malik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Śmiesznie musieliśmy wyglądać - dwie A4 i jedna ciągnie drugą ... ale wstyd . Rezacze kur*a mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Rezacze kur*a mać :polew: Trzeba zejść na dno żeby mieć się od czego odbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Kurde, w sumie fajna wyprawa za okolice wawki, tylko że te sprzęgło trochę krzyczało pewnie u Łukasza, Tak a pro po to jak wszedłem do domu to od razu czuć że byłem na spocie, bo waliło ode mnie benzyną na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Spicie juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Spicie juz? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 auto wyrezane obrociki git obie sondy wymienione świece wyczyszczone nigdy wiecej nie będe odpinał sondy lambda za katem... i przynajmniej wiem co AVJ na to Czy są techniczne mozliwości sprawdzenia czy sonda lambda jest sprawna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Sonda poziu sonda, nie pij tej beherovki juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 stlaśnie ci siekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Kurde, w sumie fajna wyprawa za okolice wawki, tylko że te sprzęgło trochę krzyczało pewnie u Łukasza, Jechałem tak, żeby nie orać sprzęgła. Chciałem poźkowi zrobić niespodziankę i na katowickiej rozpędzić się do 160 km/h, ale za krótka była linka Ale tempomat przy holowaniu przydaje się jak mało co :th: Czy są techniczne mozliwości sprawdzenia czy sonda lambda jest sprawna?? Sprawdzasz miernikiem napięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 nie jestem pewien czy napięcie, chyba raczej opór się sprawdza. Ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Poziek moze nowa zabawka nie bedzie sprawiała tyle niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady Wiesz jakby to malik podsumował ??? nie jestem pewien czy napięcie' date=' chyba raczej opór się sprawdza. Ale mogę się mylić. [/quote'] Opór to sprawdzasz na grzałce i czy nie ma przebić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No to też pewna akcja w celu sprawdzenia czy sonda działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady Ja sie deklaruje na nastepny wtorek, wiec Ty tez musisz byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 http://www.brainstorm9.com.br/2007/04/04/mitsubishi-dirty-car-art/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady No rormalnie az fajki zacząłem kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady No rormalnie az fajki zacząłem kupować Spoko następnym razem będę nic sie nie martw (przynajmniej mam taka nadzieję, że będę). Tomaszust, a my to sie jeszcze jakoś zgadamy, tak jak rozmawialismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No i znowu mnie nie było na spocie. Nie dałam rady No rormalnie az fajki zacząłem kupować Żebyś nastepnym razem przypadkiem nie przyjechał z paczką cygar jak Kasia nie przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To jest prawdziwe REZANIE, tylko ojro potrzeba http://www.youtube.com/watch?v=Ntu6rEYUC6Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi