brom Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 nie powinno być podwójnej etykiety z tyłu butli ?Naklejka z przodu również jest naklejona jak na fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duras Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W Specificu 504-507 i Specificu LL -04 tylnie etykiety nie są odklejane. Tak wychodzą z fabryki. Jakiś czas temu pokazałem to przedstawicielowi Motula i może niedługo się coś zmieni. Obecnie na rynku 504-507 jest dostępny jeszcze zarówno w starych i nowych etykietach. Sam różnie dostaje od dystrybutora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brom Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Najważniejsze ze nie fake dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duras Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ze zdjęć wygląda jak oryginał. Jak chcesz mieć pewność to podaj numer który masz na butelce po dacie produckji. Albo wyślij do kogoś z przedstawicieli Motula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brom Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 1756m1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duras Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spróbuje się dowiedzieć coś od przedstawicieli Motula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brom Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 będę czekać na odpowiedz dzięki za fatygę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioo11 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 przedstawiciele motula nie za bardzo odpisuja ja pisalem w sprawie oleju i nie odpisali do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja się kontaktowałem ale trzeba trafić na dobrego gościa, który odpisze... Przekonałem się, że sklep PRO-CHOICE ma wyłącznie oryginalny olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja się kontaktowałem ale trzeba trafić na dobrego gościa, który odpisze...Przekonałem się, że sklep PRO-CHOICE ma wyłącznie oryginalny olej http://obrazki.elektroda.pl/7469823400_1359394071_thumb.jpg http://obrazki.elektroda.pl/4909558000_1359394072_thumb.jpg a filterki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja się kontaktowałem ale trzeba trafić na dobrego gościa, który odpisze...Przekonałem się, że sklep PRO-CHOICE ma wyłącznie oryginalny olej http://obrazki.elektroda.pl/7469823400_1359394071_thumb.jpg http://obrazki.elektroda.pl/4909558000_1359394072_thumb.jpg ja też polecam zakupy u kolegi "dzik-a" doradzi,podpowie a zakupione w moim przypadku olej+filtry szybko dotarły i nawet rabacik dostałem:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 U kolegi "dzik-a" zawsze sprawdzone atykuły sie znajdą Ja tam jestem zadowolony choć dziś jak otworzyłem paczkę lekko zdębiałem bo nie wiedziałem/nie doczytalem nic o tym ze przednie etykiety sie pozmienialy Tak czy siak - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 U kolegi "dzik-a" zawsze sprawdzone atykuły sie znajdą Ja tam jestem zadowolony choć dziś jak otworzyłem paczkę lekko zdębiałem bo nie wiedziałem/nie doczytalem nic o tym ze przednie etykiety sie pozmienialy Tak czy siak - polecam! bo dobre imię jest więcej warte niż każda kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 U kolegi "dzik-a" zawsze sprawdzone atykuły sie znajdą Ja tam jestem zadowolony choć dziś jak otworzyłem paczkę lekko zdębiałem bo nie wiedziałem/nie doczytalem nic o tym ze przednie etykiety sie pozmienialy Tak czy siak - polecam! bo dobre imię jest więcej warte niż każda kasa. Dałbym "lajka" ale to nie FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sklep PRO-CHOICE ma konto na FB Tutaj zdjęcia MOTUL'a które wysyłałem do producenta, tak wygląda oryginalny Specific (chyba już ma nową szatę) : Oczywiście kupione w PRO-CHOICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zamówiony przeze mnie wygladal inaczej ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- Sklep PRO-CHOICE ma konto na FB no to pedze looknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noran Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam wszystkich! Ja kupuję olej na Lasówka w Krakowie. Chłopaki mają też sklep internetowy motul.krakow.pl. Od środka sklep wygląda tak jak magazyn, półki wypełnione olejem motul rożnych gatunków i w różnych pojemnościach od litrowych do beczek chyba 60L. Wszystko wygląda na ori i wierzę, że takie jest gdyż od 2009 r leję do niuni motul 505 01, w dyfrze i skrzyni też mam gear300, chociaż mój mechanik zalecał tylko ori no ale cena była w ten czas zaporowa, więc zaryzykowałem - niunia lata i nic jej się nie dzieje (od strony oleju:-) Czemu motul? bo jest tańszy. Zapłaciłem w tym tygodniu powołując się na klub A4 za 5l oleju, filtr i płyn do spryskiwaczy zimowy też 5l - 172 zł. A taki castrol edge ze specyfikacją 505 01 kosztuje w SElgros prawie 200 za 4L+1gratis. To jest też okazja, bo niunia wymaga dolewki tak trochę ponad pół litra między wymianami. Nie wiem jak wygląda to cenowo przy wysyłce, ale wszystkim z okolicy Krakowa polecam podjechać przy okazji. Natomiast nie kupuję oleju ani masła na allegro. Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja biorę w Oil-land. Jestem zadowolony z jakości obsługi i ceny towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja przykładowo poleciłbym kilka miejsc do kupna 100% ori, są to miejsca które ja osobiście znam gdzie kupimy pewny olej : - Sklepik PRO-CHOICE (forum) Pro Choice - części samochodowe, VAG, Motul, Mann ma też skromną ofertę na allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - Sklepik Oil-Land (forum) Pytania można składać poprzez http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/www-oil-land-pl-tanie-oleje-filtry-czesci-motul-millers-mann-febi-itp-138727/index5.html Widziałem też, że działają na necie, nie wiem czy sprzedają na allegro. - Sklepik Jaro-Oil (jest na stronie Motula w sekcji Autoryzowani Imporetrzy) Motul - Produkty do samochodu (po lewej stronie) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. I oczywiście lokalni Autoryzowani Importerzy którzy są na stronie Motula (ale jest nie kiepska przebitka w cenie : Ja przykładowo kupiłem Motula 5W40 Specifica za 145 zł + wysyłka w PRO-CHOICE, a mój lokalny Autoryzowany Importer (R.K. Niedziałek) krzyczał 229 zł ! Motul - Produkty do samochodu Przy następnej wymianie skorzystam chyba z Oil-Land bo ma chyba najkorzystniejszą ofertę cenową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsus Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja przykładowo poleciłbym kilka miejsc do kupna 100% ori, są to miejsca które ja osobiście znam gdzie kupimy pewny olej :- Sklepik PRO-CHOICE (forum) Pro Choice - części samochodowe, VAG, Motul, Mann ma też skromną ofertę na allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - Sklepik Oil-Land (forum) Pytania można składać poprzez http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/www-oil-land-pl-tanie-oleje-filtry-czesci-motul-millers-mann-febi-itp-138727/index5.html Widziałem też, że działają na necie, nie wiem czy sprzedają na allegro. - Sklepik Jaro-Oil (jest na stronie Motula w sekcji Autoryzowani Imporetrzy) Motul - Produkty do samochodu (po lewej stronie) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. I oczywiście lokalni Autoryzowani Importerzy którzy są na stronie Motula (ale jest nie kiepska przebitka w cenie : Ja przykładowo kupiłem Motula 5W40 Specifica za 145 zł + wysyłka w PRO-CHOICE, a mój lokalny Autoryzowany Importer (R.K. Niedziałek) krzyczał 229 zł ! Motul - Produkty do samochodu Przy następnej wymianie skorzystam chyba z Oil-Land bo ma chyba najkorzystniejszą ofertę cenową ja od zawsze biorę od filtry_gdansk z allego i zawsze dostaję orginał i swiezy olej ! A cena jest chyba najlepsza z tych wszystkich co podałeś bo nigdy nie przekracza 150zł z przesyłka kurierska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi