lukaszr Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Łukaszr - znowu 99,99 na konto Wiesz, to była promocja do końca lutego, teraz to nie wiem jak będzie
alvaro Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 lukaszr teraz to nie wiem jak będzie będzie promocja na paszporty polsatu !
Reggi Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 lukaszr teraz to nie wiem jak będzie będzie promocja na paszporty polsatu ! Albo ramki klubowe
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Łukaszr - znowu 99,99 na konto Wiesz, to była promocja do końca lutego, teraz to nie wiem jak będzie :polew: to może program punktowy wprowadzisz - jakaś "Skarbonka" etc...
lukaszr Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Mój Ł cały wieczór wpartywał się w fotki Norbiego ze Zlotu i szukał podobieństwa do Filipa- taki mu pranie mózgu zrobiliście Tak jeszcze wrócę do tego - dziwisz się ? Wczoraj Fifi zanucił podobnie do tego: http://pl.youtube.com/watch?v=6IPdqjDYFdQ
poziek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 :polew: :polew: :polew: Na uciobu nie pajdu, hał do you do you do ??
Hugo Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Hhacuś dawaj film z występów na ognisku.Ty już wiesz jaki
spanky Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie wydaje mi sie aby wklejanie na forum filmów ze Zlotu było dobrym pomysłem ... ale róbcie jak chcecie .... prosze tylko o nie wklejanie tych z moim udzialem ... Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ...
alvaro Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 spanky Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ... dobrze gada trza mu polać !
poziek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 spanky Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ... dobrze gada trza mu polać ! Ze względu na wiadome konsekwencję - lepiej nie
Hugo Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ja nie każe wklejać , może być na pw link do filmu
spanky Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 spanky Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ... dobrze gada trza mu polać ! Ze względu na wiadome konsekwencję - lepiej nie :bicz3:
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie wydaje mi sie aby wklejanie na forum filmów ze Zlotu było dobrym pomysłem ... ale róbcie jak chcecie .... prosze tylko o nie wklejanie tych z moim udzialem ... Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ... po takim wyznaniu to dopiero będą DOMYSŁY
spanky Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie wydaje mi sie aby wklejanie na forum filmów ze Zlotu było dobrym pomysłem ... ale róbcie jak chcecie .... prosze tylko o nie wklejanie tych z moim udzialem ... Ci co byli to widzieli ... reszta miala pecha .. trzeba bylo byc ... po takim wyznaniu to dopiero będą DOMYSŁY fantazje innych mnie nie interesuja ....
adamooo Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 eh że tak się wtrące..ale macie kogoś kto zna się na iphonach ? ktoś kto zmieni mi oprogramowanie, wgra pare przydatnych rzeczy itd ?
Rekomendowane odpowiedzi