binio-stg Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ...jeśli to ma być koleżeńska przysługa-to bierz za paliwo i nic ponad to- traktuj ludzi-jakbyś sam chciał być traktowany-koleś na pewno ma sporo wydatków,wiec w takiej sytuacji dobry jest umiar-jeśli dostaniesz coś ponad to-dobrze,ale pamiętaj,że jak jego policzysz-tak i on kiedyś Ciebie może policzyć... Otóż to, jeśli jest to dobry kolega to weź tylko na paliwo.
michu93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 chłopaki, z tego co dałem radę wyczytać z pierwszego posta, to nie jest to wesele znajomego, ale znajomego znajomego czyli już nie musi być znajomym skylinera
binio-stg Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a no chyba że tak, no to wtedy spokojnie kasuj
wesz82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mimo to ze to znajomy znajomego to i tak nie jest to pretekstem co by tak kasować. Jak jest to Twój dobry znajomek i w sumie to on pewnie Cię prosił o przysługę nie młody to zejdz troszkę z ceny bo jak Tobie będzie potrzebna przysługa to kolega Cie popamięta
Andrzej88 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja też byłem jako kierowca na weselu znajomego znajomego, poznałem go dopiero w dniu wesela Ale wzialem tylko tyle co za paliwo, zjadłem szame, no i 3 flaszki wpadły już po weselu Nie mógłbym jakoś wziąć kasy, jeszcze takiej
Skyliner89 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie powiedziałem, że 900 zł to ostateczność i jestem gotowy do negocjacji . Ja mam być dostępny od 18:00 do rana czyli godz. 4:00 lub 6:00. Sam się zaoferował, że zapłaci za paliwo + coś dla mnie. Jak powie, że 900 zł to dużo to zejdę z ceny nie ma problemu, a ewentualne szkody wyrządzone przez pijanych pasażerów? To też trzeba wziąć pod uwagę. Jak bym miał Audi A6 czy A8 to wtedy mógł bym wziąć 900 zł? Powtórzę jeszcze raz. 900 zł to nie jest ostateczna cena i nawet jak wspominałem wcześniej jestem gotów zejść nawet do 500 zł lub 400 zł .
Zmija Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 lepiej zebys powiedzial to odrazu bo chlop moze niemiec juz nikogo i zgodzi sie i za taka cena.... tez lubie zarabiac hajs ale na ludziach znajomych to tak nie bardzo.... dalekiego nic nie znajomego owszem ale nikogo z "moich kregow" mysle ze to znajomy znajomego ale pare razy sie widzielismcie gdzies na imprazach czy cos wiec to nie fair :gwizdanie: i tak kolega ma wyadki i w dodatku taka glupote robi jak slub... :polew: PS. Glupio by mi bylo wyskoczyc z taka cena...
Skyliner89 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Rozmawiałem z nim wczoraj przez telefon i powiedziałem mu 900 zł do negocjacji i w trakcie rozmowy zaznaczałem to kilka razy i powiedział, że się zastanowi, a nie mówił coś w stylu, że "za dużo", "oje ało Cię z ceną" itp.
Zmija Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 chlop przed slubem jest taki wydygany ze nie wie co robi :polew: a TY probujesz to wykorzystac :decayed:
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sam się zaoferował, że zapłaci za paliwo + coś dla mnie. mówiąc coś zapewne miał na mysli jakieś 100 - 200zł a jak mu wyjedziesz z 9 stówkami to pewnie klęknie na kolana. Takiego siana to pewnie na samochód którym pojedzie do slubu nie wyda Ja skasowałbym 100zł i tyle
grabson765 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Sam się zaoferował, że zapłaci za paliwo + coś dla mnie. mówiąc coś zapewne miał na mysli jakieś 100 - 200zł a jak mu wyjedziesz z 9 stówkami to pewnie klęknie na kolana. Takiego siana to pewnie na samochód którym pojedzie do slubu nie wyda Ja skasowałbym 100zł i tyle on juz zaproponowal te 900zl dla tego znajomego
domjenick Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ...oby nie znalazł kogoś "tańszego"...
medik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bez jaj taka kasa to zdzierstwo, ugadaj niech zapłaci Ci od godziny plus paliwo i po sprawie. Max to 3, 4 stówki.
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bez jaj taka kasa to zdzierstwo, ugadaj niech zapłaci Ci od godziny plus paliwo i po sprawie. Max to 3, 4 stówki. popieram
grabson765 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 i jak kolega zgodzil sie na te 900zl ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi