Gość Murzyn Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 po 3 dniach jazdy tylko do pracki niby czysta autostrada
ykk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Odswiezam temat, co by nie przepadl..
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego
alvaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 raggaman Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego oplułem monitor :polew:
soolek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 raggaman Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego oplułem monitor :polew: To dobry znak ... jak wygrasz konkurs..to autor tematu zafunduje Ci komplet pucujący czyszczący do komputera klasy PC A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie Tylko pamiętaj , że Twoje auto musi być umoru...ubrudz... ujebane na maxaaaaaa po sam dach :kox: Ja tez zapuszczam niebieskiego
domjenick Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 podoba mi sie ten konkursik,ostatno bylo troche sniegu tutaj,ale nie moglem patrzyc na tak ujebane auto,nie wytrzymalem i w nocy pojechalem umyc,bo rano potrzebowalem gdzies jechac,ale teraz sie powstrzymam-aaaa mam pytanko,czy srodek auta tez sie liczy-mam dwoch synow i oni by zadbali o to,zeby tata wygral-to jak?
GILI Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Szkoda,że nie można wrzucać zdjęcia busa ten mój dopiero wygląda...
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie mnie nikt nie pobije
Patrykbor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie mnie nikt nie pobije to się pochwal [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 20:58_________________________________________________Ja teraz też nie myje budy
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 to się pochwal zobacz zdjęcia z tamtego roku, teraz jeszcze nie ma bo za czysty :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi