slaweq Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam... Czy ktos z Was orientuje sie jak wyglada droga Warszawa-Radom?, czy sa jakies remonty a jesli tak to czy bardzo utrudniają jazde? :> Wybieram sie do Wawy za tydzien i nie wiem którą droga bedzie lepiej jechac... przez Radom z remontami czy przez Lublin z dobrą droga ale ok 40 km wiecej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Al_ nie nerwujsa tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Toście pojechali i po weekendzie. Teraz Al będzie siedział i myślał. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jedź przez Radom. Najlepsza droga, to krótka droga. Co do Oniaka, to znając go ze spotów na wszelkie zaczepki kolegów odpowie spokojnie, flegmatycznie "damy radę" :polew: Oniak jak potrzebujesz to mogę Ci ustalić nazwę i pewnie będę mógł Ci kupić to cudo od moczu psów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 kiepsko się czuje po a dziś (dokładnie za parę minut) wpada do mnie "batman" z kolędą, normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq jedź przez Radom- remonty są, ale jeżeli to nie jest poniedziałek rano ( w kierunku Wa-wy) lub w piątek po południu ( wtedy w kierunku Radomia) to się raczej nie korkuje Brynia własnie to bedzie piątek..., z Rzeszowa wyjade o 15-16 czyli ok godz 18 bede w okolicach Radomia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq jedź przez Radom- remonty są, ale jeżeli to nie jest poniedziałek rano ( w kierunku Wa-wy) lub w piątek po południu ( wtedy w kierunku Radomia) to się raczej nie korkuje Brynia własnie to bedzie piątek..., z Rzeszowa wyjade o 15-16 czyli ok godz 18 bede w okolicach Radomia... Ale OK, bo będziesz jechał w kierunku Wa-wy, to będziesz miał pusto, tylko zobaczysz ,, pędzacy tłum " z przeciwka- smiało mozesz jechać i nie będziesz mógł wyprzedzać przez ten tłum, podobnie jest u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Przeprowadzilem sie do Wawy, a wlasciwie poki co do Łazów kolo Wawy, wiec od teraz bede tu czesciej zagladal i mysle, ze wkrotce pojawie sie na jakims spocie warszawskim. P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego. Oj, stary, mocno sie mylisz. To skarbnica wiedzy o warszawskich "dzikach". Polecam do czytania w dlugie zimowe wieczory Lojalnie uprzedzam, żebyś potem nie żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Slaweq jedź przez Radom- remonty są, ale jeżeli to nie jest poniedziałek rano ( w kierunku Wa-wy) lub w piątek po południu ( wtedy w kierunku Radomia) to się raczej nie korkuje Brynia własnie to bedzie piątek..., z Rzeszowa wyjade o 15-16 czyli ok godz 18 bede w okolicach Radomia... Ale OK, bo będziesz jechał w kierunku Wa-wy, to będziesz miał pusto, tylko zobaczysz ,, pędzacy tłum " z przeciwka- smiało mozesz jechać Oki, dzieki, w trakim razie pojade przez Radom i nie bede robil kilometrów przez Lublin :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Przeprowadzilem sie do Wawy, a wlasciwie poki co do Łazów kolo Wawy, wiec od teraz bede tu czesciej zagladal i mysle, ze wkrotce pojawie sie na jakims spocie warszawskim. P.S. Oczywiscie nie mam zamiaru czytac wczesniejszych postow w tym watku, bo trudno przerobic ponad 1000 stron. Mam nadzieje, ze nie ma tam nic istotnego. Zawsze możesz zapodać ryzę papieru i ustawić drukowanie 2 strony na jednej, w tym czasie możesz spokojnie udać się spać a rano będziesz miał ciekawą powieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Trzeniu To jest rzut beretem. Max 8 km :th:[br] dzięki , w takim razie postaram się Was odwiedzić za 2 tyg. :th: bo będę 4 dni w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Różne programy można w sieci wygrzebać ale sposoby podrywania to już przesada :polew: Teksty są takie że ja pierdziele ... niektórzy moga to potwierdzić. Ten program to jedna wilka korba ale zabway po pachy :polew: http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Różne programy można w sieci wygrzebać ale sposoby podrywania to już przesada :polew: Teksty są takie że ja pierdziele ... niektórzy moga to potwierdzić. Ten program to jedna wilka korba ale zabway po pachy :polew: http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html już mam wszystko w małym paluszku :] najbardzie podobało mi sie "zapuszczenie kotwicy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html jak to sie ściąga ? nie czaje tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://rapidshare.com/files/83413226/Skuteczne_Uwodzenie_2.rar.html jak to sie ściąga ? nie czaje tej strony klikasz w tabelce na dole na Free potem czekasz jak się otworzy stronka a na niej po chwili kod który musisz przepisać i pobierasz plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 już mam wszystko w małym paluszku :] najbardzie podobało mi sie "zapuszczenie kotwicy" Wiedziałem że będziesz pierszym który to opanuje to kiedy wyskakujemy kowiczyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dobry jest ten programik ..ale u mnie na nauke juz za późno Zapytam sie mojej jak to jest z tymi "sygnałami" i zapuszczaniem kotwicy najbardzie podobało mi sie "zapuszczenie kotwicy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Tomaszust, ale na spociki w Wawie (za pierwszym razem) to nie wiem czy starczy Ci miejsca w bagażniku. Więc może jakaś przyczepka z chłodziarką by sie przydała :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi