poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lexpar no nie ma miłości bez zazdrości odważny z Ciebie człowiek jutro spot 20 chłopa (w tym NORBI pies na baby ponoc tak mowia w okolicznych kregach) i tylko dwie dziewczyny w tym angela teraz to mozesz zazdroscic ze Cie tu nie ma Luki wszyscy wiemy, że to do ciebie kobiety lgną jak rzep do psiego... :polew: :polew:
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Luki wszyscy wiemy, że to do ciebie kobiety lgną jak rzep do psiego Dobrze ze tylko Kobiety bo by mi jeszcze tego brakowalo zebys i ty sie kleił do mnie
Kaśka Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Człowieka jeden wieczór nie ma przy kompie a wy kilka stron nawaliliście. Ile czytania i to tak z rana.
malik Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 O rany Nie nadążam za Wami. Jak tak dalej pójdzie to do czerwca będzie 2 z przodu. Hehe.. no to jak? robimy nową akcję? 2 tysiące stron do czerwca!
Kaśka Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 O rany Nie nadążam za Wami. Jak tak dalej pójdzie to do czerwca będzie 2 z przodu. Hehe.. no to jak? robimy nową akcję? 2 tysiące stron do czerwca! Jasne, że tak. To co zaczynamy. Jeden post mniej do napisania. :polew:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie wiem co na te akcję prezes. Może narazie zachowujmy się racjonalnie. Proszę.
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dobrze ze tylko Kobiety bo by mi jeszcze tego brakowalo zebys i ty sie kleił do mnie On się ostatnio zaczął do mnie kleić ... niedobrze P.S. Przebijacie samych siebie - 3 strony o wymianie żarówek. Lukas, poziek, Żółwik wiecie, że trzeba trzymać rękę na pulsie i w razie co przywołać co niektórych do porządku
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 dzień dobry Krzyniek nie kombinuj z nabijaniem postów NIE MA ŻADNEJ AKCJI NABIJANIA POSTÓW DO 2000 W CZERWCU
krzyniek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 dzień dobry Krzyniek nie kombinuj z nabijaniem postów NIE MA ŻADNEJ AKCJI NABIJANIA POSTÓW DO 2000 W CZERWCU wiem to żarcik mały był sorki
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 wiem to żarcik mały był sorki Ty nie żartuj tylko ładuj laptopa i szykuj VAGa na dzisiaj.
krzyniek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 wiem to żarcik mały był sorki Ty nie żartuj tylko ładuj laptopa i szykuj VAGa na dzisiaj. muszę baterię zamówic i kupic, tak to nie ma sensu bo niewiele da się zrobić
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 muszę baterię zamówic i kupic, tak to nie ma sensu bo niewiele da się zrobić Dobra Adrian albo Boberek mają zawsze laptopa to pokażesz wyniki nauki
krzyniek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 muszę baterię zamówic i kupic, tak to nie ma sensu bo niewiele da się zrobić Dobra Adrian albo Boberek mają zawsze laptopa to pokażesz wyniki nauki ale żeście się czepili :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Krzyniek szczere wyrazy wspolczucia, różnego rodzaju testy u Lukasza to nie przelewki Ja jeden miałem kiedyś to ledwo przeżyłem
krzyniek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Krzyniek szczere wyrazy wspolczucia, różnego rodzaju testy u Lukasza to nie przelewki Ja jeden miałem kiedyś to ledwo przeżyłem po tym co ostatnio przeżyłem (Kasia wie) to już nic mnie nie powali,zdołuje,dobije....
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 to tym co ostatnio przeżyłem (Kasia wie) to już nic mnie nie powali,zdołuje,dobije.... A możesz napisać co PRZEŻYLIŚCIE wspólnie z Kasią ? Już drugi raz coś zaczynasz tajemniczo i nie kończysz ... albo kończysz tylko nie chcesz się tym pochwalić :polew:
tomaszu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Czas ruszyc... pod prysznic. Cholera, jak zwykle spozniony. Woza też oczywiście nie umyłem i znów bedą się czepiac, ze pierwszy raz (teraz to juz drugi) brudnym wozem przyjezdzam.
Flyer Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja zaliczam ponowna absencje... L4.
Rekomendowane odpowiedzi