Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakieś imitujące S6? Będę rozklejał lampy i chciałem wrzucić ledy do środka, zawinąć je jakoś na wzór nowych a4ek. Co myślicie?

:sick3:

Opublikowano

Wiem jakie jest podejście ludzi z forum do tego typu gadżetów, ale np tak jak Guardian miał mi się w miare podobało, tylko te ledy za daleko od siebie są. No bo w sumie to mówicie, że z S6 fajne, a czym one by się różniły od tak samo ułożonych i o takim samym kolorze ledów tylko za 20 zł a nie za 700? Podejrzewam, że jakby znalazł dobry wzór i ładnie umieścił w lampie to by wyglądało :kox:

Opublikowano

podejmij sie misji :good: sprobowac mozesz, moze efekt bedzie super jak to sie mowi kto nie ryzykuje ten nie ma :gwizdanie:

Opublikowano

no i oczywiscie foto story :rolleyes:

Opublikowano

trzeba się pobawić, boję się tylko rozklejania tej lampy, ale mam zapasową jedną to ją najpierw spróbuje rozkleić i zobaczę jak pójdzie. Musicie mi tylko teraz pomóc dobrać diody

Opublikowano

trzeba się pobawić, boję się tylko rozklejania tej lampy, ale mam zapasową jedną to ją najpierw spróbuje rozkleić i zobaczę jak pójdzie. Musicie mi tylko teraz pomóc dobrać diody

moze to ci pomoze ,--->http://audiforum.us/b7-platform/9868-a4-s4-led-retrofit-headlights-tail-lights.html

jak wykonam u siebie to podesle foty pozdro

Opublikowano

Pany powiedzcie czy kupując do b6 kompletny przedni zderzak s-line bez spryskiwaczy reflektorów możliwe jest przełożenie samej górnej części nakładki przedniego zderzaka ze spryskiwaczami ze zderzaka ori ? :hi:

Opublikowano

Pany powiedzcie czy kupując do b6 kompletny przedni zderzak s-line bez spryskiwaczy reflektorów możliwe jest przełożenie samej górnej części nakładki przedniego zderzaka ze spryskiwaczami ze zderzaka ori ? :hi:

tak możliwe tylko trzeba trochę ciąć :cool1:

z tego co piszesz to bardziej opłaca ci się kupić samą dokładkę :gwizdanie:

Opublikowano

tak możliwe tylko trzeba trochę ciąć :cool1:

z tego co piszesz to bardziej opłaca ci się kupić samą dokładkę :gwizdanie:

Nie wiem jktóre rozwiazanie lepsze :confused4: ?

Po rezaniu samej dokładki podobno kratki mają luzy.

Podpowiesz coś więcej na temat opcji pierwszej ? Gdzie i jak ciąć ?

Opublikowano

to mnie teraz zabiłeś :doh1:

przecież jak kupisz cały zderzak i przełożysz ze swojego górną część to będzie to samo jak byś kupił samą dokładkę i dołożył do swojego zderzaka :kox:

jedynie za zderzak zapłacisz z 500-600zł bez kratek a za dokładkę 100-200zł :gwizdanie:

ty masz http://www.audizine.com/forum/showthread.php?122430-B6-A4-Ultrasport-Lower-Front-Bumper-with-Stock-Upper co jak ciąć :)

dużo ludzi dołożyło samą dokładkę w tym ja i nie słyszałem co by ktoś płakał ze kratki wylatują :cool1:

Opublikowano

jak zrobisz niedokładnie i bedzie odstawała dokladka to moze ci odpadnie ;p

ma ktoś zdjecie takich ledów z s6 w zderzaki s4 z halogenami ? nie pogryzie sie to za mocno ?

Opublikowano

witam Kolegów, dziś zakończyłem montaż dokładki przód s-line do zwykłego zderzaka, ogólnie bazowałem na linku z audizine.com, ale fotka przedstawiająca jak dociąć plastiki wokół halogenów jest wg mnie niewyraźna, więc dla przyszłych rezaczy wrzucam fotkę jak mi to wyszło:

zdjcie0106g.jpg

i efekt końcowy:

dscn4345.th.jpg

dscn4342.th.jpg

dscn4341z.th.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uzupełniłem info dot. pakietu S-Line w B6 - teraz mamy już przekrój przez wszystkie roczniki. Nic nowego - gimela jak zwykle ;)

http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html;msg1176643

Opublikowano

swietna robota :oklaski: teraz jest lepiej i ladnie podzielone :good:

Opublikowano

Bart-s pierwsza klasa wszystko jasne i przejrzyste :good: [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:19_________________________________________________Norbi super robota :good: mnie to czeka za parę dni ;(

[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:22_________________________________________________przegladal ktos ta strone http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/FAQ_Appearance.html :kox: :kox:

Opublikowano

Mam pytanie dotyczace kierownicy Sline pikowanej do B6. Chodzi oczywiscie o trojramienna, bo innej chyba nie bylo. Mianowicie czy byly tylko kierownice pikowane "gładkie", czy może były też pikowane tróramienne, ale ze znaczkiem na dole "s line". Jest tcyh kierownic mnostwo i fajniejsze sa te ze znaczkiem, ale jak seria to seria. Z tego co widze, to ze znaczkiem sa z reguly od s'ek. Ma ktos moze numer kiery s line pikowanej bez i ze znaczkiem ?

Opublikowano

wladca_pierscieni ja pare razy ogladalem strone a4.mods.com i troche sie na niej wzoruje :naughty:

Opublikowano

pany wlasnie zdemontowalem zderzak szukam linku z audizine ten do wymiany na dokladke s-line

nie moge znalesc :wallbash: