lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bols i w ogole alko To nie przez Bolsa zaliczyłeś glebę Musieliśmy Ciebie z oniakiem przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bols ??? Co za badziewie. Nigdy więcej ... tfuuuu Bols i w ogole alko hehe....i kto to mowi.... Slawus........przeciez Ty Sylwka.....spedziles bezprocentowo...... [br]Dopisany: 02 Styczeń 2008, 21:30 _________________________________________________ Musieliśmy Ciebie z oniakiem przetestować tongue4 wink4 Dobrze,ze tylko w taki sposob go testowaliscie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bols i w ogole alko To nie przez Bolsa zaliczyłeś glebę Musieliśmy Ciebie z oniakiem przetestować Tak mnie przetestowaliscie ze w Sylwestra nie moglem patrzeć na ale było miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Taaaaa....przez to wasze testowanie nie spalam do 7 rano..... :polew: Nastepnym razem macie zakaz upijania mi Slawka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Skakal do rana po tej wódzie, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Skakal do rana po tej wódzie, czy co? prawie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Slawus........przeciez Ty Sylwka.....spedziles bezprocentowo...... Biedny chłopak - z takim rozczuleniem patrzył na nas Dobrze,ze tylko w taki sposob go testowaliscie..... Miało być delikatnie. Niech się cieszy, że wywinął orła na śnieg, a nie na ten beton, bo mogłoby być nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Siema Oj widzę że działo się w sylwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Oj dzialo sie.... :drunk: I dzien przed Sylwkiem tez..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Oj dzialo sie.... :drunk: I dzien przed Sylwkiem tez..... To git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A tak ogolnie to wyjazd byl super .... :thumbup: Szkoda tylko, ze tak szybko minal..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Quattro vs King Kong http://youtube.com/watch?v=OpAG2MLi--g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Siemanko jak tam poranne odpalanie furek ? ja dzisiaj z Tarchomina do pracy na Grenadierów dojechałem i silnik nawet połowy temperatury nie złapał ...masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Siemanko jak tam poranne odpalanie furek ? ja dzisiaj z Tarchomina do pracy na Grenadierów dojechałem i silnik nawet połowy temperatury nie złapał ...masakra Zawoziłem Panne do pracy i 2jka mi przymarzła Może na Tarchominie bardziej piździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 adaho to ty z Tarchomina jezdzisz ? sąsiedzie a z jakiej ulicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mi dzis zlapal temperature po 13km trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kurcze, zostawiłem płyn letni w zbiorniczku i dzisiaj rano zamarzły mi spryskiwacze. O te do szyb to sie nie martwię, ale grzybki od xenonów wyszly do polowy i w takiej pozycji zamarzły. Co robić droga redakcjo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 suszarka i jedziesz mądralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 malik, pochuchaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Co robić droga redakcjo? Ciepły mocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi