Madas Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 będzie "rodzinna" atmosfera rodzinna atmosfera to bardziej na biwaku a to ma być zlot .... może jeszcze się wiara zdecyduję jest kilka dni ....
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 .... może jeszcze się wiara zdecyduję jest kilka dni .... obstawiam że to już wszyscy chętni :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 wychodzi na to że są tutaj sami "wygodni" forumowicze "wygodni" - w sensie ???
Gwerty Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 .... może jeszcze się wiara zdecyduję jest kilka dni .... obstawiam że to już wszyscy chętni :gwizdanie: dwie osoby jeszcze napewno sie dopiszą
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 wychodzi na to że są tutaj sami "wygodni" forumowicze "wygodni" - w sensie ??? prześledz cały wątek i poczytaj co komu przeszkadza w dojechaniu na zlot :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 wychodzi na to że są tutaj sami "wygodni" forumowicze "wygodni" - w sensie ??? prześledz cały wątek i poczytaj co komu przeszkadza w dojechaniu na zlot :gwizdanie: śledze , śledze. mi to sie wydaje ze ludzie hajsu nie mają W tych terminach duzo osób jezdzi na urlopy i to sie zazębia
jarko Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Skoro są urlopy to po co ludzie chcieli termin wakacyjny... Wychodzi na to że najlepszy wrzesień.
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 szkoda, bo wyszła duża szansa na zorganizowanie wyścigów na "słynnym" pasie koronowskim (były pas startowy lotniska wojskowego). dostaliśmy odpowiedź z Krajowej Dyrekcji Dróg i Autostrad....ale nie ma po co składać wniosek....na 3 samochody
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 ojj tam, nie 3 - trochę więcej... ja swoje kle kle chętnie bym przegonił na pasie :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 A co się stanie jak będzie tylko 30 chętnych?? Ceny pójdą w górę? Zlot zostanie przesunięty? Jakieś konsekwencje z tak małej frekwencji?
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 A co się stanie jak będzie tylko 30 chętnych?? Ceny pójdą w górę? Zlot zostanie przesunięty? Jakieś konsekwencje z tak małej frekwencji? czekam na odp z ośrodka "co robimy z tym fantem"bardzo prawdopodobne że narzucą wyższe (początkowe) ceny bo "umawiałem" się z nimi na minimum 80-100 osób albo poprostu się na Nas wypną wtedy pozostaje opcja na drugi ośrodek, kilka km obok(czekam na wycene) w najgorszym wypadku pozostaje odwołanie wszystkiego ;( na większości regionalnych spotów jest lepsza frekwencja
dziadek Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Skoro są urlopy to po co ludzie chcieli termin wakacyjny... Wychodzi na to że najlepszy wrzesień. hehe dokładnie, najpierw ludzie chcieli sierpień jak miałem super propozycję na wrzesień a jak już jest to co chcieli to piszą że nie pasuje bo urlop albo praca itp itd...ech szkoda...
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Niby ostatni dzien dzis do wplat zaliczek , jakies newsy w sprawie ZLOTU sa ? bo nie widze siebie Jakas aktualna lista uczestnikow sie powiekszyla ?
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 jak już pisałem: ośrodek ma mi dać znać czy przedłużą termin (jeszcze będe dzwonić do nich) a w drugim "rezerwowym" jest wolnych 50 miejsc (ten sam termin,kilka km obok tamtego ośrodka),na dniach dostane wycene
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 liczę na jakąś pozytywną odpowiedz na razie idzie jak krew z nosa w ośrodku nikt nie odbiera tel (obawiam się że się wypieli na Mnie/Nas) a z "rezerwowego" po rozmowie z właścicielką miałem dzisiaj dostać maila z wyceną na 50 osób jak narazie maila nie ma
Rekomendowane odpowiedzi