slavko87 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed: na OEM+ wypadalo by sie na:sexinbed:lić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Slepy ale jedna rzecz przed założeniem opon, ściągnij klar z rantów i popraw polerkę W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed: na OEM+ wypadalo by sie na:sexinbed:lić Mrogal wypijemy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Slepy ale jedna rzecz przed założeniem opon, ściągnij klar z rantów i popraw polerkę W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed: na OEM+ wypadalo by sie na:sexinbed:lić Mrogal wypijemy:naughty: Zostanie chyba jak jest, nie chce mi się z tym bawić, a mi się podoba tak jak jest;) A co do OEMa to w tym roku nie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Slepy ale jedna rzecz przed założeniem opon, ściągnij klar z rantów i popraw polerkę W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed: na OEM+ wypadalo by sie na:sexinbed:lić Mrogal wypijemy:naughty: Zostanie chyba jak jest, nie chce mi się z tym bawić, a mi się podoba tak jak jest;) masz racje narazie nie zaczepiaj dopoki nie zaczna sie utleniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink: wedlug mnie kolorystyka jest prawidlowa:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1536715_625077450879708_1934378214_n.jpg wedlug mnie kolorystyka jest prawidlowa:kox: no jeszcze jakbym lakier do takiego stanu doprowadził to już byłby sztos:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ślepy w takim świetle każdy jeden bedzie wygladał za***iście, grunt tylko przemyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1536715_625077450879708_1934378214_n.jpg wedlug mnie kolorystyka jest prawidlowa:kox: na vt srednio to wygladalo dlatego czekam na efekt koncowy i lepsze foto:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 slepy umyj strucla i pojedź na wieczór na chocby orlen i zrób tam fote z długim naświetlaniem, wrzuć ori rozdziałke a zobaczysz że twój bedzie podobnie sie świecił, teee dzisiejsze fotoszopy:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ślepy w takim świetle każdy jeden bedzie wygladał za***iście, grunt tylko przemyć no ale coś tam naszmalcowane musi być, po bezdotyku, tego chyba nie bedzię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 będzie też, aby tylko dużo zimnego światła było bo to cały myk w tych zdjeciach z hali:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 będzie też, aby tylko dużo zimnego światła było bo to cały myk w tych zdjeciach z hali:wink: jakąś polerkę i tak sie strzeli, bo i tak oba zderzaki i progi do malowania:whistling: ---------- Post dopisany 20-03-2014 at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2014 at 23:23 ---------- Gwint wrócił z regeneracji, wszystkie amory z nowymi wkładami i dodatkowo utwardzone, do tego nowe przednie nakrętki, kręcą się aż miło:decayed:, odebrałem też sprężyny z piaskowania i malowania, na dniach bede chciał to poskładać, pod koniec marca lakiernik ma ogarnąć zderzaki, i bedziemy się zbroić na sezon:decayed: ---------- Post dopisany 21-03-2014 at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2014 at 23:15 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 weź to panie załóż, a nie nas trzymasz w niepewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 świetna kolorystyka i te czerwone dekielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 progres: ogarnięte tylne hamulce, na jesien planuje regenerację u Dava, narazie brak funduszu:wink: Wykręciłem EGR żeby go zaślepić Z racji że poszło w miarę sprawenie rozkręciłem kolektory dolotowy i wylotowy, dolot był tak zapchany że szok:shock3:, na fotce lekko dłubnięte, w przyszłym tygodniu biorę się za moczenie i wypalanie reszty:wink: No i mała zapowiedz tego co bedzie pod maską, da radę ściągnąć sam ten plastikowy pas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 idzie.... kurna z tymi kolektorami to i mnie to czeka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Podeslal bys linka do takich srubek na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Podeslal bys linka do takich srubek na pw To jest wersja próbna pomalowalem je sprayem, szukaj na allegro śrub do mocowania tarcz hamulcowych w rowerze;) ja wpisywałem w szukajke śrubki złote Ja bede brał te ZŁOTE NIERDZEWNE ŚRUBY ŚRUBKI DO SZYB i OWIEWEK A2 (4054394959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- idzie.... kurna z tymi kolektorami to i mnie to czeka.... Da radę ściągnąć sam dolotowy tylko trzeba mieć przedłużke, u mnie pięć śrub poszło spoko, z jedna musiałem powalczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi