slepy Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 wpadł podłokietnik, jakbym wiedział że to taka wygoda to bym go na samym początku kupił , dzięki Krycha no stary ja nie wiem jak można bez łokcia jeździć ja teraz też za dużo stron żeby wszystkie przeglądać więc tutaj zapytam , kombinowałeś lub myślałeś coś o klimie? cały czas mi to chodzi po glowie bo w szafce leży 2 din od polifta, i klimatronic musowo musi wpaść, przez zimę chce pokończyć wszystkie rozpączete rzeczy, i na wiosne moze pomyślę jak wpadnie komplet w dobrej kasie
Si?a Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 :kox: sam będziesz modził klime? Daj znać jak skończysz to może i w moim 1Z by coś przykombinował :gwizdanie:
slepy Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 :kox: sam będziesz modził klime? Daj znać jak skończysz to może i w moim 1Z by coś przykombinował :gwizdanie: taki mam plan, tylko nie wiem jeszcze czy do 1Z :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Właśnie miałem tu wpaść i spytać gdzie jest klima
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Właśnie miałem tu wpaść i spytać gdzie jest klima zima idzie [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 19:14_________________________________________________nowy nabytek, w końcu czarny sufit można uznać za zakończony
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie będą się wycierać i głównie o to chodziło , a cena całkiem przyjemna
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja
Armi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja Moje też nie ale ślepego tak
konus Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Widać przynajmniej że chłopak pasy zapina skoro się wycierają
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja Moje też nie ale ślepego tak ja zrobiłem ten błąd że godzinę po malowaniu miałem wszystko złożone i ruszałem pasami, lakier ni był wystarczająco wyschnięty i sie zrobiło dziadostwo a nie chciało mi sie tego rozbierać ponownie [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 17:48_________________________________________________zmotywowałem sie i wziąłem sie za wyczyszczenie felg zimowych, stan przed użyte środki Pierwszy ogień TENZI ALUX, tani środek a radzi sobie bardzo dobrze APC Meguiars Glinka IPA Wosk Collinite 476s Pierwsze mycie Tenzi :gwizdanie: Drugie Mycie Małe porównanie Najgorsze były wnęki :gwizdanie: Pierwszą felgę zrobiłem ręcznie, potem przypomniałem sobie o filu na trzpieniu I efekt po Dekle po APC Niby czyste, ale Glinka pokazała jaka jest prawda I na koniec zabezpieczenie woskiem TAk jest teraz
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 zmotywowałem sie i wziąłem sie za wyczyszczenie felg zimowych, stan przed użyte środki Pierwszy ogień TENZI ALUX, tani środek a radzi sobie bardzo dobrze APC Meguiars Glinka IPA Wosk Collinite 476s Pierwsze mycie Tenzi :gwizdanie: http://[/img] Drugie Mycie Małe porównanie Najgorsze były wnęki :gwizdanie: Pierwszą felgę zrobiłem ręcznie, potem przypomniałem sobie o filu na trzpieniu I efekt po Dekle po APC Niby czyste, ale Glinka pokazała jaka jest prawda I na koniec zabezpieczenie woskiem TAk jest teraz szaleniec :good: :good:
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 wariat ile godzin to robiłeś? całość jakieś 2,5H , nie wiem co ten koleś robił z tymi felami, chyba od nowosći z tej a8 nie sciągane
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 karwa mam problem coś mi wpierd...a prąd, chce dziś odpalić a tu d*pa , musze skombinować miernik i znaleźć przyczynę
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 kanada czyli kiedy winter setup? jutro wpadają oponki, zawieszke wymalowalem, musze ją skręcić, no i zrobić podmiankę na gwint, mam nadzijee że do konca tygodnia uda sie to ogarnąć
pitman Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja Moje też nie ale ślepego tak ja zrobiłem ten błąd że godzinę po malowaniu miałem wszystko złożone i ruszałem pasami, lakier ni był wystarczająco wyschnięty i sie zrobiło dziadostwo a nie chciało mi sie tego rozbierać ponownie [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 17:48_________________________________________________zmotywowałem sie i wziąłem sie za wyczyszczenie felg zimowych, stan przed użyte środki Pierwszy ogień TENZI ALUX, tani środek a radzi sobie bardzo dobrze APC Meguiars Glinka IPA Wosk Collinite 476s Pierwsze mycie Tenzi :gwizdanie: Drugie Mycie Małe porównanie Najgorsze były wnęki :gwizdanie: Pierwszą felgę zrobiłem ręcznie, potem przypomniałem sobie o filu na trzpieniu I efekt po Dekle po APC Niby czyste, ale Glinka pokazała jaka jest prawda I na koniec zabezpieczenie woskiem TAk jest teraz dobra robota też używam collinite 476 tyle że do nadwozia,felg jeszcze nie woskowałem muszę spróbować
junior_tdi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 no efekt PRO, jaki to jest rozmiar kółek?
Rekomendowane odpowiedzi