spanky Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Panowie!!!!!!!!!moze juz znalazlem fure!!! to co szukalem...jak bedzie git to biore..... :mrgreen: moze jakies konkrety ..... :?: :twisted: wysle Ci na pw czekam ... :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 wyslalem, i cos sie chyba wali bo nie dostales... wyslalem 2 raz
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tomboy a moze bys mi tak sie pochwalil co ?? ktos dzisiaj wogole przyjedzie na torwar :?: wiem glupie pytanie :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tomboy a moze bys mi tak sie pochwalil co ??ktos dzisiaj wogole przyjedzie na torwar :?: wiem glupie pytanie :mrgreen: pochwalilem sie juz... i powiedziales: "ile to ma nalatane..." 218 000
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dlatego taka cena :razz: Tomboy dawaj go do wawy na spota to sprawdzimy tak jak ostatnio :mrgreen:
ono Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No ja będe spoko. Może poziek bedzie Ma sie odezwać
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a no powinien juz byc w wawie tylko ciekawe czy ten kontenerek juz dolecial
Gość Tomboy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ej!!!!! Kto po mnie przyjedzie???????zwroce koszty?
ono Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z tymi kosztami jesteś pewien ? Wiesz ile ja mam na godzine ? Przyjade cycu
Gość Tomboy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z tymi kosztami jesteś pewien ? Wiesz ile ja mam na godzine ? Przyjade cycu przekupie Cie wódka,,, Tobie niewiele potrzeba :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tobie niewiele potrzeba trzeba było koc dla ono zabrać...albo kożuch :mrgreen: :razz: dzisiaj pojawił sie nowy kolega...jeszcze niezarejstrowany ale juz na spocie :!: poza tym stała ekipa - prawie komplet :razz: ...jeszcze bez poźka było platinium lukas23 tomboy ono kichol T-żółw tematem przewodnim była przyczepa Niewiadów i lukas23a plany z nią zwiazane
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 heheh plan niewiadow bedzie rozwiazany juz za poł roku :twisted: tajemnicy nie zdradze :razz: ale jakby ktos mial tani hak to KRZYCZEC ale faktycznie ma byc to niewiadow :razz:
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Panowie witam w kraju!!!! sorki, że nie wpadłem ale rodzina się zwaliła i ledwo co klawisze stukam:) obowiązkowo jestem na lodach w tym tygodniu:) a tu macie na przystaweczke: faza wstępna faza główna już niedługo jak graty dojdą... :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Panowie witam w kraju!!!!sorki, że nie wpadłem ale rodzina się zwaliła i ledwo co klawisze stukam:) Witam, Ty sie poziek szykuj do ostrego tankowania, bo musisz nadrobić zaleglosci...Moze wymyslimy Kobyloche jednak albo na paint ball pojedziemy kilkudniowy:)????
KICHOL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Poziek gratów do Audi to przywiozłeś....a kieliszki gdzie???? ostatnio na zlocie brakowało.... A Audi to nie Żuk z kloszy od kierunkowskazów nie da rady wydoić krówki... :mrgreen:
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Poziek czekamy az to zainstalujesz wszystko Kichol i jak widziales film :mrgreen: a zonka tez widziala :mrgreen: :?:
Gość Tomboy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Poziek czekamy az to zainstalujesz wszystko Kichol i jak widziales film :mrgreen: a zonka tez widziala :mrgreen: :?: Zona Kichola sama obejrzala a Kichol nie widzial i jeszcze kilka dni nie bedzie widział az mu opuchlizna spod oka zejdzie :mrgreen:
piurko Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tomboy-u czego nie dzwonisz :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dzwonie - jak Ciebie nie ma w domu
Rekomendowane odpowiedzi