Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Jeszcze lusterka i bedzie git hm.... sie zastanawiam ale jak zmieniac to na ORI a one troszke kosztują wiec narazie odpuszczam....
carnivore1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Wygląda na serio za***iście, a ten wydech... miodzio... tylko ten znaczek a4 na klapie coś nie pasi...
malik Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Świetnie się prezentuje :th: :th: Brawo za zostawienie szarego spodu na tylnym zderzaku :oklaski: :oklaski: I nie malowanie listew S4 :th:[br][br]Dopisany: 02 Luty 2008, 10:39 _________________________________________________ Jeszcze lusterka i bedzie git hm.... sie zastanawiam ale jak zmieniac to na ORI a one troszke kosztują wiec narazie odpuszczam.... Polecam satynowe lusterka z e-bay. Koszt z przesyłką około 600PLN. Więcej info w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20787.0
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Z tymi lusterami bedzie superowo wygladac
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 no Malik dałes mi teraz do myślenia :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 no Malik dałes mi teraz do myślenia :gwizdanie: Ty tyle nie myśl, tylko zainwestuj w nie :th:
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja mysle o nich od dluzszego czasu, ale jakos nie chce mi sie bawic w zamawianie tego http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-S4-Matt-Finish-Mirror-Caps-Case-Covers-Mirrors_W0QQitemZ250209534918QQihZ015QQcategoryZ36682QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Gdyby ktos mial mozliwosc zamowienia/kupna to chetnie sie dolacze.
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no Cubrowaty że tak powiem KOX :drool: za opinie :oklaski:
malik Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja mysle o nich od dluzszego czasu, ale jakos nie chce mi sie bawic w zamawianie tego http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-S4-Matt-Finish-Mirror-Caps-Case-Covers-Mirrors_W0QQitemZ250209534918QQihZ015QQcategoryZ36682QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Gdyby ktos mial mozliwosc zamowienia/kupna to chetnie sie dolacze. A co za problem? Zakładasz konto Paypal, kupujesz, płacisz i za 4 dni masz paczkę u siebie. Przećwiczone wiele razy.
inco Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 cuber cos pieknego, calkiem inne auto mysle ze az sie szybsze po tych zmianach zrobilo
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 A co za problem? Zakładasz konto Paypal, kupujesz, płacisz i za 4 dni masz paczkę u siebie. Przećwiczone wiele razy. Lenistwo bierze gore ...ale jak sie wezme za ponowne malowanie zderzakow, to i na lusterka sie szarpne... a moze i tylni daszek
Gość juras Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 cuber to kup 3 komplety(Ty, Flyer i ja), my zaplacimy:)) i powiedz mi czy kolor spodu tylnego zderzaka rozni sie troche od listew bocznych czy mi sie tylko tak wydaje? mam juz listwy u siebie w domu i jak patrze na Twoj zderzak to wyglada jakby byl jasniejszy. moze sie myle ale chyba gdzies kiedys czytalem ze sa dwa odcienie. prawda?
kaczekmaster Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 a lusterka od rs4 pasują do normalnej a4?????
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 i jak patrze na Twoj zderzak to wyglada jakby byl jasniejszy. moze sie myle ale chyba gdzies kiedys czytalem ze sa dwa odcienie. prawda? zderzak ma identyczny kolor ( dokładka ) jak i listwy.... kolor dokładki zderzaka był dobierany do listew wiec jak widzisz różnice to zapewne jakies przekłamanie na fotkach.... zaraz wkleje fotki lepszej jakosci [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 00:05 _________________________________________________oto fotki lepszej jakosci .... fele na lato będa esowskie co byscie nie pisali zmin fele
Flyer Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a lusterka od rs4 pasują do normalnej a4????? Podobno pasuja - ale takie lustra w A4 to juz IMO przegiecie
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 tez sie grzalem na lusterka z rs4, ale wydaje mi sie ze to nie zagra. z s4 beda git.
malik Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 tez sie grzalem na lusterka z rs4, ale wydaje mi sie ze to nie zagra. Co nie zagra? Moim zdaniem zagra za***iście, a dowód poniżej: Tu dodatkowo wstawione listwy LED od S6. Jeden z pierwszych modów na jakie się napalam po zmianie autka.
ykk Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale czy lustra z RS4 (B7) podejda do normalnej B6..
Rekomendowane odpowiedzi