Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasuje

Opublikowano

Cały zderzak pasuje, ale jakbys chcial kupic samam dokładke to trzeba troche podocinac.

A cena za ten zderzak jest zajebiaszcza, można taki kupić za ok 800-1000zł.

Opublikowano

S-Line w USA nazywa sie Ultrasport :) I wszystko jasne

Opublikowano

Cały zderzak pasuje, ale jakbys chcial kupic samam dokładke to trzeba troche podocinac.

powiesz jeszcze u kogo i gdzie a biorę go od ręki, a Tobie stawiam kratę piwka :) :>

Opublikowano

Hehe, ja ci powiem że kupiłem dużo dużo taniej, najważniejsze jest żeby dokładka miała środkową kratke( w ASO ponad 300zł), boczne dokupisz sobie w serwisie (80zl/szt).

Przeglądaj codziennie allegro na pewno cos trafisz, ostatnio jak byłem na Słomczynie to sama dokładkę widziałem za 100zl.

Powodzenia :th:

Opublikowano

Czy ktoś zna numery części (tak aby w aso wiedzieli o czym mówię) zderzaka - wersje s line (całego z dokładką),

i listew bocznych (chyba od s4) ?

Opublikowano

Czy ktoś zna numery części (tak aby w aso wiedzieli o czym mówię) zderzaka - wersje s line (całego z dokładką),

i listew bocznych (chyba od s4) ?

oto numery listew bocznych wersja S4

8EO-853-969-A-7DL

8EO-853-970-A-7DL

8EO-853-959-A-7DL

8EO-853-960-A-7DL

tutaj masz rozpiske http://www.fourtitude.com/news/publish/Features/article_1587.shtml

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

mam taki dylemat ...... czy zgra/bedzie pasić stylistycznie :confused4: , zderzak ori S-line przód + ten zderzak tył (chyba MS DESIGN) , jakies opinie ..... :notworthy:

msdesignrm7.th.jpg

Opublikowano

powiesz jeszcze u kogo i gdzie a biorę go od ręki, a Tobie stawiam kratę piwka :) :>

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale sukasz zderzaka od S-line?Myślę że mógłbym pomóc :th:

Opublikowano
  • Autor

za 1000zł kupisz nowy w serwisie. uzywany max opłaca sie do 500zł. za kompletny w serwisie wyjdzie ok 1200zł.

[br]Dopisany: 07 Marzec 2008, 19:02 _________________________________________________dokładnie zderzak kosztuje 980zł przednia kratka 180 i 2x 90 zł kratki boczne no i halogeny. ale jak kto woli
Opublikowano

witam

mam taki dylemat ...... czy zgra/bedzie pasić stylistycznie :confused4: , zderzak ori S-line przód + ten zderzak tył (chyba MS DESIGN) , jakies opinie ..... :notworthy:

msdesignrm7.th.jpg

Ja mam taki zderzak z tylu i przod od s4 i wszystko GRA!!!

Opublikowano

bardzo fajnie wyglada ten zderzak na tyl.. na 100 procent bedzie sie komponowac

Opublikowano

kaj82 ma dokladnie taka kombinacje i jest fajnie.

Opublikowano

kaj82 ma dokladnie taka kombinacje i jest fajnie.

dokłądnie , dziś oglądałem i jest :th:

Opublikowano

Wracalismy razem przez cala trase do wawy i podczas jazdy prezentuje sie chyba nawet efektowniej niz dupka od eSy...

Ogladalem raz tylek alvaro, raz tylek kaja... :polew:

Opublikowano

Flyer

Ogladalem raz tylek alvaro, raz tylek kaja...

hyhy coś podobnego chciałem napisać :decayed: Karol (kaj) ma dokładnie taką samą kombinacje i wygląda to :th:

Opublikowano

tylko ze w tym sa plastry miodu, a w s4 jest inna struktura :)

Opublikowano

No i się chłopaki przyznali która fura jest szybsza :polew:, a tak wracając do tematu ten ms design by byl idealny jakby tak nie wystawał poza linie dokładki górnej, ale z daleka może być :naughty:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czytam , ale nie znalazłem odpowiedzina moje pytanie. Otóż ,chce kupić ori zderzak przód s line kompletny, problem w tym że jest bez sprysków, a u siebie w zwykłym mam spryski.Czy sciągając ori dokładkę s line wchodzi plug &play do górnej skorupy zderzaka ori, czy trzeba rezać jak w przypadku dokładki ultrasport ???