lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wiecie jaki jest wzór odważnego mężczyzny ???
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Odważny mężczyzna to taki, który wraca do domu pijany o 3 nad ranem, pachnący damskimi perfumami z widocznymi odciskami szminki na całym ciele, podchodzi do żony, klepie ją w tyłek i mówi: "Ty będziesz następna grubasku ... "
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobrej zabawy Spròbuj ten test… Zròb to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi… Trwa tylko 20 sekund. Wszystko co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć. Zaczynamy! 1.Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex. 2.Pomnòż wynik przez 50 3.Następnie dodaj 44 4. Następnie pomnòż przez 200. 5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 107. Jeśli nie dodaj 106. 6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd…) Kiedy wykonasz juz wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy (lub sześcio – lekka przesada) A więc: Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? Ale to nie wszystko. Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami. Druga i trzecia cyfra dają …. POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!
Flyer Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Odważny mężczyzna to taki, który wraca do domu pijany o 3 nad ranem, pachnący damskimi perfumami z widocznymi odciskami szminki na całym ciele, podchodzi do żony, klepie ją w tyłek i mówi: "Ty będziesz następna grubasku ... " k**wa, ales Ty orignalny, wysylalem Ci ten kawal z miesiac temu
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 107. Jeśli nie dodaj 106. A co ja mam dodać ??? k**wa, ales Ty orignalny, wysylalem Ci ten kawal z miesiac temu Jasne, to po co piszesz, że nie wiesz ?????
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 107. Jeśli nie dodaj 106. A co ja mam dodać ??? k**wa, ales Ty orignalny, wysylalem Ci ten kawal z miesiac temu Jasne, to po co piszesz, że nie wiesz ????? W sumie urodziny juz miałeś
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dobrej zabawy Spròbuj ten test… Zròb to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi… Trwa tylko 20 sekund. Wszystko co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć. Zaczynamy! 1.Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex. 2.Pomnòż wynik przez 50 3.Następnie dodaj 44 4. Następnie pomnòż przez 200. 5. Jeśli w tym roku mialeś juz urodziny dodaj 107. Jeśli nie dodaj 106. 6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd…) Kiedy wykonasz juz wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy (lub sześcio – lekka przesada) A więc: Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? Ale to nie wszystko. Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Ale najlepsze jeszcze przed nami. Druga i trzecia cyfra dają …. POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!! a co to za pozycja 48 ??
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Znaczy, że cos źle policzyłeś, zawsze wychodzi 69 jeśli dobrze liczysz
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A mi wyszło to: Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda? 6 - nieprawda, chyba, że mówimy ile razy dziennie Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat. Kurde, nie mam 85 lat. Druga i trzecia cyfra dają …. POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!! 08 ??????????????? A co to jest ???
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jak wpisałes najpier np.16 to musisz liczyć 2 cyfry :bicz3:
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 08 ??????????????? A co to jest ??? system failed czyli mówiąc inaczej tego wieczoru zastosowałeś wzór prawdziwego mężczyzny
Kaśka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To powiedz liczbę jaka pomyślałeś i powiedz rok urodzenia to udowodnie ci, że system działe, aha i jeszcze czy już miałeś urodziny w tym roku.
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To powiedz liczbę jaka pomyślałeś i powiedz rok urodzenia to udowodnie ci, że system działe, aha i jeszcze czy już miałeś urodziny w tym roku. Działa działa - przecież żartujemy sobie, aczkolwiek mi za 1 razem wyszło to co napisałem wyżej
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 zawsze musi wyjść 69 .. ide spać bo już trace kontakt z bazą do jutra zgrywusy :>
lukaszr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja też zmykam, bo się cicho zrobiło. See U
Lukas Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja też zmykam, bo się cicho zrobiło. taa pewnie uciekles do łozka po druga część prezentu eh te Anki
Rekomendowane odpowiedzi