poziek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Oczywiście możesz apdać z J. Mogę też nie wpadać a wysłać J. Eeeech Chłopaku, Chłopaku Chyba nie wchodzi w grę Na wódkę w weekend, to trza się umawiać najpóźniej w środę no w morde!! wiesz co ja po prostu będę załatwił sprawy z J. a nie z tobą bo to nie robota !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Widzę Poź że na rezerwie śmigasz :drunk: to gdzie i o której podpinamy się pod jakiś dystrybutor ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mówiłem, że to chlor - ma ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 dzisiaj przynajmniej miałam ZARĄBISTY dzień, wreszcie...od tak długiego czasu ... A co wygrałaś w totka ??? czy coś innego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No z finansami to akurat nie jest związane, ale czuje się jakbym wygrała Ale tajemniczo to zabrzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pewnie skillowala jakas eSke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jesteś szalona, mówią Ci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chciałem się oficjalnie pochwalić, że zostałem klubowiczem. Znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 A mowia, ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chciałem się oficjalnie pochwalić, że zostałem klubowiczem. Znowu Jako pierwszy z warszawskiego teamu... :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chciałem się oficjalnie pochwalić, że zostałem klubowiczem. Znowu I od razu odmłodniałeś , patrząc na Twój wiek w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Bryńka... ile ja juz benzynek objechalem, to nawet nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Poziek to specjalnie bedzie robil to auto jeszcze ze 2 lata zebys sie nie przejechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Po pierwsze, to nie wierz we wszystko co słyszysz na mój temat , bo czasem wiele się o kimś mówi, a pewnych rzeczy się nie sprawdziło samemu w każdym towarzystwie jest przysłowiowy KRET :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 dzisiaj przynajmniej miałam ZARĄBISTY dzień, wreszcie...od tak długiego czasu ... Bryniuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 eeee wafka zapodajemy dzisiaj jakiś baleciak ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 eeee wafka zapodajemy dzisiaj jakiś baleciak ?? ?? Coś można pomyśleć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mnie tak zegło,że się do wieczora raczej nie wyprostuje, FCUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mnie tak zegło,że się do wieczora raczej nie wyprostuje, FCUK To coś Ty robił takiego Norbiasty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zachorzawszy i to tak konkretnie,że nie wiedziałem,że można tak zdychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi