Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz się żyje - za to po dobrej robocie miłość fanów z A4-klub bezcenna i dozgonna :polew: ja bym się skusił na twoim miejscu :bag::naughty:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________Nie kombinujcie Panowie - ładnie jest jak jest. A jak się nie widzi, to górę zawsze od MS, Caractere, czy Hofele można kupić i będzie co innego. Fakt, że do pakietu S-Line mogli zaproponować chociaż grille z plastra :wallbash:

Opublikowano

Jak juz chcecie grzebać i przerabiać na plastry to według mnie najlepszym wyjściem jest kupno takiego grilla

http://moto.allegro.pl/item828738286_828738286.html

Opublikowano

Jak juz chcecie grzebać i przerabiać na plastry to według mnie najlepszym wyjściem jest kupno takiego grilla

To samo napisałem wyżej - druciarstwo robić to można w zderzaku (audizine), ale nie na samym widoku :thumbdown:

Opublikowano

Dokładnie to chyba najlepsze rozwiązanie i przynajmniej widać ze jest to zrobione po ludzku anie jakaś lepianka :gwizdanie:
Opublikowano

obie aukcje to s-line :gwizdanie:

Opublikowano

To sa sline :cool1:

Opublikowano

S-line i to jeszcze w hu* drogie :gwizdanie:

Opublikowano

jak sie skończą te czarne to zadzwonię i zapytam czy mi puści za 500zl w sumie kolorek mi pasi tylko zakładać :)

a te srebrne to w dobrej cenie tylko brać :wallbash:

Opublikowano

a jak jest s listwami zew S4 na drzwi? tzn je sie maluje pod kolor auta ? ja mam czarne audi a za jakis czas kupie sobie takie listwy :>

Opublikowano

a jak jest s listwami zew S4 na drzwi? tzn je sie maluje pod kolor auta ? ja mam czarne audi a za jakis czas kupie sobie takie listwy :>

to juz zależy od ciebie :gwizdanie: podwieszone masz zdjęcia pakietu s4 na czarnym aucie z niepomalowanymi listwami :)

Opublikowano

czarne niepolerowane też fajnie wyglądają nr na czerwonym albo srebrnym

Opublikowano

to tez zalezy czy masz pomalowane doly zderzakow na pewno to bedzie wygladalo lepiej w jednym kolorze :good:

Opublikowano

Ciężka sprawa z tymi listwami bo jak dokładki nie są w kolorze to kazdy pisze, ze pierwszy mod to musi być malowanie dokładek bo kiszkowato wyglada a listwy S4 każdy zakłada bez malowania bo tak jest kox :)

Prawda jest taka, ze jak nie są polakierowane to są bardziej zauważalne i to jest plus :good: ale polakierowane tez dobrze wygladają bo i tak konkretnie odstaja od auta i rzucają się w oko :)

Ja osobiście miałbym duuuuży delemat co z nimi zrobić więc najlepszym rozwiązaniem dla mnie byłoby wyrwać już polakierowane listwy bo wtedy nie będę miał rozkminki tylko odrazu pod pistolet :)

Opublikowano

Ja mam czarne auto, dokładki w kolorze, a listwy założyłem nie malowane i wygląda zajebiaszczo ( IMO lepiej niż malowane ). Zresztą w moim S6 fabryka do czarnej budy założyła też nie malowane listwy a ja tylko "skopiowałem" ten pomysł :tongue4:... Ale to wszystko kwestia gustu :gwizdanie:

Opublikowano

Hmmm mam pytanko ma ktos moze jakies namiary na koncowki tłumikow pod zderzak S4 ??? tzn jaka srdnica i dlugosc ???

pozdrawiam Łukasz

Opublikowano

dokladki mam pomalowane w kolor.a zrobie tak ze zaloze najpierw nie pomalowane a jak nie bedzie mi sie podobac to pomaluje pod kolor :) wogole wczoraj widzialem b6 Avanta w Danii-totalna seria przod i tyl ale listwy na drzwiach S4 :gwizdanie: listwy kox :naughty: ale trzeba zrobic cale audi zeby to mialo rece i nogi :)

Opublikowano

Dokładnie :good: Listwy S4 ( nie S-line ) robią naprawdę dobrą robotę :hi: Dokładki muszą być w kolorze + zderzaki S-line i jest mega koxxx :kox: Ja właśnie założyłem przód S-line i muszę powiedzieć że wygląda zajebiaszczo :good: Teraz może (?) będę się przymierzał do tyłu, choć akurat seria 1.8T z dwoma dyfuzorami jest naprawdę niczego sobie :naughty: Jak mróz trochę zelżeje i będę mógł w końcu umyć auto wrzucę fotexy :)

Opublikowano

ja mam przod S line a tyl Ms Design a boki beda s4 :gwizdanie: ogolnie bedzie taki troche mutant :naughty: wszystko po trochu no ale mi sie tak najbardziej podoba.a Ty Desinger masz listwy S4??? wedlug mnie S line za malo "odstaja" i nie robia takiego efektu jak S4.ja tez sie pochwale ale na wiosne bo teraz male kola(15) a gleba jest no i smiesznie to wyglada :thumbdown: