poziek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy ktoś poza LukaszemR ma vaga? Bo chyba jebła mi w końcu przepływka... :confused4:
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Żółw, przyjedziesz w koncu tym pazdziochem na spota?
lukaszr Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy ktoś poza LukaszemR ma vaga? Bo chyba jebła mi w końcu przepływka... :confused4: Chłopaki mają to jutro podłączą, co panikujesz Przynajmniej podłączą się pod benzynkę, a nie ciągle te diesle W końcu zaczyna się sypać te "jeden osiem te cie niedługo zje"
adamooo Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 spokojnie Poziu wczoraj wciągał m3, leksusy i r32 i inne badziewia a przepływka już miała dosyć z pare miechów ago..Poź wymieniaj i ganiaj dalej :gwizdanie:
poziek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 spokojnie Poziu wczoraj wciągał m3, leksusy i r32 i inne badziewia a przepływka już miała dosyć z pare miechów ago..Poź wymieniaj i ganiaj dalej :gwizdanie: dziekuje skarbie za miłe słowa
lukaszr Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 spokojnie Poziu wczoraj wciągał m3, leksusy i r32 i inne badziewia A co wyszedł nowy Need for Speed ? dziekuje skarbie za miłe słowa Do mnie to już tak nie mówisz. Poczekaj, będziesz chciał tarcze ...
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 poziek załonczył (czyt. włonczył) czipa i wciagnal wszystkich...
adamooo Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 poż wpadaj dzisiaj to zvagujemy cobyś miał jasność sytuacji przed snem
lukaszr Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 poż wpadaj dzisiaj to zvagujemy Adaś masz VAG'a ?
lukaszr Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 a lapka masz? Ja mam już lapka ... no i dzięki temu, że miał kontakt z internetem i mój błąd to zepsuł się interfejs :doh1:
Italiano Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy ktoś poza LukaszemR ma vaga? Bo chyba jebła mi w końcu przepływka... :confused4: Chłopaki mają to jutro podłączą, co panikujesz Przynajmniej podłączą się pod benzynkę, a nie ciągle te diesle W końcu zaczyna się sypać te "jeden osiem te cie niedługo zje" No wreszcie, w końcu ktoś zaczyna dobrze gadać :th: bo myślałem już że to audi klub diesel. No to chłopaki jutro zbiórka i bierzemy się za benzynki... przynieście parę książek, bo się przydadzą. Jutro sprawdzian! [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 00:10 _________________________________________________ a lapka masz? Ja mam już lapka ... no i dzięki temu, że miał kontakt z internetem i mój błąd to zepsuł się interfejs :doh1: Kabel czy program?
Aydaho Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja mam już lapka ... no i dzięki temu, że miał kontakt z internetem i mój błąd to zepsuł się interfejs czyli jednak się połączył i to z samochodu stojącego pod blokiem
lukaszr Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 No Michałek, w końcu wkleiłeś swój filmik sprzed kilku lat ... :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi