Wajsik86 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie mowię żeby porównywać ale znalazłem kilka 1.9 które maja ciekawy dźwięk,wiadomo ze do 3litrow mu nie dorówna ale dźwięk tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Parę fotek z dzisiaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 nach kalendar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kox fc**j : kox: Masz tą ostatnią fotkę w RAWie? by Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Slepy jest ogień, wiedziałem, że to koło zrobi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 nach kalendar? Muszę ogarnąć jakaś lepsza miejscówkę ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Kox fc**j : kox:Masz tą ostatnią fotkę w RAWie? by Note 2 Nie mam:(, wczoraj przed spotem cyknalem parę ujęć na szybko i tylko w jpegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 to rzuć mi chociaż ori rozdziałkę tego jpega, grzebnę to foto jeśli mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 no wuja, elegancko siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 to rzuć mi chociaż ori rozdziałkę tego jpega, grzebnę to foto jeśli mogę Odezwę się wieczorem, bo mam zdjęcia na kompie, a ja dziś pracujacy:thumbdown: ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- no wuja, elegancko siadło No do Ciebie jeszcze trochę brakuje:D, ale jestem na etapie testów, to może się coś jeszcze urwie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Teraz lubię to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jesli chodzi i urywanie, to natrafiłem na problem z tył skonczył mi się gwint na 59~, po wyciągnieciu helpera, spręzyna ma za duza srednica i ociera mi o felge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jesli chodzi i urywanie, to natrafiłem na problem z tył skonczył mi się gwint na 59~, po wyciągnieciu helpera, spręzyna ma za duza srednica i ociera mi o felge To u mnie jeszcze spoko, zostało jakieś 4 cm gwintu, siedzi na 58,5 i trzyma go tylko odbij ale nie chce mi się tego jeszcze raz rozbierać ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- Teraz lubię to auto Dopiero teraz :confused: cieszę się ze w koncu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Na poprzedniej feldze widziałem po prostu auto A teraz widzę coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ale ramkę w przednich lampach trzeba dac w czorny są za jasne w porównaniu do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ale ramkę w przednich lampach trzeba dac w czorny są za jasne w porównaniu do reszty No właśnie chodzi mi to cały czas po głowie, ale jak sobie pomyśle o rozklejaniu lamp, to mi się odechciewa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jesli chodzi i urywanie, to natrafiłem na problem z tył skonczył mi się gwint na 59~, po wyciągnieciu helpera, spręzyna ma za duza srednica i ociera mi o felge To u mnie jeszcze spoko, zostało jakieś 4 cm gwintu, siedzi na 58,5 i trzyma go tylko odbij ale nie chce mi się tego jeszcze raz rozbierać jebać fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jesli chodzi i urywanie, to natrafiłem na problem z tył skonczył mi się gwint na 59~, po wyciągnieciu helpera, spręzyna ma za duza srednica i ociera mi o felge To u mnie jeszcze spoko, zostało jakieś 4 cm gwintu, siedzi na 58,5 i trzyma go tylko odbij ale nie chce mi się tego jeszcze raz rozbierać jebać fk Myślałem jeszcze żeby lampy okleic czarna folia , gdzies na fb widziałem tak zrobione S4, i wyglądało nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 kup sobie szpraja przyciemniajacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jesli chodzi i urywanie, to natrafiłem na problem z tył skonczył mi się gwint na 59~, po wyciągnieciu helpera, spręzyna ma za duza srednica i ociera mi o felge To u mnie jeszcze spoko, zostało jakieś 4 cm gwintu, siedzi na 58,5 i trzyma go tylko odbij ale nie chce mi się tego jeszcze raz rozbierać jebać fk Myślałem jeszcze żeby lampy okleic czarna folia , gdzies na fb widziałem tak zrobione S4, i wyglądało nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi