Italiano Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 pada śnieg, pada śnieg, i pierd..ą się bałwanki :gwizdanie: :gwizdanie: To ile osób dziś bedzie? Ja myśle od 5 do 7, Bo mają jeszcze zimóweczki
Reggi Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 pada śnieg, pada śnieg, i pierd..ą się bałwanki :gwizdanie: :gwizdanie: To ile osób dziś bedzie? Ja myśle od 5 do 7, Bo mają jeszcze zimóweczki A idz z tym śniegiem Wiosna miała być Trza na spota jechać . http://www.joemonster.org/art/7773/Warszawianki-najpiekniejszymi-Polkami hyhy
Italiano Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 pada śnieg, pada śnieg, i pierd..ą się bałwanki :gwizdanie: :gwizdanie: To ile osób dziś bedzie? Ja myśle od 5 do 7, Bo mają jeszcze zimóweczki A idz z tym śniegiem Wiosna miała być Trza na spota jechać . http://www.joemonster.org/art/7773/Warszawianki-najpiekniejszymi-Polkami hyhy :sick3:
Lukas Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Brać się do roboty!!! Witek my tu piszu piszu ale gdzie ty dzisiaj byles jak byl spot oniak buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia
T-żółw Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 To ile osób dziś bedzie? Ja myśle od 5 do 7, hehhe 20 aut było :th: - zima nam nie straszna [br]Dopisany: 18 Marzec 2008, 23:19 _________________________________________________ oniak buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia buziaczki ślimaczki
poziek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia buziaczki Kaśka to nawet z jezyczkiem zarobiła
Kaśka Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia buziaczki Kaśka to nawet z jezyczkiem zarobiła Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć
poziek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia buziaczki Kaśka to nawet z jezyczkiem zarobiła Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć Od oniaka nie ma co liczyć...ale od ciebie ?? :przebiegly:
Kaśka Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 buziaki rozdawał wszystkim za zyczenia buziaczki Kaśka to nawet z jezyczkiem zarobiła Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć Od oniaka nie ma co liczyć...ale od ciebie ?? :przebiegly: :naughty:
wit.s Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto
lukaszr Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Poziek, widziałem się przed chwilą z "Twoją" J.
poziek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ??
lukaszr Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ?? Szwagier ... Ty się lepiej weź za inną robotę
wit.s Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ??
poziek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ?? Czyli rozumiem, że nie masz nic przeciwko żebym wysłał CV ??
lukaszr Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Czyli rozumiem, że nie masz nic przeciwko żebym wysłał CV ?? Ty nie musisz wysyłać CV - mi dzisiaj mówiła, że dla Ciebie zrobi wyjątek
wit.s Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ?? Czyli rozumiem, że nie masz nic przeciwko żebym wysłał CV ?? oczywiście, ze mam - co ze mnie byłby za facet, gdybym nie miał A tak mi przyszło do głowy. Pokaż Cwaniaku, że masz cojones i do mnie przyjdź na praktykę
poziek Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...)Ale nie każdy ma takie szczęście jak ja, więc Witek na to nie może liczyć W tym temacie na szczęście . Boże. Znów się ochlałem w środku tygodnia. Kraków - piękne miasto Wiciu chcialem się zapytać najpierw ciebie zanim zrobie to co chcę... Co byś powiedział gdybym poszedł na "praktyki" do oddziału banku , w którym pracuje J. ?? Czyli rozumiem, że nie masz nic przeciwko żebym wysłał CV ?? oczywiście, ze mam - co ze mnie byłby za facet, gdybym nie miał A tak mi przyszło do głowy. Pokaż Cwaniaku, że masz cojones i do mnie przyjdź na praktykę przepchniesz moje CV ?
wit.s Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 (...) przepchniesz moje CV ? U J. zablokuję
Rekomendowane odpowiedzi