slepy Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ok. Powoli ją tam szykuj heh. Do tego zamówiłem już u goscia na allegro też tą tylnią lampke i daszki na słońce w kolorze szarym do ciemniej podsufitki. czeka cały czas na pakowanie i wysyłkę , no ja szukam cały czas czarnych, ale póki co bida , pojawił się jednak tajl na którego poluję od jakiegoś czasu, tylko narazie nie mam na niego kasy, dlatego czekam aż weźmiesz lampkę, i ktoś łyknię podświetlane kratki , bede miał wtedy lewą kasę, i kupię tajla
wojciu0308 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 łykne kratki łykne tylko poczekaj jeszcze troche bo u mnie z groszem problem ale mysle ze cos tam sie znajdzie
wojciu0308 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ile za kratki zarezerwowane jak narazie dla mnie
slepy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ile za kratki 110zł z wysyłką, ale tak jak pisze u góry, narazie zarezerwowane Ile za kratki zarezerwowane jak narazie dla mnie Wójciu kitraj kasę bo mam rarytas do kupienia, i mi ucieknie
wojciu0308 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ile za kratki 110zł z wysyłką, ale tak jak pisze u góry, narazie zarezerwowane Ile za kratki zarezerwowane jak narazie dla mnie Wójciu kitraj kasę bo mam rarytas do kupienia, i mi ucieknie cycku kase wytarmosze do poniedzialku max do wtorku
slepy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ile za kratki 110zł z wysyłką, ale tak jak pisze u góry, narazie zarezerwowane Ile za kratki zarezerwowane jak narazie dla mnie Wójciu kitraj kasę bo mam rarytas do kupienia, i mi ucieknie cycku kase wytarmosze do poniedzialku max do wtorku oki, i to mnie cieszy
slepy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 co to za rarytas nic nie powiem , dopóki nie bede miał go w łapkach
slepy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 no to niet ale napewno nie jest to rozpórka od Nowala , także Solar szukaj dla mnie nadal
wojciu0308 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ile za kratki 110zł z wysyłką, ale tak jak pisze u góry, narazie zarezerwowane Ile za kratki zarezerwowane jak narazie dla mnie Wójciu kitraj kasę bo mam rarytas do kupienia, i mi ucieknie cycku kase wytarmosze do poniedzialku max do wtorku oki, i to mnie cieszy slepy weź ogarnij powiedz co to bo kratexów nie kupie pewnie jakiegos swapa zapoda
tymonA4 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 co to za rarytas nic nie powiem , dopóki nie bede miał go w łapkach climatronic :decayed:
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 co to za rarytas nic nie powiem , dopóki nie bede miał go w łapkach climatronic :decayed: neee, bez tego da się żyć
_Solar_ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 gadaj no na PW bo nie bede szukał tajlów dla Ciebie
grzesiek88 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 co to za rarytas nic nie powiem , dopóki nie bede miał go w łapkach climatronic :decayed: neee, bez tego da się żyć gadaj bo na spocie siłą wyciągne i wszystkim rozgadam :bicz3:
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 gadaj no na PW bo nie bede szukał tajlów dla Ciebie już nie długo :gwizdanie:. a tajli szukaj, szukaj, bo wiosna się zbliża [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 14:45_________________________________________________ slepy pw ci poszlo czy to to? to je to
Rekomendowane odpowiedzi