat w co się ubrać może tylko w sam zapach - będziesz jak Christina Aguilera W drodze wyjątku możemy pozwolić na szpilki. No i ostatecznie kapelusz
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zapomniałeś o pończochach sam zapach wystarczy - bez udziwnień :>
T-żółw Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 bluzka typu tunika ciemna + spodnie czarne bardzo wązkie garsonka- w sensie garnitur typu damskiego spódnica troche świecąca +bluzka biała sukienka- mała czarna, Brynia wrzucaj foty tych elementów na tobie, inaczej nie da rady faceci to wzrokowcy przecież
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 bluzka typu tunika ciemna + spodnie czarne bardzo wązkie garsonka- w sensie garnitur typu damskiego spódnica troche świecąca +bluzka biała sukienka- mała czarna, Brynia wrzucaj foty tych elementów na tobie, inaczej nie da rady faceci to wzrokowcy przecież a do tego jeszcze czarna fikuśna maseczka .... i ... cholera będzie zorro
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 W sumie mogę zrobic taką samą ankietę: Czerwona sukienka i czarna marynarka Biały sweter i czarne spodnie w białe paski Brązowa tunika i ciemne spodnie świecąca szara spódnica i świecąca szara koszula I na razie tyle z moich pomysłów. Help me too.
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 W sumie mogę zrobic taką samą ankietę: Czerwona sukienka i czarna marynarka Biały sweter i czarne spodnie w białe paski Brązowa tunika i ciemne spodnie świecąca szara spódnica i świecąca szara koszula I na razie tyle z moich pomysłów. Help me too. ale jak to tylko opiszesz to jak my mamy to ocenić (faceci to wzrokowcy jak mówi T-zolw )... załóż, wrzuć fotki i wtedy powiemy :th: czy :>
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 a do tego jeszcze czarna fikuśna maseczka .... skórzana z suwakiem?
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 U mnie z fotkami nie da rady, ale chłopaki troche wyobraźni.
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 U mnie z fotkami nie da rady, ale chłopaki troche wyobraźni. gdyby faceci mieli wyobraźnie to splajtowałyby wszystkie serwisy XXX
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja tez mam problem w czym jutro wystapic... Czarne pantofle, biale skarpetki Czarne sandaly, biale skarpetki
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 a ja z tego co wymieniłam mam tylo 2 rzeczy na fotce i się nie chca na fotosika załadowac może filtr rodzicielski się włączył i zdjęć hot nie przepuszcza :>
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czarne pantofle, biale skarpetki Flyer myślę że do tego zestawu koniecznie musisz wbić się w lateksowy kostium BATMANA i zrobisz furrore karwa - kolejna strone otwieram Malik zrobiłbyś jakąś statystyke
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Brynia ja sugeruje czarną sukienke, jakos do mnie najbardziej przemawia z przedstawionych opcji.
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 adaho zapierdalasz z tymi postami jak dziki osiol normalnie...
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 adaho zapierdalasz z tymi postami jak dziki osiol normalnie... nadrabiam nieobecność... w czynie społecznym ( licznik i tak nie działa ) no dobra ..przerwa na 'czesia'
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mała czarna jest zawsze na miejscu. Do tego ładne szpilki. Zostało niecałe 22 strony. Jak tak dalej pójdzie to tysiak stuknie przed wigilią
malik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mała czarna sukieneczka Klasa! :th: A nie mówiłem chłopaki?
pre_pl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 wbij sięw garniak Łukasza... klasyyyyyka pani Do tego pożycz jedną parę białych skarpetek od Flyera, widzę że ma dwie, także jak pożyczysz to mu ta jedna paraw styknie do Wielkanocy
Rekomendowane odpowiedzi