lukaszr Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Odpowiedz sobie sam :gwizdanie: :gwizdanie: Widzę, że boisz się napisać, to sam sobie odpowiem - nie pojawiasz się, bo jest spęd. Tylko zastanawiam się, czemu pojawiałeś się wcześniej - wtedy spęd był fajny ???
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Odpowiedz sobie sam :gwizdanie: :gwizdanie: Widzę, że boisz się napisać, to sam sobie odpowiem - nie pojawiasz się, bo jest spęd. Tylko zastanawiam się, czemu pojawiałeś się wcześniej - wtedy spęd był fajny ??? To już jest Twoje zdanie.................
lukaszr Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To już jest Twoje zdanie................. W końcu muszę sobie jakieś wyrobić skoro nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie.
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To już jest Twoje zdanie................. W końcu muszę sobie jakieś wyrobić skoro nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. Wyrabiasz taie jakie chcesz :polew:
lukaszr Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Wyrabiasz taie jakie chcesz :polew: Hornecik, ja już mam wyrobione odpowiednie od dawna Dobrze, że nie znasz zdania innych ...
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Wyrabiasz taie jakie chcesz :polew: Hornecik, ja już mam wyrobione odpowiednie od dawna Dobrze, że nie znasz zdania innych ... Interesuje mnie to co zeszłoroczny snieg
alvaro Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ale wy się krawaty tu napinacie... normalnie jak walki kogutów
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ale wy się krawaty tu napinacie... normalnie jak walki kogutów Alv od kogutów to daleko :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Proponuję podać 4 opcje odpowiedzi, jak w milionerach. Może wtedy będzie łatwiej...
malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A ja chcialem sie pochwalic niniejszym, ze zamontowalismy z LukaszemR dzisiaj interface Bluetooth w moim pazdzierzu. Kupa roboty ale jak to sie mowi mamy juz fach w ręku :th:
alvaro Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 hornet Alv od kogutów to daleko no dobra to w takim razie uciekające kurczaki :polew:
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A ja chcialem sie pochwalic niniejszym, ze zamontowalismy z LukaszemR dzisiaj interface Bluetooth w moim pazdzierzu. Kupa roboty ale jak to sie mowi mamy juz fach w ręku :th: Tak rezacie..i rezacie......moze bycie mi plastiki na drzwi zamontowali..... Bo tak woze je w bagazniku i nie ma sie kto za nie zabrac..... :laghing2:
malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 mi plastiki na drzwi zamontowali No to się pofatyguj w końcu na spota moja droga. Bo już Cie nie widziałem prawie tak dawno jak horneta
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 No to się pofatyguj w końcu na spota moja droga. Bo już Cie nie widziałem prawie tak dawno jak horneta a wcale ze...... nie ......dwa razy mnie bylo dwumas mi sie rozlecial....i az wstyd przyjezdzac tak skrzeczacym autem.... mialam sie nie przyznawac ale juz za pozno :laghing2:
malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 i az wstyd przyjezdzac tak skrzeczacym autem Przyjedz jako pierwsza, odjedz jako ostatnia. Nikt nie uslyszy jak "skrzeczy" auto
angela Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Przyjedz jako pierwsza, odjedz jako ostatnia. Nikt nie uslyszy jak "skrzeczy" auto nie no...na nastepny to juz mam nadzieje,ze bedzie zrobiony...dwumas idzie do reklamacji....
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 To już jest Twoje zdanie................. W końcu muszę sobie jakieś wyrobić skoro nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. Lukasz nie podejrzewałem cie o nie wychwycenie takiej prostej podprogówki Horniemu chodzi tylko i wyłącznie o "spęd czarownic" Co ani ciebie ani nikogo z klubu nie obraża :gwizdanie: Myślę, że główna zagadka została rozwiązana i możemy zakończyć ten śmieszny temat
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Będziecie się bić? To krakowski cfaniaczek W wawie nasze problemiki rozwiązujemy w inny sposób niż w kraku Rozmową
Rekomendowane odpowiedzi