ono Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja tam bym wolał sie odlać do czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No tak czerwony jest super, jak sie dobrze napniesz to bedziesz niewidzialny Zrobić ??? To trzeba coś tu robić ? No to juz bylo nieladne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No tak czerwony jest super, jak sie dobrze napniesz to bedziesz niewidzialny Zrobić ??? To trzeba coś tu robić ? No to juz bylo nieladne... budziu, budziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Trzeniu To jest rzut beretem. Max 8 km :th:[br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 to dla zmiany tematu powiem wam, że wczoraj byłem w aso kupować duperelki chcialem kupić lampkę podsufitkową z diodkami moje bez diodek 344 zlote moj kolor z diodkami 689 zlotych miodzik :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 chcialem kupić lampkę podsufitkową z diodkami moje bez diodek 344 zlote moj kolor z diodkami 689 zlotych Nie no, ASO czasami bierze te ceny normalnie z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 to dla zmiany tematu powiem wam, że wczoraj byłem w aso kupować duperelki chcialem kupić lampkę podsufitkową z diodkami moje bez diodek 344 zlote moj kolor z diodkami 689 zlotych miodzik :sick3: eee.. uderz do alva, kupował cuś takiego.. 150 zeta chyba a tu temat : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21291.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Poziu lampki wymienia, a ja skrzynie wymieniłem i jest do d*py. Wyje jak zarzynana świnia jestem wku... ale się dziś napier.... to tak za kare. Z dobrych wieści, spiek na pokładzie, ale ta skrzynia wszystko przyćmiła! j**ana!!! Aaaa i do czerwonego też bym się odlał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Aaaa i do czerwonego też bym się odlał Nosz k**ew zeby was....@%$*&@#$&*# Nastepnym razem jak bede na spocie to zaparkuje gdzies dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Co robicie w weekend? Moze jakis spocik przy bezalkoholowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 moj kolor z diodkami 689 zlotych pozłacana pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Aaaa i do czerwonego też bym się odlał Nosz k**ew zeby was....@%$*&@#$&*# Nastepnym razem jak bede na spocie to zaparkuje gdzies dalej... W sumie to fajny kolor tej bryczki masz Al A męskich nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 zawsze możemy Alowi przemalować na spocie - ja sugeruje burgund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 pamiętam taką sytuację kumpel pojechał do rajchu po BMW - kupił, wpada do firmy podjarany, szybka decyzja - idziemy obejrzeć. Jedziemy windą on ostro nawija o wyposażeniu, jak pięknie idzie etc.. a ja jakoś tak sobie od czapy strzeliłem " mam tylko nadzieję że nie czerwona " ...................... kolega jakoś nagle spoważniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 W sumie to fajny kolor tej bryczki masz Al A męskich nie było? Po pierwsze jak sie kupuje uzywany to kolor to ostatnia rzecz na jaka sie patrzy. Moj jest w za***istym stanie i dobrze wyposazony i to bylo rpiorytetem. Po drugie bardzo mi sie podoba w tym kolorze. Na szczescie nie mam tak jak niektorzy tutaj problemow z wielkoscia penisa. Nic sie nie musze udowadniac. Po trzecie ciekawostka, ze kolorem s-ki czerowny... czyzby gejowoz? Cipkowoz? No i ferrari... tu trzeba byc na prawde c*paa zeby to kupc... Pozdrawiam wszystkie male penisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 hehe Al ale do kogo pijesz dokładnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Na szczescie nie mam tak jak niektorzy tutaj problemow z wielkoscia penisa. to pewnie tylko Gracjan ale on jeszcze nie dołączył do klubu ...reszty nie widziałem i nie mam zamiaru żartujemy sobie - nie stresuj się. kolor kwestią gustu - ja akurat czerwonego i białego nie cierpię. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 hehe Al ale do kogo pijesz dokładnie?? Do klubowicza z Krakowa Gracjana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Po drugie bardzo mi sie podoba w tym kolorze. I dobrze. Każdy ma swój gust i ... preferencje Pozdrawiam wszystkie male penisy Pozdrawiasz ??? ... nie wiedziałem, że lubisz małe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jest taki środek co sie psika drzewka w ogrodzie żeby psy na nie nie sikały , ale kurde nie moge coś nazwy znaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi