Gość Damian A4 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Mam komplet -50mm i jak włożysz ta gumę to auto będzie stało cm wyżej a różnica w jeździe żadna
slepy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Mam komplet -50mm i jak włożysz ta gumę to auto będzie stało cm wyżej a różnica w jeździe żadna ale nie ma różnicy w dobijaniu na nieruwnościach?, i tak już kupiłem:kox:, majątku to nie kosztuje, a zobaczymy czy to coś da
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 No właśnie przy mocnych dziurach jest lepiej. I na zakręcie jest stabilniejszy, a wolno to ja nie jeżdżę
slepy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 No właśnie przy mocnych dziurach jest lepiej. I na zakręcie jest stabilniejszy, a wolno to ja nie jeżdżę ja tam szybko nie jeżdzę, mi chodzi głównie o to żeby mi błotnika nie wywineło, bo przód mam koła na styk:whistling:
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 pomyliłem watki:facepalm: ślepy fajny furacz:naughty:
A-rek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 dystanse znalazłes z kołnierzem:eusathink: nie ma 5-tek z kołnierzem:cool1:
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 pomyliłem watki:facepalm: Też właśnie nie mogłem cyknąc bazy
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 pomyliłem watki:facepalm: Też właśnie nie mogłem cyknąc bazy juz przenisołem na battaliona:hi:
slepy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 pomyliłem watki:facepalm: Też właśnie nie mogłem cyknąc bazy juz przenisołem na battaliona:hi: o co chodzi bo mnie nie było?
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 lampke od W8 wrzuciłem, to to samo co montują w skodzinach:naughty: miał być to battalion:polew:
slepy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 lampke od W8 wrzuciłem, to to samo co montują w skodzinach:naughty: miał być to battalion:polew: tą lampkę dawno z Reniem wyczailiśmy, ale cena sroga, a dostać pod szyberdach to chyba tylko w ASO, a tam cena sie od 5xx zaczyna:doh:
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 lampke od W8 wrzuciłem, to to samo co montują w skodzinach:naughty: miał być to battalion:polew: tą lampkę dawno z Reniem wyczailiśmy, ale cena sroga, a dostać pod szyberdach to chyba tylko w ASO, a tam cena sie od 5xx zaczyna:doh: nowa z aso ale bez szybra stoi za 239zł, tydzień temu za tyle używana widziałem:naughty:
slepy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 lampke od W8 wrzuciłem, to to samo co montują w skodzinach:naughty: miał być to battalion:polew: tą lampkę dawno z Reniem wyczailiśmy, ale cena sroga, a dostać pod szyberdach to chyba tylko w ASO, a tam cena sie od 5xx zaczyna:doh: nowa z aso ale bez szybra stoi za 239zł, tydzień temu za tyle używana widziałem:naughty: jakiś czas temu używka z szybrem, poszła za ponad 500, nówkę w ASO by kupił za to, a i tak cepy licytowały:polew:
slepy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 zamówiłem te gumy do sprężyn, dogaduje jeszcze sprawę dystansów, kupiłem postojówki LED i wkońcu wleci Xenon 5k, na dworze coraz cieplej, i chyba trzeba pomyśleć o zmianie zawiechy i kół na letnie:naughty:
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 ślepy kręc gwinta na tej feldze jeszcze i dawaj pikczersa 5 fotka:thumbup1:
Arek956 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Ślepy ta gałeczka biegów to od A3? Auto się prezentuje za***iście
junior_tdi Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 od A3, tylko mógłbys zdradzić jak przerobiłeś górę tej gałki, że masz tam obrazek, a nie rozpiskę biegów
Iverson Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 brązowe kubły w skórze , aż sie proszą do środka
Rekomendowane odpowiedzi