Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podejda

tyle ze to co wyglada, w B7 nie bardzo bedzie w B6

Opublikowano

Musashi fakt B6 wyglada ciezej od B7.. :mysli:

Opublikowano

Do B6 podejda lusterka, ale nie beda tak sie prezentowac jak np. w B7... Jak kupowalem zderzak od eSy to mi gosc wlasnie proponowal takie ;)

Opublikowano

heh myśle co by ktoś z modów nie zmienił nazwy tematu na body-kit A4-S4 bo juz z zderzakami mało tu wspólnego heheh :decayed:

ps. zmieniłem u siebie końcówki wydechów na sciete i mniej masywne wygląda dużo lpeiej :dance:

Opublikowano

Cuberek gdzie kupowałeś końcówki ?? Bo szukam do siebie też...

Opublikowano

poziek jedz do tego goscia u ktorego bylem ja malik i oniak... same koncowy tez sprzedaje (z kwasowki).

Opublikowano

Poziu końcówki i cały wydech robiłem w Krakowie w firmie www.auto-wydech.pl płaciłem za końcówki po 100 pln scięte z firmy ulter ( 2 lata gwarancji ) jak chcesz końcówki takie co miałem na poczatku to je mam heheh bo mi je odcieli i wspawali nowe ..... wiec jak coś to sie dogadamy hehehe sa na fotkach jako pierwsze które wklejałem w tym temacie :naughty:

Opublikowano

jaką mają średnicę?

Opublikowano

Lusterka od rs4 nie podejdą elektrycznie..mają inną centralke w drzwiach..inne kostki..chyba że się chce ostro rezać to wszystko można...ewentualnie dorwać moduł w drzwiach :hi::kox:

Opublikowano

Poziu srednica to 7 cm :gwizdanie:

Opublikowano

szukam 95mm.... :gwizdanie:

Opublikowano

szukam 95mm.... :gwizdanie:

:shocked:

hahah to idź do sklepu instalacyjnego i poproś o jakąs rure odpływową :naughty: ot taki mały Joke :polew:

Opublikowano

010__scaled_600.jpg

006__scaled_600.jpg

Opublikowano

Napewno s-line. Sedan zapewne wyglada identycznie...

Opublikowano

A ja mam takie pytanie jesli chodzi o zderzaki od bogatrzych wersji . Bo b6 juz nieprodukuja i jesli chcialbym wsadzic zderzaki ultrasport to zachodze do dealera i normalnie wswiecie zamawiam czy musze jakos kombinowac chodzi mi o USA moze ktos sie orientuje ?

Pytanie moze banalne no ale driver mlody wiec bez wyglupow hehe :kox: Pozdrawiam

Opublikowano

Napewno s-line. Sedan zapewne wyglada identycznie...

Widzialem dzis w wawie pelnego s-line'a w sedanie i wyglada tak samo jak avant.

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item289210671_audi_a4_8e_2001_2005_zderzak_przod_s_line.html za ten gość chce 1800 :no: czy ta dokładka s line podchodzi pod zderzak serie ? czasem warto nawet w aso o nowe zapytać ,jak szukałem mechanizmu podnoszenia szyby do drzwi to mi jakiś chłopek roztropek powiedział 800 zeta mało nie zemdlałem ,kupiłem nowy za 280 zeta

Panowie Czy ten zderzak pasuje na zasadzie plug&play czy trzeba rzezbic ?