Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DSC_8835.jpg

ta fotka mnie przekonuje ze tam inne lampy nie powinny trafiać, auto jest robione bez chromów, a wrzucenie całych jasnych lamp useryjnia wygląd moim zdaniem, robi sie takie zwykłe:whistling: no ale to tylko moje odczucia:decayed:

no chyba ze strzelisz fotke z z innym girlem:wink:

Opublikowano
szafa wracaj do starej wersji lamp, były o niebo lepsze:whistling:

+1 :whistling:

+2:wink:

+3 :D

+4

Opublikowano

z czarnymi lampami było o wiele lepiej i rejke mogłeś ściągnać z przodu :wink:

Na czarnych jest taki groźniejszy :decayed:

a1a2dcc85394af34.jpg

Opublikowano

z czarna ramka lepiej no i logo w chrom dawaj co by z relingami i lustrami gralo, prawe lustro duze czy male?

Opublikowano

ale fotografowii to kamera chyba nie domaga:whistling:

Opublikowano

Ja bym chętnie to auto szafy zobaczył na żywo. W sumie daleko nie mam. Muszę się któregoś dnia wybrać na spontan ;-)

Opublikowano
Ja bym chętnie to auto szafy zobaczył na żywo. W sumie daleko nie mam. Muszę się któregoś dnia wybrać na spontan ;-)

no bo na fotach miażdży:slina:

Opublikowano
ale fotografowii to kamera chyba nie domaga:whistling:

nie ogarnia ostrosci na tym co trzeba:wink:

Opublikowano
szafa wracaj do starej wersji lamp, były o niebo lepsze:whistling:

+1 :whistling:

+2:wink:

+3 :D

+4

+5

Opublikowano
  • Autor

Czarne lampy wyglądają tylko dobrze na fotach, na żywo było mega średnio... W tym wydaniu mega mi pasują, grill jest i będzie czarny, lustra oba duże:whistling: Co do zobaczenia na żywo, może lepiej nie, w tym sezonie auto jest mocno pokaleczone i tego nie ukrywam, ale mam cichą nadzieję że na przyszły sezon będzie perełka pod tym względem:wink: Aparat domaga, tylko fotograf musi się odnaleźć w tej roli, jak pisałem wcześniej to jego pierwsza sesja:wink: Wracając jeszcze do lamp nigdy mi czarne lampy na czarnym aucie nie pasowały, swoje tak zrobiłem bo mi nie wyszła inna rzecz:grin: Wtedy były czarne lustra to i lampy pasowały, teraz trochę więcej chromu i tak narazie zostanie, w ostateczności kupi się plasti i chromy zamaluje a na przód trafią czarne lampy, ale wcześniej jest mnóstwo innych spraw do ogarnięcia a mam teraz ważniejsze wydatki:wink: Kowi jeśli chodzi o zderzak z miłą chęcią bym taki przygarnął albo się wymienił za mój polift z spryskami, w poniedziałek dostanę progi s4, dziś doszły hample 312 od Boostera, także narazie jest co robić:naughty: Cały czas szukam 2 rantów 4.25' i czekam na zakończenie sprawy w sądzie co sąsiad przytrzasnął mi nogę i drzwi przytarł:facepalm: W każdym razie planów na przyszły sezon sporo, ale jak u wszystkich jest to zależne od gotówki:wink: Narazie szukam informacji jaką lodówkę i pralkę kupić:whistling:

Opublikowano
Narazie szukam informacji jaką lodówkę i pralkę kupić:whistling:

najtańszą, tak żeby zostało na mody:decayed:

Opublikowano
Narazie szukam informacji jaką lodówkę i pralkę kupić:whistling:

najtańszą, tak żeby zostało na mody:decayed:

Mam to szafa za soba :D

Opublikowano

ja radze kupic jakas stara uzywana i bedzie chodzila Kilkaset lat i bedzie tania :D

Opublikowano

Ostatnio jak mnie moja wyslala po lodowke to od Dudsa prosiaki przytargalem. Mina zony bezcenna:facepalm::decayed:

Opublikowano

Czarne też mi bardziej podchodziły,ale od czasu do czasu trzeba cos zmienić:wink: dobrze wygląda teraz:whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Z okazji założenia zimówek, znalazłem chwile na zweryfikowanie wiosennych planów ale to za chwile, najpierw zdjęcie jak wygląda osłona silnika po setupie 56.5cm :kox:

IMG_20131102_101115.jpg

A teraz zdjęcia z wstępnej przymiarki kół na przyszły sezon, docelowo obecne tylne felgi wskoczą na przód + dystans 15mm, a na tył przerobi się przednie felgi z marnych 8.5 na 11j:jerk: Na zdjęciach felga 10j z dystansem 15 co powinno mniej więcej odwzorować ile trzeba poszerzyć:naughty: Z przodu opony zostawię w spokoju, natomiast na tył wpadną 235/30:jerk: Narazie temat aira odpuszczam do wiosny, a potem zobaczymy czy starczy hajsu na blacharza, lakiernika i ar :wink:

Przód:

IMG_20131102_105058.jpg

IMG_20131102_105126.jpg

Tył:

IMG_20131102_105146.jpg

IMG_20131102_105137.jpg

Widok jak tarcza 312 wpasowuje się z przodu:naughty:

IMG_20131102_105415.jpg

Dostane koła z przeróbki to pochwale się fotkami:whistling: Aaa i szukam pomysłu na kolor rotora, złoty już mi się trochę znudził i do głowy wskoczyły 2 opcje, albo rotor z rantem poler i wnęki na czarno, albo rant poler a rotor na jasny grafit:whistling: Śrubki czarne w obydwu wersjach. Jak macie jakieś propozycje piszcie:wink:

Pozdroo

Ps.

Parę fotek z rock'n'low :wink:

1382932_1424872507726218_498132226_n.jpg

Bez+nazwy+1.jpg

3.JPG

oe1p.jpg

z0ov.jpg

Opublikowano

kurfa grubo :D ja felgi bym pomalowal na 2 sposob " albo rant poler a rotor na jasny grafit "

pzdr

Opublikowano

jesteś harpagan:grin::kox:

co blacharz będzie robił z body?

Opublikowano
  • Autor

Tzn?? Blacharz dostanie polecenie zeby poszerzyc blotniki tak zeby bylo seryjnie aczkolwiek szeroko, zobacze co jak chyba ze trafi sie tanio jakis blotnik z rs-a i spasi to szukam jeszcze 3 szt i zrobilbym przeszczep jak Nosb w pomaranczowej od Kaska ;) Progi od esy juz czekaja w piwnicy, takze bedzie ulep hehe :D

Opublikowano

Tzn?? Blacharz dostanie polecenie zeby poszerzyc blotniki tak zeby bylo seryjnie aczkolwiek szeroko, zobacze co jak chyba ze trafi sie tanio jakis blotnik z rs-a i spasi to szukam jeszcze 3 szt i zrobilbym przeszczep jak Nosb w pomaranczowej od Kaska ;) Progi od esy juz czekaja w piwnicy, takze bedzie ulep hehe :D

ja urobiłem 1,5 cm na stornę:wink:, wujka maszynką +nadspawanie ubytków:decayed: