szafa Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Po krótkich dywagacjach z Szafą wybór padł jednak na 215/35ZR18 Polecam się na przyszłość
slepy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 zamówiłeś te naklejki ? ja nie mialem wogole dekli i zamowilem jakies uniwersalne. zobaczymy jak to siadzie na feldze
OGr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 zamówiłeś te naklejki ? ja nie mialem wogole dekli i zamowilem jakies uniwersalne. zobaczymy jak to siadzie na feldze no właśnie ja tez nie miałem i szukałem pół poprzedniego sezonu kogoś kto mi zrobi jakieś customowe ale nie znalazłem takiego człowieka :/
przemciotorun Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 pewnie juz macie dekle ogarniete ale jak nie to post z vagsiekreci.pl vagsiekreci.pl • Zaloguj się a to z allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OGr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 pewnie juz macie dekle ogarniete ale jak nieto post z vagsiekreci.pl vagsiekreci.pl • Zaloguj się a to z allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie mam tam konta. Co tam jest ? A co do tego z Allegro to właśnie nie bardzo ufam temu zapięciu :/ Zwykle klipsy lubią wypaść a to to zaraz zginie przecież ;-)
slepy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 ja bralem z allegro ale od innego goscia
Michał Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 A co do tego z Allegro to właśnie nie bardzo ufam temu zapięciu :/ Zwykle klipsy lubią wypaść a to to zaraz zginie przecież ;-) kup jakieś dekle przeznaczone do Twoich felg, zwykłe plastikowe byleby dobrze siedziały, zeszlifuj front i przyklej customowy dekielek robiony na CNC:wink:
OGr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Tak też właśnie robię ale narazie wlatuje naklejka z logiem OOOO ;-)
slepy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 A co do tego z Allegro to właśnie nie bardzo ufam temu zapięciu :/ Zwykle klipsy lubią wypaść a to to zaraz zginie przecież ;-) kup jakieś dekle przeznaczone do Twoich felg, zwykłe plastikowe byleby dobrze siedziały, zeszlifuj front i przyklej customowy dekielek robiony na CNC:wink: u mnie jest taki plan:wink:
Michał Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Tylko jak bedziesz je kleil to uzyj czegos dwuskladnikowego, bo tasma dwustronna ktora jest w zestawie jest niezbyt pewna:rolleyes: Wysłane z mojego GT-I9070
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Tylko jak bedziesz je kleil to uzyj czegos dwuskladnikowego, bo tasma dwustronna ktora jest w zestawie jest niezbyt pewna:rolleyes:Wysłane z mojego GT-I9070 mam taką dwustronną na gąbce, tylko nie wiem czy nie będzie jej widać na deklu:whistling: ---------- Post dopisany 14-03-2013 at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2013 at 13:16 ---------- 215/35ZR18 na feldze:naughty:
Michał Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 fajnie leży:thumbup1: z obu stron felgi tak samo się naciągnęły?
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 fajnie leży:thumbup1:z obu stron felgi tak samo się naciągnęły? tak:wink: na pierwszym foto, masz środek felgi, a na drugim z zewnątrz:wink:
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki....
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh:
junior_tdi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh: cwaniaczek
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 nawet dobrze to wygląda nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? bo te nasze kwadraciaki.... amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh: cwaniaczek te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają
slepy Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Ja nie widzę zdjęć mi normalnie się wyświetlają no i patent na przód:decayed:, bo o to też była akcja:grin:
pablo15005 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Ja nie widzę zdjęć Fotki nie działają
Rekomendowane odpowiedzi