Musashi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 podejda tyle ze to co wyglada, w B7 nie bardzo bedzie w B6
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Do B6 podejda lusterka, ale nie beda tak sie prezentowac jak np. w B7... Jak kupowalem zderzak od eSy to mi gosc wlasnie proponowal takie
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 heh myśle co by ktoś z modów nie zmienił nazwy tematu na body-kit A4-S4 bo juz z zderzakami mało tu wspólnego heheh ps. zmieniłem u siebie końcówki wydechów na sciete i mniej masywne wygląda dużo lpeiej
poziek Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Cuberek gdzie kupowałeś końcówki ?? Bo szukam do siebie też...
Flyer Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 poziek jedz do tego goscia u ktorego bylem ja malik i oniak... same koncowy tez sprzedaje (z kwasowki).
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Poziu końcówki i cały wydech robiłem w Krakowie w firmie www.auto-wydech.pl płaciłem za końcówki po 100 pln scięte z firmy ulter ( 2 lata gwarancji ) jak chcesz końcówki takie co miałem na poczatku to je mam heheh bo mi je odcieli i wspawali nowe ..... wiec jak coś to sie dogadamy hehehe sa na fotkach jako pierwsze które wklejałem w tym temacie
adamooo Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Lusterka od rs4 nie podejdą elektrycznie..mają inną centralke w drzwiach..inne kostki..chyba że się chce ostro rezać to wszystko można...ewentualnie dorwać moduł w drzwiach
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 szukam 95mm.... :gwizdanie: hahah to idź do sklepu instalacyjnego i poproś o jakąs rure odpływową ot taki mały Joke
tommylee Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 czy może ktoś wrzucić zdjęcie zderzaka tylnego S Line z 2 otworami (1,8, 3,0), nie mogę tego namierzyć
tommylee Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 kurde, zapomniałem napisać, że chodzi mi sedana Flyer czy to auto po prawej to na pewno S Line?? Pod zdjęciem jest napis Ultrasport
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Napewno s-line. Sedan zapewne wyglada identycznie...
waski87 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 A ja mam takie pytanie jesli chodzi o zderzaki od bogatrzych wersji . Bo b6 juz nieprodukuja i jesli chcialbym wsadzic zderzaki ultrasport to zachodze do dealera i normalnie wswiecie zamawiam czy musze jakos kombinowac chodzi mi o USA moze ktos sie orientuje ? Pytanie moze banalne no ale driver mlody wiec bez wyglupow hehe Pozdrawiam
basen Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Musisz wejsc do salonu Ultrasport, albo zamowic przez neta.
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Napewno s-line. Sedan zapewne wyglada identycznie... Widzialem dzis w wawie pelnego s-line'a w sedanie i wyglada tak samo jak avant.
Rarity Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item289210671_audi_a4_8e_2001_2005_zderzak_przod_s_line.html za ten gość chce 1800 czy ta dokładka s line podchodzi pod zderzak serie ? czasem warto nawet w aso o nowe zapytać ,jak szukałem mechanizmu podnoszenia szyby do drzwi to mi jakiś chłopek roztropek powiedział 800 zeta mało nie zemdlałem ,kupiłem nowy za 280 zeta Panowie Czy ten zderzak pasuje na zasadzie plug&play czy trzeba rzezbic ?
Rekomendowane odpowiedzi