Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no sprzedaje ta B6 a wiec juz nie zdazy sie zapisać do klubu :razz:
poziek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak seria to nie jedzie a wy dziki tylko zczipowanymi 1.8T jeździliście no poza tajphoonem Adamoo
Gość Tomboy Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak seria to nie jedzie a wy dziki tylko zczipowanymi 1.8T jeździliście no poza tajphoonem Adamoo Twoje jedzie...fakta a tamto takie mulaste było ze mnie malo nie roznioslo w autku bartee .......inaczej sie zbiera:)
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tomboy a filma juz ogladales z zonka ze zlotu :mrgreen: :?:
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Pogratulowac filmu Lukasowi23. Talent nam sie marnuje na zlotach takich głąbów krecąc, a do Holywoodu z nim!!! :mrgreen:
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no wkoncu doceniono moj talent troche mnie to nocy kosztowalo ale czego sie nie robi dla sławy :mrgreen: Norbi zalujesz ze cie nie bylo w piatek mysle ze tak bo duzo sie dzialo KICHOL jakbys gdzies sie krecil w okolicy pragi polnoc tak kolo zoo to bys sobie filma odebral bo ja wylatuje na dluuugi weekend do piatku jestem
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zaluje stary i to bardzo ale co sie odwlecze itd. itp.... Nic to jutro wypad na http://www.omv-adac-rallye.com/ i to jest teraz priorytetem. Szkoda ze nikt z Was nie ma takiego pierdolca na punkcie rajdow jak mła, mozna by niezłą ekipe zmontowac na wypady.
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No filmik za***isty ,dzieki luki za prace nad tym Masz u mnie skrzydło w KFC Jak coś to ja dam plytke Kicholowi bo wszystko mam na dysku Norbi ja sie boje zakochać w rajdach bo rzuce prace rodzine i dom:D Poziek qr** wracaj z tego zadupia wkońcu bo w szał wpadne.
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No filmik za***isty ,dzieki luki za prace nad tym Masz u mnie skrzydło w KFC Jak coś to ja dam plytke Kicholowi bo wszystko mam na dysku Norbi ja sie boje zakochać w rajdach bo rzuce prace rodzine i dom:D Poziek qr** wracaj z tego zadupia wkońcu bo w szał wpadne. Luzik mister Ono. Ja jakos jeszcze nie rzucilem :mrgreen: A rajdy to za***ista sprawa, szcze golnie te do Mistrzostw Swiata.
T-żółw Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a na koniec "Pohamuj bajerę śmierdząca gówniaro". Tekst tego tygodnia - więc złote usta dla Adamooo cały adamooo :mrgreen: chłopaki, jest długi weekend i we wtorek moze być krucho z frekwencją-na spocie, może np w poniedziałek zrobimy :?: [ Dodano: 2006-08-09, 22:05 ] A rajdy to za***ista sprawa dziwne, że jeszcze WRX-em nie jeżdzisz tylko jakkimś klekoczącym traktorem :razz: :mrgreen:
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Żółw nie podbijaj Norbiemu piłeczki już ma dość strsów
T-żółw Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 eee tam, Norbi i tak sie nie przejmuje, widziales jak z piskiem na spota podjechał..fiu, fiu :mrgreen: a tak mi sie skojarzyło bo kolega ma teraz faze na Subaru, ma nadzieję, że kupi jak ze spotem wtorkowym :?: mnie ne bedzie, chetnie w poniedziałek wpadne..wracajac z pracy :mrgreen: :!:
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak ze spotem wtorkowym mnie ne bedzie, chetnie w poniedziałek wpadne..wracajac z pracy a tobie co żółw nie zrobili dlugiego weekendu no ale nic dziwnego takie rzeczy to tylko w erze ja na spota pisze sie dopiero od srody wlacznie
T-żółw Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a tobie co żółw nie zrobili dlugiego weekendu no ale nic dziwnego takie rzeczy to tylko w erze ja na spota pisze sie dopiero od srody wlacznie nie wylosowałem wolnego to nas dwóch nie ma
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 O prosze to sie u was zapałki ciagnie :mrgreen:
poziek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a to dzisiaj sie to zapalka nazywa [/fade]
Norbi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a na koniec "Pohamuj bajerę śmierdząca gówniaro". Tekst tego tygodnia - więc złote usta dla Adamooo cały adamooo :mrgreen: chłopaki, jest długi weekend i we wtorek moze być krucho z frekwencją-na spocie, może np w poniedziałek zrobimy :?: [ Dodano: 2006-08-09, 22:05 ] A rajdy to za***ista sprawa dziwne, że jeszcze WRX-em nie jeżdzisz tylko jakkimś klekoczącym traktorem :razz: :mrgreen: Finanse Żółwiku, tylko i wylacznie finanse. Inaczej juz dawno bylby WRX.
KICHOL Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No dziadkowie a może zrobimy jakieś lody u Żółwia???? w sobotkę albo w niedzielkę, taki rodzinny wypadzik :razz:
ono Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Kichol co za podpis buhahaha , lody możemy robić ja chyba bede w wawie
Rekomendowane odpowiedzi