dobis1 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 mam nadzieję że się odbędzie bo już się mocno nastawiłem
jarko Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Przy takiej frekwencje konieczne będą modyfikacje planu imprezy...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Przy takiej frekwencje konieczne będą modyfikacje planu imprezy... ale z picia nie rezygnujemy ten punkt planu pozostaje niezmieniony choćby nie wiem co
Patrykbor Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Przy takiej frekwencje konieczne będą modyfikacje planu imprezy... i pewnie cena się zmieni
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Przy takiej frekwencje konieczne będą modyfikacje planu imprezy... i pewnie cena się zmieni możliwe że nawet na mniejszą w tym drugim ośrodku....narazie nie ma co panikować
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A może jakąś ankietę zrobić, żeby ludziska się wypowiedziały dlaczego nie jadą?? Czy chodzi o zbyt duże koszta, czy słaby program imprezy ? Termin? Kiepska miejscówka? Albo co innego? bo przez ostatnie 3 zloty ogólnopolskie frekwencja była o wiele wiele większa, paradoksalnie nawet na zimę, gdzie wydawałoby się zima, śnieg itd. mogłyby większość odstraszyć Osobiście uważam, że sam fakt braku kasy nie jest jedynym i głównym powodem tak niskiej frekwencji
Patrykbor Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ja się nastawiłem na każdą okoliczność Jak coś to wszyscy jebniem se konferencje przez skype
Hugo Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Zapewne fakt , że trzeba podjąć decyzję na 3 miesiące wstecz
adadur Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Zapewne fakt , że trzeba podjąć decyzję na 3 miesiące wstecz Darek to chyba nie to ... a z ankietą kto wie może warto ją puścić będzie jakiś pogląd na sytuację. Może szukamy dziury w cały a faktycznie okaże się że termin jest wybitnie nietrafiony...
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A może jakąś ankietę zrobić, żeby ludziska się wypowiedziały dlaczego nie jadą?? Czy chodzi o zbyt duże koszta, czy słaby program imprezy ? Termin? Kiepska miejscówka? Albo co innego? bo przez ostatnie 3 zloty ogólnopolskie frekwencja była o wiele wiele większa, paradoksalnie nawet na zimę, gdzie wydawałoby się zima, śnieg itd. mogłyby większość odstraszyć Osobiście uważam, że sam fakt braku kasy nie jest jedynym i głównym powodem tak niskiej frekwencji zbyt duze koszta - koszta w normie program imprezy - program ok , w normie termin - tu moze być pies pogrzebany , duzo ludzi ma zaplanowany urlop i muszą wybierac miedzy dwiema imprezami w krótkim odstępie czasu , a dla osób mieszkających gdzieś na krancach Polskich koszt dojazdu jest znaczny miejscówka - nie wiadomo ale raczej ok , w gówno by makaveli nie pchał paradoksalnie zlot zimowy jest bardziej "oblegany" gdyz wiadomo co tam jest i wszyscy są pewni ze bedzie kox jak c**j (bo zawsze tak jest w BT ) :kox: moim zdaniem chodzi o : termin - juz napisałem zaliczka - za krótki czas na wpłacenie , szmat czasu miedzy wpłatą zaliczki a terminem zlotu
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 85% to zapewne ta nieszczęsna zaliczka :gwizdanie:
Dev Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ja uwazam że temat zaliczki jest jak najbardziej ok i nie powinien byc juz dyskutowany po wpłacie od razu widac kto jest konkret zdecydowany a reszta czai sie jak koty na ruc...hanie w marcu
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ja tam urlopu nie mam w tym okresie,od czego są lekarze w zeszłym roku do Jarosławca też chorobowe brałem
Dev Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ja też sie mocno zastanawiam nad wyjazdem ale nie jest to spowodowane wyjazdem tylko "lekkim" zapier...dolem latem duzo przyjezdza wczasowiczów i trzeba ich grubo "kroić" :polew: :polew:
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 po wpłacie od razu widac kto jest konkret zdecydowany no widać widać , dokładnie tak jak piszesz przedstawie Ci fakty a Ty ocenisz co jest lepsze a co gorsze : Piła 2010 : 140 zapisanych - nie wiem ilu wypisanych , nie ma listy Bukowina 2010 : 160 zapisanych - 0 wypisanych (komplet) Jarosławiec 2011 : 99 obecnych - nie wiem ilu wypisanych , nie ma listy Bukowina 2011 : 160 obecnych - 23 wypisanych Nowy Jasiniec 2011 : 26 zapisanych - 0 wypisanych Widzisz różnice ??? ja widze , a skoro Ty nie widzisz to skończ pier**lić
Dev Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Moskal, mozesz tak łaskawie napisac o co Ci chodzi ? bo nie qumam Twojego toku myslenia kto chce jedzie, kto nie chce to nie jedzie i nie ma co deliberowac dalej w temacie
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Hugo, mógłbyś puścić taką ankietę ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 21:44_________________________________________________ Moskal, mozesz tak łaskawie napisac o co Ci chodzi ? bo nie qumam Twojego toku myslenia kto chce jedzie, kto nie chce to nie jedzie i nie ma co deliberowac dalej w temacie a ja akurat rozumiem co moskal ma na myśli i jestem zdania, że dużo prawdy w jego słowach :gwizdanie:
jarko Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Miałeś już nie jątrzyć Dawid Bukowina 2010 : 160 zapisanych - 0 wypisanych (komplet) Wypisanych około 50 osób Bukowina 2011 : 160 obecnych - 23 wypisanych Obecnych 170 osób, wypisanych około 80 osób. Żadna BT tak naprawdę nie miała kompletu. 2010 mieliśmy 180 miejsc, 2011 nawet 230 - zakładaliśmy 200.
filip1001 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 PS. jestem zdania, że lepiej jest gdy na zlot przyjeżdża 160 osób przy czym 23 wypisanych i trochę zamętu z zapisami niż tak mało osób jak w Nowym Jasińcu i d*pa ogólnie. kto chce jedzie, kto nie chce to nie jedzie i nie ma co deliberowac dalej w temacie fajnie, że tak możesz powiedzieć, ale nie każdy tak może
P_R_Z_E_M_O Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Chłopaki jakby mi zależało bardzo to można by się jeszcze dopisac do listy? Cos czytałem ze zaliczka do konca maja . Tak czy inaczej udam sie tam . Nigdy z wami nei byłem i jade chocbym miał się zadłuzyć.
Rekomendowane odpowiedzi